Litoměřice – Kladno 2:5 (kon.) | Benátky n/J – Přerov 0:1 (kon.) | Třebíč – Havířov 5:2 (kon.)
Vsetín – Motor ČB 3:2 (kon.) | Jihlava – Slavia 3:0 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
3:0 (1:0, 2:0, 0:0)
HC Slavia Praha
Sobota 12.01.2019, 17:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Chance liga • 45. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:05
    Po delší době se na jihlavský zimák podívalo pozdní dohrání. Tentokrát si jako svoji oběť vybralo Adama Zemana, kterého poslalo na trestnou. Pokud Slavia gól nevsítí, Zeman zůstane sedět až do konce zápasu.
     
    44:10
    Možnost kontaktní branky přichází pro Slavii právě nyní. Pohl si v obranné činnosti pomohl hákováním a je odeslán na trestnou lavici.
     
    29:49
    Další přesilovka pro domácí barvy. Štibingr se v útočném pásmu ohnal po Čachotském rukou a poslal ho na zem. Sudí pak hostujícího obránce odesílají na dvě minuty posměšků pod domácí kotel.
     
    22:09
    Hosté se mohou dostat na dostřel v přesilové hře. Ledové království opouští Petr Štindl s menším trestem za nedovolené bránění.
     
    13:56
    23 sekund 5 na 3 pro Duklu! Barák se dopustil sekání na jednom z domácích a Jihlava může jít do vedení. Má na to hodně velkou šanci.
     
    12:19
    Jihlava bude mít první přesilovku. Vrdlovec stíhal Harkabuse tak dlouho, až ho v útočném pásmu podsekl a dostává dvě minuty za podrážení. Přesilovka se rozehraje po komerční pauze.
    Marken.cz

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 16. Zeman (Werbik), 22. Werbik (Zeman), 29. Harkabus (T. Havránek)


    HC Dukla Jihlava: Brož (Honzík) – J. Pohl, J. Holý, Štebih (A), Matějíček, Štindl, Půža, Černohorský – Anděl, Skořepa (C), Pekr – Zeman, Werbik, Čachotský – Klíma, M. Hlinka, T. Havránek – Harkabus, Osmík, Hrníčko.
    HC Slavia Praha: J. Růžička (Šorf) – Duda, J. Novák (C), J. Drtina (A), Štibingr, Barák, Saňa, Valík – J. Doležal, Vrdlovec, Vlček – L. Krejčík, Kubica, M. Ondráček – Procházka, Kverka, Brož – Heldák, Kohút, Šmerha.

    Rozhodčí: Kopeček, Vokřál – Kotlík, Maštalíř

    Diváci: 2 255
    thejrc.org