Havířov – Chomutov 3:1 (kon.) | Mountfield HK – Kladno 2:0 (kon.) | Havlíčkův Brod – Mladá Boleslav 3:2 (po pr.)
Olomouc – K. Vary 3:6 (kon.) | Vítkovice – HC Litvínov 5:3 (kon.) | Třinec – Plzeň 2:0 (kon.)
Vsetín – Liberec 4:6 (kon.) | Kometa Brno – Slavia 5:4 (3:1 po s.n.) | Sparta – Salzburg 3:4 (po pr.)
Přerov – Jihlava 2:4 (kon.) | Pardubice – Č. Budějovice 6:3 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
4:6 (2:2, 2:1, 0:3 - N 1:0)
Bílí Tygři Liberec
Sobota 12.01.2019, 12:00 • Zimní stadion Na Lapači • DHL Extraliga juniorů • O pořadí v play-off
Partner:
     
    60:51
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Rychlý protiútok ve znamení dvou přihrávek mezi Frydrychem a Ondračkou skončil nakonec střelou DANIELA KLÍMKA. O tom, zda puk přešel brankovou čáru, či nikoliv, se musel sudí poradit s brankovým rozhodčím, jehož verdikt zněl jednoznačně. Valaši po zásluze berou alespoň bod z nadstavby. Asistence: Tomáš Ondračka, Lukáš Frydrych.
     
    59:25
    Liberec právě vstřelil branku!
    Dnešní zápas přinesl nejen atraktivní a napínavý hokej, ale také tři hattricky. Třetím do party se třemi góly na kontě je totiž hostující obránce DAVID AUBRECHT, který trefuje prázdnou bránu. Asistence: Jan Žemba, Adam Charvát.
     
    56:02
    Liberec právě vstřelil branku!
    A hosté to vymysleli nejlépe, jak mohli, protože vyloučení Vsetína trestá nehozením z vrcholu kruhu DAVID AUBRECHT. Sachr jeho střelu přes clonící hráče vůbec neviděl, a tak mohla propadnout až do sítě. Hostující obránce slaví necelé čtyři minuty před koncem svůj druhý gól v utkání, který je pro Bilé Tygry velice důležitý. Asistence: Adam Charvát, Adam Klapka.
     
    43:59
    Liberec právě vstřelil branku!
    Daleko větší šanci než VOJTĚCH JIRUŠ měl o pár sekund dřív Jansa, který trefil tyčku zcela prázdné brány. Gólman Sachr se do brankoviště vracel ve chvíli, kdy Jiruš vystřelil. Od tyčky a jeho zad se pak puk odrazil až do branky. Jiruš touto úspěšnou střelou zkompletoval hattrick a stává se dneska na vsetínském ledě druhým hráčem, který to dokázal. Asistence: Filip Jansa, Jan Žemba.
     
    31:11
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Tak tohle je něco neskutečného! DANIEL KLÍMEK po druhé ve dvou dnech kompletuje hattrick! Spolu se svými spoluhráči se vydal do přečíslení a z levého křídla zakončoval sám. Jeho střela mířená na vzdálenější tyčku našla volné místo a zapadla za Čajanova záda. Asistence: David Sachr.
     
    26:07
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Poté, co ujel do brejku hostující Aubrecht, vyvážili poměr přečíslení Pospíšil s TOMÁŠEM FRIMELEM, který vzal vše na sebe a z levého kruhu pálil do vzdálenějšího horního rohu. Na Lapači je tak opět vyrovnáno. Asistence: Tomáš Zemánek, Vojtěch Pernický.
     
    23:31
    Liberec právě vstřelil branku!
    A právě VOJTĚCH JIRUŠ přidává svou druhou a celkově třetí branku Liberce. Nabruslil si na pravý kruh, odkud poslal lehkou střelu, možná nahození, bekhendem. Puk propadl Sachrovi mezi betony. Asistence: Adam Klapka.
     
    15:48
    Liberec právě vstřelil branku!
    Valaši si dnes vedení neužívají dlouho. Rychlá liberecká protiakce při vyrovnaném počtu hráčů na ledě, hraje se ve čtyřech, končí brankou z hole obránce DAVIDA AUBRECHTA, který poslal puk za přemisťujícího se gólmana. Asistence: Benjamin Vomáčka.
     
    15:12
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetínu se naskytla možnost hrát 4 na 3 a náležitě této situace využili. Po několika střelách přišla ta od DANIELA KLÍMKA, který poslal puk těsně kolem pravé tyčky. Asistence: Tomáš Ondračka, Lukáš Frydrych.
     
    06:59
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hosté srovnávají a hraje se opět od začátku. VOJTĚCH JIRUŠ nejprve z vrcholu levého kruhu nastřelil levou tyčku. Dorážel Žemba, ale byl to opět Jiruš, kdo svým důrazem dostrkal kotouč až za brankovou čáru. Asistence: Jan Žemba.
     
    05:04
    Vsetín právě vstřelil branku!
    DANIEL KLÍMEK navazuje na své včerejší střelecké úspěchy a trefuje se i dnes, kdy v 6. minutě posílá svůj tým do vedení. Po přihrávce Frydrycha na levý kruh vypálil na vzdálenější tyč. Asistence: Lukáš Frydrych, Šimon Jenáček.
    Marken.cz

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 6. Klímek (Frydrych, Jenáček), 16. Klímek (Ondračka, Frydrych), 27. Frimel (Zemánek, Pernický), 32. Klímek (Sachr), 61. Klímek (Ondračka, Frydrych) – 7. Jiruš (Žemba), 16. Aubrecht (Vomáčka), 24. Jiruš (Klapka), 44. Jiruš (Jansa, Žemba), 57. Aubrecht (Charvát, Klapka), 60. Aubrecht (Žemba, Charvát)


    VHK ROBE Vsetín: Sachr (Málek) – Lašák, Ondračka, Zeman, Jenáček, Pernický, Kožený, Houser – Klímek, Pospíšil, Lukačka, Krupa, Vašenka, Petriska, Frimel, Frydrych, Zemánek.
    Bílí Tygři Liberec: Čajan (Pařík) – Böhm, Aubrecht, Starý, Hampl, Charvát, Had, Ira – Křepelka, Šafařovský, Jansa, Jiruš, Nezbeda, Klapka, Liška, Vomáčka, Rossmy, Šeliga, Žemba.

    Rozhodčí: Kašík – Lukš, Novák

    Diváci: 107
    thejrc.org