Buffalo – Tampa 3:5 (kon.) | Montreal – Colorado 3:0 (kon.) | Washington – Columbus 1:2 (po pr.)
Toronto – Boston 2:3 (kon.) | Minnesota – Detroit 2:5 (kon.) | Chicago – Vegas 3:4 (po pr.)
Dallas – St. Louis 1:3 (kon.) | San Jose – Ottawa 4:1 (kon.) | Edmonton – Arizona 2:3 (kon.)
Los Angeles – Pittsburgh 5:2 (kon.) | Carolina – Nashville 6:3 (kon.)
konec
Toronto Maple Leafs
2:3 (0:1, 2:2, 0:0)
Boston Bruins
Neděle 13.01.2019, 01:15 • Scotiabank Arena, Toronto • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    39:45 David PASTRŇÁK - 2:3
     
    39:45
    Bruins právě vstřelili branku!
    Gól do šatny! Domácí možná trochu podcenili nahození do pásma, Kuraly tak u mantinelu vybojoval puk, okamžitě jej poslal před branku na DAVIDA PASTRŇÁKA a ten střelou z první našel mezeru v Hutchinsonově postoji – 2:3. Asistence: Sean Kuraly.
    34:47 Sean KURALY - 2:2
     
    34:47
    Bruins právě vstřelili branku!
    No vida a najednou je přesto vyrovnáno. V rohu vybojoval puk Wagner, bekhendem jej poslal do pravého kruhu pro vhazování kde byl nabruslený SEAN KURALY a ten plachtivou střelou trefil prostor nad lapačkou gólmana Hutchinsona. Asistence: Chris Wagner, Noel Acciari.
    29:30 Mitchell MARNER - 2:1
     
    29:30
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Přesilovka je využitá, Toronto už vede. Tavares sice ještě neuspěl, i když měl plno prostoru na zakončení, akce však pokračovala, z pravé strany vyslal prudkou ránu MITCHELL MARNER a od tyčky poslal puk za Raskova záda. Asistence: Nazem Kadri, Kasperi Kapanen.
    27:37 Andreas JOHNSSON - 1:1
     
    27:37
    Toronto právě vstřelilo branku!
    A už se to povedlo! Kapanen sice ještě na Raska nevyzrál, ale akce pokračovala, na levé straně se ke švihu dostal ANDREAS JOHNSSON a i když Rask jeho pokus viděl a šel po něm lapačkou, stínící Matthews způsobil, že jeho zákrok nebyl stoprocentní a puk se mu prokutálel za záda do branky. Asistence: Kasperi Kapanen, Auston Matthews.
    18:21 David KREJČÍ - 0:1
     
    18:21
    Bruins právě vstřelili branku!
    Hosté jdou do vedení. Po průniku do útočného pásma si DAVID KREJČÍ najel na zpětnou přihrávku ke kruhu, vyslal prudký golfák z pravé strany a jelikož před Hutchinsonem stínil Wagner a brankář Toronta toho moc neviděl, skončila jeho dělovka v síti. Asistence: Sean Kuraly, Zdeno Chára.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 28. A. Johnsson (Kapanen, Matthews), 30. Marner (Kadri, Kapanen) – 19. Krejčí (Kuraly, Chára), 35. Kuraly (Wagner, Acciari), 40. Pastrňák (Kuraly)


    Toronto Maple Leafs: Hutchinson (Kaskisuo) – Hainsey, Rielly (A), N. Zajcev, Gardiner, Ožiganov, Dermott – Kapanen, Matthews, A. Johnsson – Marner, Tavares (A), Hyman – W. Nylander, Kadri, Marleau (A) – Co. Brown, F. Gauthier, P. Lindholm.
    Boston Bruins: T. Rask (Halák) – McAvoy, Chára, Carlo (C), Krug, K. Miller, Grzelcyk – Pastrňák, Bergeron (A), Marchand – Backes (A), Krejčí, DeBrusk – Wagner, Acciari, Kuraly – Donato, Forsbacka-Karlsson, Heinen.

    Rozhodčí: Hebert, O'Rourke – Pancich, Kovachik

    Diváci: 19 305
    thejrc.org