Havířov – Chomutov 3:1 (kon.) | Mountfield HK – Kladno 2:0 (kon.) | Havlíčkův Brod – Mladá Boleslav 3:2 (po pr.)
Olomouc – K. Vary 3:6 (kon.) | Vítkovice – HC Litvínov 5:3 (kon.) | Třinec – Plzeň 2:0 (kon.)
Vsetín – Liberec 4:6 (kon.) | Kometa Brno – Slavia 5:4 (3:1 po s.n.) | Sparta – Salzburg 3:4 (po pr.)
Přerov – Jihlava 2:4 (kon.) | Pardubice – Č. Budějovice 6:3 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
4:6 (2:2, 2:1, 0:3 - N 1:0)
Bílí Tygři Liberec
Sobota 12.01.2019, 12:00 • Zimní stadion Na Lapači • DHL Extraliga juniorů • O pořadí v play-off
Partner:
     
    Prodloužení netrvalo ani minutu. Zprvu v něm byli aktivnější hosté a Sachr měl v bráně opravdu co dělat, aby pro Vsetín jeden bod uhájil. Nebyl na to ale sám, protože na druhé straně mu pomohl svou čtvrtou přesnou trefou v zápase Daniel Klímek.
    Ode mě je to pro dnešek vše, ze vsetínského Lapače Vám přeji příjemný zbytek dne. (14:18:26)
     
    Konec zápasu.
     
    60:51
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Rychlý protiútok ve znamení dvou přihrávek mezi Frydrychem a Ondračkou skončil nakonec střelou DANIELA KLÍMKA. O tom, zda puk přešel brankovou čáru, či nikoliv, se musel sudí poradit s brankovým rozhodčím, jehož verdikt zněl jednoznačně. Valaši po zásluze berou alespoň bod z nadstavby. Asistence: Tomáš Ondračka, Lukáš Frydrych.
     
    60:47
    Rozehrávka do byla úspěšná, jelikož Bílí Tygři tlačí na vsetínskou branku.
     
    60:06
    Hráči si po vhazování nerozuměli a kotouč doklouzal až za Čajanovu bránu. Zde jej hostující brankář přebírá a rozehrává.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    V 44. minutě dokonal hattrick útočník Jiruš. Vyrovnaný stav vydržel přes všechna vyloučení až do Frimelova trestu. Během něho se 4 minuty před koncem trefil Aubrecht. Stejný hráč se trefil i do prázdné brány při vsetínské powerplay, čímž zajišťuje Liberci 3 body.
     
    Konec zápasu.
     
    59:25
    Liberec právě vstřelil branku!
    Dnešní zápas přinesl nejen atraktivní a napínavý hokej, ale také tři hattricky. Třetím do party se třemi góly na kontě je totiž hostující obránce DAVID AUBRECHT, který trefuje prázdnou bránu. Asistence: Jan Žemba, Adam Charvát.
     
    59:17
    Vsetín je aktivní a opět nebyl daleko od vstřelení vyrovnávací branky.
     
    58:58
    Klímek to od modré poslal na levé křídlo Jenáčkovi. Ten si s pukem nabruslil do mezikruží a nebezpečně vystřelil. Nadvakrát dorážel Lukačka, ale ve skrumáži před brankou trefil jen boční síť.
     
    58:51
    Vhazuje se po Čajanově levici. Sachr je na střídačce.
     
    58:50
    Střela Liberce na vsetínskou branku nebyla přesná a na druhou stranu se vydali domácí. Vašenka z pravého křídla mezi betony neuspěl.
     
    58:02
    Do konce třetí třetiny zbývají dvě herní minuty. Valaši rozehrávají zpoza vlastní branky.
     
    57:35
    Hosté jsou na koni, Vsetínské drží brankář Sachr.
     
    56:02
    Liberec právě vstřelil branku!
    A hosté to vymysleli nejlépe, jak mohli, protože vyloučení Vsetína trestá nehozením z vrcholu kruhu DAVID AUBRECHT. Sachr jeho střelu přes clonící hráče vůbec neviděl, a tak mohla propadnout až do sítě. Hostující obránce slaví necelé čtyři minuty před koncem svůj druhý gól v utkání, který je pro Bilé Tygry velice důležitý. Asistence: Adam Charvát, Adam Klapka.
     
    55:50
    Liberec je zpět v útočném pásmu a připravuje se ke kombinaci. Uvidíme, co vymyslí.
     
    55:21
    Vsetín vyhrál vhazování a Jenáček vyhazuje na druhou stranu kluziště.
     
    55:17
    Oddechový čas pro hosty.
     
    55:17
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Frimel – 2 min., podrážení).
     
    54:49
    Po Žembově prudké střele se do úniku dostával Krupa. Nebyl však dostatečně rychlý a hostující obrana jej zastavila. Tento brejk vyprodukoval druhý brejk, nyní na opačné straně. Žembova přihrávka byla přesná a Sachr proti finální střele musel zasahovat.
     
    53:30
    Šafařovský nabíjel před bránu. Nejspíš Liškovi na teč. Ten ale puk vůbec netrefil, jelikož byl v souboji se soupeřem. Od mantinelu odražený kotouč si ale u modré čáry našel bek Aubrecht, který nakonec vystřelil. Sachr zasahuje a rozehrává.
     
    52:59
    Hosté v plném počtu.
     
    52:34
    Tato přesilovka se domácímu celku příliš nedaří. Liberec se osvobozuje.
     
    51:21
    Hosté hrají ve čtyřech.
     
    51:18
    Klímek se protáhl po pravém křídle, ale proti posledním hráči Tygrů neuspěl. Hokejkou jej zastavil obránce Ira a domácí kapitán tak nezakončil.
     
    50:59
    Oddechový čas pro domácí.
     
    50:59
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Hampl – 2 min., hrubost).
     
    50:59
    Jenáček našel kotouč u levé tyčky liberecké branky a snažil se jej okolo této tyčky procpat. Na pomoc mu přijel Ondračka a oba hráči Vsetína se nahrnuli do brankoviště, což se hostujícím hráčům nelíbilo. Jsme svědky další potyčky. Tentokrát dochází k výměně názorů na Čajanovou brankou.
     
    50:43
    Domácí v plném počtu.
     
    50:04
    Frydrych byl na konci kombinace, pálil z pravého kruhu. Jeho pokus se nedostal dál než na brusle Žemby a Liberec vyhazuje.
     
    49:21
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Aubrecht – 2 min., vysoká hůl).
     
    48:43
    Byli jsme svědky potyčky u trestných lavic. V tomto souboji byl mnohem aktivnější hostující Vomáčka, domácí Klímek se snažil ze souboje jen co nejrychleji vymanit. Oba však dostávají dvouminutový trest za hrubost.
     
    48:18
    Čtyři vsetínští hráči byli blízko sebe u pravé tyčky vlastní branky. Do této kompaktní skupiny vjel hostující obránce Had, převzal kotouč a vystřelil mezi Sachrovy betony.
     
    47:42
    Hosté v plném počtu.
     
    47:39
    Jenáček znovu akci a znovu donutil Čajana zasahovat. Tentokrát prudkou střelou z mezikruží.
     
    46:50
    Uběhla minuta vsetínské přesilové hry a Valaši v ní zatím měli dvě velké šance. V první nedokázali proměnit teč a v té druhé se na pravém křídle uvolnil Jenáček, nabruslil před branku a v Čajanově bráně nenašel žádné volné místo, kudy by kotouč prostrčil.
     
    45:42
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Charvát – 2 min., sekání).
     
    44:11
    Hostující kapitán Šafařovský jel sám na branku. Kotouč mu zezadu vypíchl Klímek, jenž jej rychle dobruslil.
     
    43:59
    Liberec právě vstřelil branku!
    Daleko větší šanci než VOJTĚCH JIRUŠ měl o pár sekund dřív Jansa, který trefil tyčku zcela prázdné brány. Gólman Sachr se do brankoviště vracel ve chvíli, kdy Jiruš vystřelil. Od tyčky a jeho zad se pak puk odrazil až do branky. Jiruš touto úspěšnou střelou zkompletoval hattrick a stává se dneska na vsetínském ledě druhým hráčem, který to dokázal. Asistence: Filip Jansa, Jan Žemba.
     
    43:23
    Petriska se prosmýkl mezikružím mezi hráči Liberce a užuž se dostával před branku. Zastavil jej Jiruš.
     
    42:39
    Nyní se hra odehrává pod taktovkou Vsetína, který střílí na libereckou branku ze všech stran. Většina střeleckých pokusů je však nepřesná.
     
    41:52
    Vsetínští se ujali kotouče a rychle se vydali dopředu, kde zakončoval Vašenka. Jeho vyraženou střelu si na vrcholu levého kruhu našel ještě obránce Pernický a i on donutil Čajana zasáhnout.
     
    41:22
    Liberec se stále drží ve své útočné třetiny. Sachr ale moc práce nemá, jelikož obrana hostům nedovoluje vystřelit.
     
    40:17
    Začátek třetí třetiny se odehrává u Sachrovy branky. Nebo konkrétně za ní, kde o puk bojují obě patnáctky. Tedy Jansa a Zeman.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Také druhá třetina je minulostí a i ta nám nabídla skvělý juniorský hokej. Za stavu 2:2 nejprve skóroval hostující střelec Jiruš, pro něhož to byla druhá branka v zápase. Valaši se snažili rychle odpovědět, aby byl průběh zápasu podobný tomu v první třetině. To se jim na poměry tohoto zápasu dlouho nedařilo. Pak ale přišla přesná střela Frimela v přečíslení, který se tak stal druhým střelcem domácího celku tohoto víkendu. Nikoho jiného bychom zatím na vsetínské listině nenašli, protože zatím rozdílový gól dnešního zápasu vstřelil Klímek, který tak podruhé ve dvou dnech dosáhl na hattrick.
    Třetí třetina začne cca v 13:33.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:47
    Ira nahodil do pásma, kde se bojuje před brankovištěm Sachra. Liberec se snaží o gól do šatny, s kterým by přišlo také vyrovnání na 4:4.
     
    39:02
    Domácí v plném počtu.
     
    38:50
    Nyní Vsetín vyhazuje až za vlastní branku, kde puk sbírají Tygři. Valaši jejich rozehrávku napadají a sbírají cenné sekundy.
     
    38:29
    Hosté v plném počtu. Domácí ve čtyřech.
     
    38:24
    Od modré pálil Charvát a puk se od betonů Sachra odrazil před brankoviště, kde už situaci kontrolovali tři hráči Vsetína. Následně pálil ještě Klapka, ale i tuto šanci Sachr pokryl.
     
    38:09
    Valaši vyhazují do středního pásma.
     
    37:37
    Vašenka úspěšně vložil hokejku do Klapkovy přihrávky na Jiruše a alespoň na chvíli přerušil tuhle svižnou libereckou kombinaci.
     
    37:30
    Hosté hrají ve čtyřech proti třem hráčů Vsetína. Od modré vypálil Charvát. Sachr má jeho střelu v lapačce.
     
    37:02
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Klímek – 2 min., podrážení).
     
    36:29
    Na ledě zůstal po zákroku ležet Lašák, což se nelíbilo Petriskovi, který si to šel s Liškou vyřídit sám. Jak Petriska, tak Liška, dostávají dvouminutový trest za hrubost.
     
    35:54
    Liška jel sám proti Ondračkovi a čekal na dojíždějící spoluhráče. Ondračka mi zablokoval cestu ke gólmanovi stejně tak, jako možnost přihrávky. Z otočky ale Liška přeci jen zakončil. Sachr se štěstím zasahuje.
     
    34:55
    Třetí obranná dvojice Kožený, Pernický spolu s útočníkem Frimelem si teď skvěle poradili s libereckou protiakcí, která vypadala velmi nadějně. Po Žembově přihrávce mohl zakončovat Jiruš, jeho cestu ale zablokoval právě jeden z této trojice. Bílé Tygry tento výpad povzbudil.
     
    34:33
    Petriska s Vašenkou se semkli u tyček Čajanovy branky. Hostující gólman jejich kombinaci vystihl a vhazovat se bude po jeho levici.
     
    34:09
    Petriska po Krupově střele neprošel přes Jiruše. Valaši i tak zůstávají v útočné třetině. Jsou teď viditelně lepším týmem a dovolí si toho mnohem víc než v předchozí části zápasu.
     
    33:15
    Frydrych před sebou hledal Lukačku. Ten na vrcholu levého kruhu byl, ale v souboji s Charvátem, což mu nedovolovalo přihrávku zpracovat. Ke kotouči se tak dostávají hosté.
     
    32:50
    Hosté v plném počtu.
     
    32:48
    Krupa s Pospíšilem v zahrozili v dalším přečíslení. Krupa to vzal na pravé části kluziště na sebe, střela mu však nesedla.
     
    32:35
    Domácí v plném počtu.
     
    31:11
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Tak tohle je něco neskutečného! DANIEL KLÍMEK po druhé ve dvou dnech kompletuje hattrick! Spolu se svými spoluhráči se vydal do přečíslení a z levého křídla zakončoval sám. Jeho střela mířená na vzdálenější tyčku našla volné místo a zapadla za Čajanova záda. Asistence: David Sachr.
     
    31:05
    Šeliga poslal kotouč podél mantinelu na Klapku, který chtěl najít zcela volného spoluhráče před brankou. Vsetínská obrana totiž v tuto chvíli zaváhala a měla velké štěstí, že nikdo kotouč do odkryté brány netrefil.
     
    30:50
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Had – 2 min., podrážení).
     
    30:35
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Frimel – 2 min., napadení).
     
    30:11
    Domácí v plném počtu.
     
    29:51
    Ve vyrovnané situaci dva na dva ujeli Petriska s Lukačkou. Prvně jmenovaný poslal kotouč na povyjetého Lukačku, který se mu nabízel těsně před brankovištěm. Přihrávka neprošla.
     
    28:59
    Had nahrál od modré na Šeligu, kterému by stačilo jen poposunout kotouč a radoval by se z gólu do poloodkryté branky, která se před ním objevila v momentě, kdy se Sachr přemisťoval. Šeliga však puk vůbec netrefil.
     
    28:11
    Vsetín vstřelená branka samozřejmě nabudila a rychle a svižně operoval v útočném pásmu. Přesto se Zemánek nevyvaroval pozdního dohrání a míří na trestnou lavici.
     
    26:07
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Poté, co ujel do brejku hostující Aubrecht, vyvážili poměr přečíslení Pospíšil s TOMÁŠEM FRIMELEM, který vzal vše na sebe a z levého kruhu pálil do vzdálenějšího horního rohu. Na Lapači je tak opět vyrovnáno. Asistence: Tomáš Zemánek, Vojtěch Pernický.
     
    25:35
    Liberec je nyní aktivnějším týmem a to i ve vlastním pásmu, když jsou na kotouči domácí. Jejich obrana nedovoluje Vsetínu zakončit.
     
    24:11
    Valaši se snaží o to samé, co se dvakrát povedlo Bílím Tygrům. Rychle sebrat soupeři jeho vedení. Frydrych to zkusil dvakrát ze stejného místa. Nejprve v úniku, potom zakončoval kombinaci. Okamžitě po dalším vhazování střílel Vašenka, ale Čajan si se všemi šancemi Vsetína poradil.
     
    23:31
    Liberec právě vstřelil branku!
    A právě VOJTĚCH JIRUŠ přidává svou druhou a celkově třetí branku Liberce. Nabruslil si na pravý kruh, odkud poslal lehkou střelu, možná nahození, bekhendem. Puk propadl Sachrovi mezi betony. Asistence: Adam Klapka.
     
    23:08
    Jiruš řídí útočnou akci Liberce, který se po delší době dostal před Sachra.
     
    22:27
    Vsetínští byli stáhnutí u branky, když se jejich soupeř v mezikruží a na modré čáře uvolnil. Až k Sachrovi ale nedoputoval a naopak se na druhé straně ocitl v brejku Lašák. Ten, stejně jako v první třetině Klímek, zakončoval mezi betony. I nyní si Čajan tento prostor znamenitě pohlídal.
     
    21:54
    Hosté v plném počtu.
     
    21:16
    Klímek našel od modré čáry Jenáčka na levém kruhu. Tomu se ale kotouč zamotal do bruslí a nakonec kotouč jen posunul k brance, odkud chybělo Krupovi ke skórování jen pár centimetrů.
     
    20:26
    Lukačka vybídl přihrávkou přes šířku kluziště ke skórování Frydrycha, ten střelou z první přestřelil a Liberec se osvobozuje.
     
    20:01
    Druhá třetina začíná, hosté hrají v oslabení.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    První třetina končí nerozhodně 2:2. Do vedení se v 6. minutě dostali jako první domácí, když jejich kapitán navázal na včerejší čtyřgólový večer. Toto vedení vydrželo Valachům necelé dvě minuty, pak se díky dobré práci na brankovišti prosadil Jiruš. Další branku dostal Liberec kvůli své zbrklosti. Rozumějte tomu tak, že hned dva hráči Tygrů faulovali ve vlastní přesilovce a svůj tým tak poslali do oslabení 3 na 4. A to se Vsetínští prosadili. A opět to nebyl nikdo jiný než Daniel Klímek. Tentokrát ale vedení Vsetína trvalo jen 30 sekund. Viděli jsme tedy po dvou brankách na každé straně a hokej, který sledujeme, naznačuje, že se máme po zbytek zápasu ještě na co těšit.
    Druhá třetina začne cca v 12:46.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:54
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Žemba – 2 min., pozdní dohrání).
     
    19:18
    Lukačka vybídl zadovkou Klímka, který se mohl vydat do útoku. Ten s rozvahou počkal a uviděl na pravém křídle zcela volného Frydrycha. Frydrych levý horní roh přestřelil a u mantinelu si puk našel Lukačka, který vypálil z první. To už Čajan zasahovat musel.
     
    18:25
    Do útoku se přestěhovali hosté a hned po jejich přechodu modré čáry musel šanci Lišky hasit Pernický. Povedlo se mu to a kotouč odvezl do rohu za vlastní branku. Vsetín je na puku a rozehrává.
     
    17:48
    Hra je přerušena po střele Vašenky, který mířil k pravé tyčce. Následně se o stejnou věc pokusil i Petriska, avšak ani on neuspěl.
     
    17:20
    Domácí se drží v útočném pásmu, kde první formace kombinuje. Valaši teď však postrádají přesnost přihrávek a volný puk končí v mezikruží.
     
    16:08
    Hosté v plném počtu.
     
    15:53
    Domácí v plném počtu.
     
    15:48
    Liberec právě vstřelil branku!
    Valaši si dnes vedení neužívají dlouho. Rychlá liberecká protiakce při vyrovnaném počtu hráčů na ledě, hraje se ve čtyřech, končí brankou z hole obránce DAVIDA AUBRECHTA, který poslal puk za přemisťujícího se gólmana. Asistence: Benjamin Vomáčka.
     
    15:12
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetínu se naskytla možnost hrát 4 na 3 a náležitě této situace využili. Po několika střelách přišla ta od DANIELA KLÍMKA, který poslal puk těsně kolem pravé tyčky. Asistence: Tomáš Ondračka, Lukáš Frydrych.
     
    14:08
    Zmatky před brankou, ve kterých pálili Klapka nebo Šeliga, končí opravdu netradičně. Rozhodčí přerušuje hru a na trestnou lavici putují hned dva hráči. Charvát za držení hole a Jiruš za sekání.
     
    13:53
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Kožený – 2 min., hákování).
     
    13:28
    Jansa vypálil ihned po buly v útočném pásmu. Sachr byl připraven a u puku byli prvně domácí, kteří došli do středního pásma. Dál ne, to je obrana hostů nepustila.
     
    12:52
    Lašák vybojoval útočné pásmo, chuť Tygrů však byla o něco větší a v přečíslení tři na dva ohrozili vsetínskou branku. Nezbedova střela byla zblokována a skončila jen na zedním mantinelu.
     
    12:29
    Domácí v plném počtu.
     
    12:00
    Vsetín se osvobozuje a k vyhozenému kotouči se dostával Krupa, který by měl v případě úspěchu možnost pálit do prázdné brány.
     
    11:15
    Ve vlastním oslabení ujel Klímek, jenž zakončoval mezi Čajanovy betony. Tento jeho manévr hostující brankář včas odhalil a betony sklapl.
     
    10:41
    Klapka vystřelil od modré čáry a zřejmě mu bylo jasné, že v této situaci nemůže Sachr přes hráče před ním nic vidět. Opak byl ale pravdou a vsetínský gólman si výhled i puk našel a ukryl jej v lapačce.
     
    10:29
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Vašenka – 2 min., faul kolenem).
     
    09:58
    Na Čajanovu branku opět zaútočil Zeman. I jeho druhý pokus během krátké chvíle likviduje liberecký brankář.
     
    09:22
    Hosté v plném počtu.
     
    09:16
    Klímkovi střela od modré nesedla, navíc ji tečoval Jansa. Puk je na hokejkách hostujícího celku, ten ale kotouč nevyhazuje.
     
    09:08
    Jenáček se nemohl vymanit z těsného sevření dvou libereckých hráčů, a tak posunul puk na Zemana. Ten zakončil mezi betony a pro případnou dorážku si najel Jenáček, kterému se mezitím podařilo osvobodit z liberecké obrany.
     
    08:22
    Liberecký kapitán Šafařovský tvrdou ranou z mezikruží opět vyhazuje až za Sachrovu bránu.
     
    07:49
    Hostům se daří vyhazovat, Valaši na Čajanovu bránu ještě nevystřelili.
     
    07:22
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Aubrecht – 2 min., držení).
     
    06:59
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hosté srovnávají a hraje se opět od začátku. VOJTĚCH JIRUŠ nejprve z vrcholu levého kruhu nastřelil levou tyčku. Dorážel Žemba, ale byl to opět Jiruš, kdo svým důrazem dostrkal kotouč až za brankovou čáru. Asistence: Jan Žemba.
     
    05:04
    Vsetín právě vstřelil branku!
    DANIEL KLÍMEK navazuje na své včerejší střelecké úspěchy a trefuje se i dnes, kdy v 6. minutě posílá svůj tým do vedení. Po přihrávce Frydrycha na levý kruh vypálil na vzdálenější tyč. Asistence: Lukáš Frydrych, Šimon Jenáček.
     
    04:45
    Oba celky střídají. Pospíšil se Zemanem rozehrávají od Sachrovy branky a mají na to času víc než dost.
     
    03:30
    Bílí Tygři se vůbec nemohou dostat k puku. Ondračka zakončoval k Čajanově pravé tyčce a když už se hosté prodrali až do útoku, zanedlouho byla jejich ofenzivní akce zneškodněna.
     
    02:55
    Opět se skvěle předvedla druhá lajna domácích, která se ocitla v přečíslení tři na dva. Petriska nahrál z mezikruží na pravé křídlo, kde se mu nabízel Vašenka. Ten z první přihrával skrz celé hřiště na Krupu. Puk ale poslal moc dozadu a Krupa nezakončil.
     
    02:07
    Lukačka ztratil puk ve středním pásmu, což mělo za důsledek útočný výpad Lišky. Sachr opět ukrývá kotouč ve výstroji.
     
    01:17
    Na druhou stranu se dostali i hosté, když na modré čáře ukořistil puk obránce Had a po levém křídle přešel do ofenzivy. Sachr má kotouč mezi betony a hra je přerušena.
     
    00:40
    Druhá vsetínská formace je aktivní ve hře u mantinelu. Kotouč vybojoval Krupa a vybídl ke skórování Petrisku, jenž nadvakrát nezakončil.
     
    00:14
    Klímkova první rozehrávka skončila na hokejce Hampla, který se za svou brankou ihned chopil útočné iniciativy. Celá akce ale končí zakázaným uvolněním a vhazuje se ve vsetínském útočném pásmu po pravici Čajana.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    VHK ROBE Vsetín: Sachr (Málek) – Lašák, Ondračka, Zeman, Jenáček, Pernický, Kožený, Houser – Jindra, Klímek, Pospíšil, Lukačka, Krupa, Vašenka, Petriska, Frimel, Frydrych.

    Bílí Tygři Liberec: Čajan (Pařík) – Böhm, Aubrecht, Starý, Hampl, Charvát, Had, Ira – Křepelka, Šafařovský, Jansa, Jiruš, Nezbeda, Klapka, Liška, Vomáčka, Rossmy, Šeliga, Žemba.

    Rozhodčí: Kašík – Lukš, Novák.
     
    Zdravím všechny fanoušky mládežnického hokeje! Dnes se proti sobě postaví juniorské týmy VHK ROBE Vsetín a Bílí Tygři Liberec, a to v rámci 11. kola skupiny "O pořadí v play-off".

    Celky se v této sezóně ještě nepotkaly. Zajímavé měření sil však slibuje to, že oba celky v minulém kole neinkasovaly.
    HC Kometa Brno – Bílí Tygři Liberec 0:1
    VHK ROBE Vsetín – HC Slavia Praha 4:0

    Hosté ze severu republiky vstřelili svůj jediný gól v oslabení, autorem byl Adam Starý, a gólman Lukáš Pařík doháněl brněnské střelce k šílenství.
    To vsetínští hokejisté se trefili čtyřikrát. Tedy jeden hokejista se trefil čtyřikrát. Kapitán domácího celku Daniel Klímek skóroval ze hry 5 na 5, z trestného střílení, přesilovky a oslabení. To všechno podpořil skvělým výkonem v bráně Jakub Málek.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 12:00.
    Marken.cz

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 6. Klímek (Frydrych, Jenáček), 16. Klímek (Ondračka, Frydrych), 27. Frimel (Zemánek, Pernický), 32. Klímek (Sachr), 61. Klímek (Ondračka, Frydrych) – 7. Jiruš (Žemba), 16. Aubrecht (Vomáčka), 24. Jiruš (Klapka), 44. Jiruš (Jansa, Žemba), 57. Aubrecht (Charvát, Klapka), 60. Aubrecht (Žemba, Charvát)


    VHK ROBE Vsetín: Sachr (Málek) – Lašák, Ondračka, Zeman, Jenáček, Pernický, Kožený, Houser – Klímek, Pospíšil, Lukačka, Krupa, Vašenka, Petriska, Frimel, Frydrych, Zemánek.
    Bílí Tygři Liberec: Čajan (Pařík) – Böhm, Aubrecht, Starý, Hampl, Charvát, Had, Ira – Křepelka, Šafařovský, Jansa, Jiruš, Nezbeda, Klapka, Liška, Vomáčka, Rossmy, Šeliga, Žemba.

    Rozhodčí: Kašík – Lukš, Novák

    Diváci: 107
    thejrc.org