Buffalo – Tampa 3:5 (kon.) | Montreal – Colorado 3:0 (kon.) | Washington – Columbus 1:2 (po pr.)
Toronto – Boston 2:3 (kon.) | Minnesota – Detroit 2:5 (kon.) | Chicago – Vegas 3:4 (po pr.)
Dallas – St. Louis 1:3 (kon.) | San Jose – Ottawa 4:1 (kon.) | Edmonton – Arizona 2:3 (kon.)
Los Angeles – Pittsburgh 5:2 (kon.) | Carolina – Nashville 6:3 (kon.)
konec
Minnesota Wild
2:5 (1:1, 1:2, 0:2)
Detroit Red Wings
Neděle 13.01.2019, 02:00 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    48:38 Tyler BERTUZZI - 2:5
     
    48:38
    Detroit právě vstřelil branku!
    Pátá branka v brance Wild a na led kromě čepic přilétla i chobotnice. Prvního hattricku ve své kariéře se totiž dočkal TYLER BERTUZZI, který před brankou proměnil přihrávku Nyquista v gól. Mladý útočník oslavil svůj stý zápas stylově. Asistence: Gustav Nyquist a Filip Hronek.
    40:47 Tyler BERTUZZI - 2:4
     
    40:47
    Detroit právě vstřelil branku!
    Red Wings odskakují svému soupeři na rozdíl dvou branek. TYLER BERTUZZI podruhé v tomto zápase šikovně tečoval střelu od modré čáry a bude společně s Vanekem útočit na hattrick. Asistence: Mike Green a Dylan Larkin.
    35:10 Thomas VANEK - 2:3
     
    35:10
    Detroit právě vstřelil branku!
    Detroit se dostává do vedení. THOMAS VANEK se v útočném pásmu dostal ke zablokované přihrávce, vystřelil z levého kruhu a puk propadl za Dubnyka. Rakouský útočník si zápas na ledě celku, který ho pár let zpátky vyplatil ze smlouvy, naplno užívá. Asistence: Jonathan Ericsson a Filip Hronek.
    20:45 Thomas VANEK - 2:2
     
    20:45
    Detroit právě vstřelil branku!
    Odpověď je na světě. THOMAS VANEK byl hodně důrazný v předbrankovém prostoru, dostal se k dorážce a protlačil puk do branky. Asistence: Anthony Mantha a Jonathan Ericsson.
    20:17 Nino NIEDERREITER - 2:1
     
    20:17
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Domácí přesilovou hru rychle využívají a dostávají se do vedení. Koivu našel před brankou NINA NIEDERREITERA a ten zamířil přesně pod břevno. Asistence: Mikko Koivu a Jared Spurgeon.
    17:00 Luke KUNIN - 1:1
     
    17:00
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Obrovská chyba Kronwalla a Wild srovnávají stav utkání. Švédskému obránci ve středním pásmu přeskočil puk hůl a dokonale toho využil LUKE KUNIN, který se dostal do útočného pásma a z pravého kruhu přesně vystřelil. Asistence: Zach Parise a Ryan Suter.
    00:24 Tyler BERTUZZI - 0:1
     
    00:24
    Detroit právě vstřelil branku!
    Red Wings se z prvního útoku dostávají do vedení. Nyquist vystřelil od modré čáry, TYLER BERTUZZI puk před brankou tečoval a Dubnyk nedokázal zasáhnout. Asistence: Gustav Nyquist a Dylan Larkin.

    Jan Šlapáček

    Branky a nahrávky: 17. Kunin (Parise, Suter), 21. Niederreiter (M. Koivu, Spurgeon) – 1. Bertuzzi (Nyquist, D. Larkin), 21. Vanek (Mantha, Ericsson), 36. Vanek (Ericsson, Hronek), 41. Bertuzzi (Green, D. Larkin), 49. Bertuzzi (Nyquist, Hronek)


    Minnesota Wild: Dubnyk (Stalock) – Spurgeon, Suter (A), Pateryn, Brodin, Prosser, Seeler – Mikael Granlund, M. Koivu (C), Zucker – Niederreiter, E. Staal, Greenway – Kunin, Coyle, Parise (A) – M. Foligno, J. Eriksson Ek, J.T. Brown.
    Detroit Red Wings: Howard (J. Bernier) – Green, Cholowski, Hronek, Ericsson, Jensen, Kronwall (A) – Nyquist, D. Larkin, Bertuzzi – Mantha, Nielsen (A), Vanek – Athanasiou, Glendening, Helm – Ehn, J. de La Rose, Abdelkader (A).

    Rozhodčí: Charron, St. Laurent – Gawryletz, Alphonso

    Diváci: 19 087
    ocianews.com