Havířov – Chomutov 3:1 (kon.) | Mountfield HK – Kladno 2:0 (kon.) | Havlíčkův Brod – Mladá Boleslav 3:2 (po pr.)
Olomouc – K. Vary 3:6 (kon.) | Vítkovice – HC Litvínov 5:3 (kon.) | Třinec – Plzeň 2:0 (kon.)
Vsetín – Liberec 4:6 (kon.) | Kometa Brno – Slavia 5:4 (3:1 po s.n.) | Sparta – Salzburg 3:4 (po pr.)
Přerov – Jihlava 2:4 (kon.) | Pardubice – Č. Budějovice 6:3 (kon.)
po prodl.
HC Sparta Praha
3:4 (0:1, 1:1, 2:1 - 0:1)
EC Red Bull Salzburg
Sobota 12.01.2019, 13:00 • Tipsport aréna (Holešovice) • DHL Extraliga juniorů • O pořadí v play-off
Partner:
     
    60:46
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Hosté sebrali získali puk ve středním pásmu od jednoho ze sparťanů a jeli na branku sami dva, Škorpík střelu a dorážku chytil, na další zasunutí kotouče už však nedosáhl. Salzbrug vítězí v Praze a odváží si dva body. Autorem branky je LUKA NYMAN. Asistence: Oleksij Myklucha.
     
    54:44
    Sparta právě vstřelila branku!
    Přihrávka na úplně volného Rubeše před bránou, ten byl absolutně nehlídaný, tohle salzbrugská obrana totálně zaspala. Autorem branky VÁCLAV RUBEŠ. Rubeš trefil nad rameno Bugla. Asistence: Michal Klimo.
     
    48:08
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta protrhla pytel smůly a snižuje na 2:3, kontakntí branka. Všechno je otevřené. Sparťanský obránce propálil od modré zápěstím vše co mu stálo v cestě a puk skončil za zády Bugla. Autorem branky je JAKUB PRCHAL. Asistence: Josef Slavíček, Tomáš Tomek.
     
    47:29
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Pořekadlo nedáš, dostaneš se opět potvrdilo v praxi. Sparta pálila jednu šanci za druhou a na druhé straně se prosadil Hede. Autorem branky je ELIS NIKOLAJ HEDE. Hede zamotal hlavy obráncům několika změnami směru, pak nádherně zakončil do šibenice. Asistence: Oleksij Myklucha.
     
    39:28
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Salzburg ujel do protiútoku, který přetavil v branku, je to velká škoda pro holešovické, ti byli v posledních pěti minutách lepším týmem, nicméně to nepotvrdili gólem a to Red Bull trestá. Peterka si natáhl puk do strany, předložil spoluhráči, který zakončoval do prázdné brány. 2:1 pro Red Bull. Autorem branky je TIM LUCA HARNISCH. Asistence: John Jason Peterka.
     
    24:32
    Sparta právě vstřelila branku!
    Autorem branky je DAVID VITOUCH. Je srovnáno, střela z levého kruhu, Bugl vyrazil, ale jen na hokejku sparťana,který zakončil do prázdné. Asistence: Ondřej Pšenička, Simeon Gluzman.
     
    02:35
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Autorem branky je MAXIMILIAN MENNER. Hosté nejdříve spálili velkou šanci, pak to ale napravili a trefili se z dálky. Asistence: Vladislav Polegoško.
    Marken.cz

    Jan Volf

    Branky a nahrávky: 25. D. Vitouch (O. Pšenička, Gluzman), 49. Prchal (Slavíček, Tomek), 55. Rubeš (Klimo) – 3. Menner (Polegoško), 40. Harnisch (Peterka), 48. Hede (Myklucha), 61. Nyman (Myklucha)


    HC Sparta Praha: Škorpík (Cichoň) – Pika, Havlín, Prchal, Tomek, Gajdoš – Klimo, Schwamberger, Kropáček, Slavíček, Obadal, Rubeš, O. Pšenička, Kuracina, Gluzman, Čech, Vitouch
    EC Red Bull Salzburg: Bugl (Kristiansen) – Hadamczik, Menner, Szuber, Nyman, Wimmer – Borzecki, Schwaiger, Hede, Eham, Eliáš, Vogt, Myklucha, Polegoško, Maier, Harnisch, Peterka, Zimmermann, Reisnecker

    Rozhodčí: Bejček – Komárek, Svoboda
    thejrc.org