Mountfield HK – Liberec 3:1 (kon.) | Zlín – Pardubice 5:1 (kon.) | Chomutov – Mladá Boleslav 3:5 (kon.)
Vítkovice – K. Vary 4:1 (kon.) | Kometa Brno – Litvínov 3:5 (kon.) | Olomouc – Plzeň 0:4 (kon.)
Třinec – Sparta 2:1 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
3:5 (1:1, 0:3, 2:1)
BK Mladá Boleslav
Neděle 13.01.2019, 15:35 • ROCKNET ARÉNA • Tipsport extraliga • 35. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:30.
     
    Krásný den všem fanouškům extraligového hokeje! V rámci pětatřicátého kola Tipsport extraligy budeme sledovat duel mezi Chomutovem a Mladou Boleslaví. Utkání týmů s dobrou formou startuje v chomutovské ROCKNET ARÉNĚ v 15:30.
     
    BK MLADÁ BOLESLAV

    Středočeský celek sice do soutěže nevstoupil ideálně a stihl vyměnit trenéry, nyní se ale Mladoboleslavským daří a aktuálně okupují sedmý flek Tipsport extraligy. Bruslaři v probíhajícím ročníku nasbírali 51 bodů, ale odehráli již 35 duelů (Piráti 33). V posledních dvou duelech se zelenočernobílým povedlo vyhrát doma s Pardubicemi (1:0) a naposledy na ledě Plzně (3:2 v prodloužení).

    Nejproduktivnější hráči týmu
    Michal Vondrka – 35 zápasů, 26 bodů (13+13)
    Jakub Klepiš – 24 zápasů, 21 bodů (8+13)
    Lukáš Žejdl – 24 zápasů, 17 bodů (8+9)
     
    PIRÁTI CHOMUTOV

    Chomutovským se hrubě nepovedlo začátek a body přicházely až velice pozdě. Tým Vladimíra Růžičky se ovšem posílil a sehrál, nyní mají Piráti šňůru tří výher v řadě, na dvanácté Karlovy Vary tak ztrácejí rázem pouhých pět bodů. Naposledy se severočeskému celku povedlo vyhrát na ledě Pardubic (3:2 v nájezdech). Předtím doma přehráli Vítkovice (4:2) a v O2 aréně přetlačili Spartu (4:3).

    Nejproduktivnější hráči týmu
    Vladimír Růžička – 33 zápasů, 28 bodů (13+15)
    Radek Duda – 26 zápasů, 15 bodů (6+9)
    Jan Stránský – 31 zápasů, 15 bodů (6+9)
     
    Utkání pro nemocnici...

    Piráti v dnešním utkání navazují na úspěšné dva ročníky charitativního duelu pro místní nemocnici. Chomutovští se obléknou do speciálních dresů a nyní vyberou peníze pro rehabilitační oddělení. V obou předchozích duelech Piráti zvítězili. V roce 2017 přemohli Vítkovice, v minulém ročníku zase Pardubice.
    Pirátské dresy pro dnešní speciální utkání

    Gašper Krošelj má na kontě třetí vychytanou nulu.
     
    Úvodní sestavy:

    Piráti Chomutov: Peters (Pavlát) – Flemming, Jank, Knot, Antropov, Trefný, Dietz, Buchtela – T. Svoboda, V. Růžička, Marjamäki – J. Stránský, Sklenář, Raška – Duda, Vantuch, Tomica – Klhůfek, Huml, Koblasa.

    BK Mladá Boleslav: Krošelj (Kantor) – Němeček, Bernad, Hrdinka, Pláněk, Dlapa, Kurka – Vondrka, Klepiš, Skalický – Pabiška, Žejdl, Šťastný – Najman, P. Musil, Látal – Flynn, T. Knotek, P. Kousal.

    Rozhodčí: Pavlovič, Hejduk – Gerát, Hynek.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Obě mužstva jsou na ledové ploše. Ještě předtím, než se začne, přijdou na červený koberec všichni, kdo mají něco společného něco se speciálním utkáním. Primář a ředitelka chomutovské nemocnice. Také patron Martin Jor, jenž dříve hrával za KLH Chomutov.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:07
    Mladoboleslavští vyhráli úvodní vhazování a podél levého mantinelu šla přihrávka do útoku. Nakonec z toho byl ale jen ofsajd a hra bude pokračovat ve střední třetině.
     
    00:19
    Odehrálo se dvanáct sekund a středočeský celek se opět dostal do ofsajdového postavení. Po necelých dvaceti sekundách se tak přerušuje a vhazovat se bude opět ve středu ledové plochy.
     
    00:42
    Následně se již Bruslaři do pásma dostali, ale aktivní kombinace zakončena nebyla nebezpečným pokusem. Puk byl sražen do ochranné sítě a vhazuje se po levici Justina Peterse.
     
    01:12
    Do prvního snažení se dostali také Piráti. Adam Raška připravil puk pro Stanislava Dietze, ale jeho rána nakonec na branku nešla. Před Krošeljem byl puk sražen do rohu kluziště.
     
    02:08
    Tomáš Knotek dojel vyhozený kotouč a přebruslil chomutovské beky. Na levé straně se dostal ke střele, ale na přední tyčce Justina Peterse nenachytal. Kanadská jednička následně chytá.
     
    02:38
    Pirátská čtvrtá lajna se následně dostala do útoku a vybojovala vhazování před brankou Krošelje. Vhazovat se bude po jeho pravici.
     
    03:08
    Od modré čáry to zkoušel hostující bek David Bernad. Jeho svižné nahození prošlo až do branky, kde si ale Justin Peters poradil a kotouč ukryl ve své lapačce.
     
    03:25
    Ve středu hřiště vedl kotouč Masi Marjamäki, jenž následně přihrával k pravému mantinelu na Tomáše Svobodu. Před ním ale zakročil hostující hráč, jenž kotouč ztečoval mimo ledovou plochu.
     
    03:55
    Až před branku si najel Adam Raška, vše po akci, kterou vedl centr Jakub Sklenář. První jmenovaný se u levé tyčky do zakončení nedostal, puk nechal za sebou.
     
    04:26
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí se následně dostali do dobré příležitosti, která končí první brankou! Brett Flemming se dostal na pravém kruhu ke střeleckému pokusu, který propadl až na zadní tyčku. Zde stál osamocený PAVEL KLHŮFEK, který dostal kotouč do odkryté klece. Asistence: Brett Flemming.
    04:26 Pavel KLHŮFEK - 1:0
     
    04:50
    Michal Vondrka následně dostával přihrávku do útoku, ale tu se mu nepovedlo zachytit. Jakub Trefný jej následně odstínil a bývalý chomutovský kapitán se ke střele nedostal.
     
    05:48
    Lukáš Pabiška dostával dobrou přihrávku od levého mantinelu před brankou. Hostující útočník byl sám před brankou, ale jeho rána zblízka šla nakonec jen vedle branky.
     
    06:16
    Do útočné třetiny se poté najel obránce Ronald Knot, který tvrdě pálil na první tyčku. Jeho dělovka ale nakonec jen rozezvučela brankovou konstrukci!
     
    07:13
    Gašper Krošelj musel být opět pozorný. Jan Stránský si najel po levé straně do útoku a zblízka zakončoval bekhendem na první tyčku. Slovinská jednička Mladé Boleslavi ale zakročila.
     
    07:56
    Po sérii zákroků na hraně jdou hosté poprvé na trestnou lavici. Za nedovolené bránění je potrestán obránce David Němeček, jenž měl ruce vysoko a poslal k zemi jednoho z Chomutovských.
     
    08:18
    Úvodní aktivita v přesilovce domácím nevyšla. Pavol Skalický ujel po pravé straně a zakončoval na přední tyčku, jeho pokus ale nakonec skončil jen na zadním mantinelu.
     
    09:00
    Ronald Knot následně přihrával po modré čáře, ale Lukáš Pabiška pokus zblokoval a kotouč skončil ve střední třetině. Pirátská přesilovka zatím nebezpečná není.
     
    09:38
    První velká šance! Marek Tomica si podél pravého mantinelu najel až před branku, kde se pokoušel po kličce do středu přehodit beton Krošelje, ten ale podržel svůj tým!
     
    09:56
    Hosté v plném počtu.
     
    10:18
    František Hrdinka vyslal od modré čáry střelecký pokus. Od levého hrazení mířil na zadní tyčku, ale nakonec trefil jen lapačku Peterse. Kanadský brankář puk neudržel, ale mají jej Piráti.
     
    10:59
    Do útočné třetiny si pak najel Lukáš Vantuch, který posílal na branku svižné nahození. Radek Duda ze vzduchu tečoval, ale jeho změna směru skončila jen v ochranné síti nad brankou.
     
    12:09
    Po pár nepřesnostech se hosté pokoušeli dostat do útoku, ale snaha byla nakonec zbytečná. Píská se ofsajd a hra bude pokračovat po druhé komerční přestávce.
     
    12:21
    Pavol Skalický se na levém kruhu opřel do odraženého kotouče. Jeho dělovka ale nakonec skončila jen nad brankou. Kotouč se dotknul ochranné sítě, a tak se vhazuje ve středním pásmu.
     
    13:20
    Puk v útočném pásmu dostal na hokejku Vladimír Růžička . Ten si kotouč zpracoval a zápěstím mířil do bližší šibenice. Jeho rána ale skončila jen na zadním mantinelu.
     
    14:37
    Do pásma se dostal podél pravého mantinelu Pavel Klhůfek. Jediný střelec duelu bekhendově přihrával do brankoviště, Ivan Huml se zde ovšem neprosadil. Mladá Boleslav následně vyhodila na icing.
     
    15:05
    Brett Flemming vybojoval puk u levého mantinelu a posunul jej na Rašku. Mladý útočník Pirátů zakončoval z levého úhlu, ale ani jeden jeho pokus v brance neskončil.
     
    16:11
    Naprosto sám postupoval do útoku Michal Vondrka. Zkoušel to podél pravého mantinelu, jednoho hráče si obehrál, ti další už byli pozorní a puk odehráli.
     
    16:42
    David Němeček následně zakončoval od levého mantinelu na vzdálenější tyčku. Justin Peters kotouč viděl a ukryl jej ve své lapače. Pokračovat se tak bude vhazováním.
     
    16:48
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hned po vhazování přišel střelecký pokus, který končí brankou a je vyrovnáno! ONDŘEJ DLAPA se po vhazování dostal ke tvrdé střele, která nakonec skončila za zády chomutovského Justina Peterse! Asistence: Ondřej Najman a Pavel Musil.
    16:48 Ondřej DLAPA - 1:1
     
    17:54
    Radek Duda dlouho kličkoval s kotoučem u pravého mantinelu, ale vystřelil se mu nepovedlo. Nakonec přihrával mezi kruhy, kde ovšem nikdo v bílém nebyl.
     
    18:38
    Do aktivní hry se poté dostali hosté a Jiří Kurka celou akci zakončoval tvrdou střelou od modré čáry. Puk se ale odrazil od betonů Peterse a Piráti následně vyhodili do střední třetiny.
     
    19:00
    Minutu před koncem vyrovnané první třetiny se bude vhazovat po pravici Gašpera Krošelje. Bruslaři totiž vyhodili na icing, a tak se hra dostalo před slovinskou jedničku.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    Prvních dvacet minut je u konce, nabídla nám po jedné brance na každé straně, a tak je stav vyrovnaný. Piráti se dostali do brzkého vedení, kdy se v brankovišti prosadil Pavel Klhůfek. Poté se hrálo bojovně a vyrovnaně, moc střel ale nepřicházelo. V závěru první třetiny vyrovnal bombou od modré čáry Ondřej Dlapa.

    Střely na branku: 8:9
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:42
    Radek Duda před modrou čárou přihrával na pravé křídlo, kde byl osamocený Marek Tomica. Přihrávka byla ovšem zbokována a kotouč se odrazil do rohu kluziště.
     
    21:16
    Lukáš Pabiška si následně najel do útočné třetiny a v přečíslení našel u pravé tyčky Martin Pláňka. Ten zakončoval po ledě, ale Justin Peters se neskutečně vytáhl a zasáhl!
     
    21:46
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Následná akce již skončila brankou hostujícího celku, který na startu prostředního dějství otáčí skóre duelu. PAVEL MUSIL se po nahození od modré čáry dostal k dorážce u pravé tyčky a překonal Peterse v brance! Asistence: František Hrdinka a Martin Látal.
    21:46 Pavel MUSIL - 1:2
     
    22:54
    Lukáš Vantuch v útočné třetině vybojoval kotouč, ale byl hned podražen a domácí si zahrají přesilovou hru. Jakub Klepiš inkasuje dvě minuty za podražení.
     
    23:05
    Hned na startu přesilovky střílel od modré čáry Bohumil Jank, ale jeho pokus byl zablokován. Mladoboleslavští následně vyvezli kotouč pryč z obranné třetiny.
     
    23:36
    Pirátům se nedaří ani nadále. V přesilovce se pokoušeli vrátit do pásma, ale je pískán ofsajd. Hra tak bude pokračovat ve střední třetině.
     
    24:18
    Pavol Skalický následně vybojoval kotouč a uháněl v oslabení do protiakce. Od pravého kruhu přihrával na Michala Vondrku, kterému se ale Justina Peterse prostřelit nepovedlo!
     
    24:54
    Hosté v plném počtu.
     
    25:25
    Petr Koblasa nic nevymyslel a z obranné třetiny vyhodil pouze a jen na icing. Pokračovat se tak bude po levici Justina Peterse, který dnes propustil již dva pokusy.
     
    26:24
    Petr Koblasa se po další minutě dostával na modré čáře ke střeleckému pokusu z voleje, ale puk nakonec minul a Oscar Flynn pronikal do útoku. Bohumil Jank jej ovšem zastavil.
     
    27:09
    Následně byla hra přerušena a pokračovat bude po komerční přestávce. Hosté jsou aktuálně aktivnější a domácím se nic nedaří. Po krátké pauze se bude vhazovat ve střední třetině.
     
    27:41
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    PAVEL MUSIL je dnes ve formě a právě přidává již svou druhou branku v duelu a kompletuje třetí bod! Hostující útočník si najel na pravý kruh a jeho přesná rána k levé tyčce skončila v brance. Asistence: Ondřej Najman a Martin Látal.
    27:41 Pavel MUSIL - 1:3
     
    28:08
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Mladoboslavští fanoušci si přáli ještě jeden a mají ho! DAVID ŠŤASTNÝ si najel do útočné třetiny a před kruhy zakončoval. Jeho rána zapadla do branky, Justin Peters dneska nemá svůj den. Asistence: Lukáš Žejdl.
    28:08 David ŠŤASTNÝ - 1:4
     
    28:08
    Oddechový čas pro domácí.
     
    28:29
    Hosté pokračovali v aktivní hře a David Němeček tvrdě střílel od modré čáry. Justin Peters ale kotouč ukryl v lapačce a pokračovat se bude po jeho pravici.
     
    29:20
    Piráti se dostali po střeleckém pokusu z levé strany do brankoviště, kde se jim ale zakončit nepovedlo. Pokračuje se tak útokem hostujícího celku, který je nabuzený.
     
    30:21
    Pozornost Krošelje vyzkoušel ze střední třetiny Stanislav Dietz. Slovinský brankář pokus zachytil a chtěl rozehrávat. Dojížděl ovšem Jakub Sklenář, a tak raději hru přerušil.
     
    31:32
    František Hrdinka se následně dostal na modré čáře k volnému kotouči a hned jej posílal na branku Mladé Boleslavi. Kotouč ovšem skončil jen na zadním mantinelu.
     
    32:03
    Druhou komerční přestávku druhé třetiny přivolal Pavel Klhůfek, který střílel nad branku. Gašper Krošelj i tak ale kotouč ukryl v lapačce a hru raději přerušil.
     
    32:52
    Následně byli Piráti aktivní v pásmu, ale opět nevymysleli jedinou střelu. Petr Koblasa střílel do bránících hráčů, Stanislav Dietz zase vedle branky.
     
    33:24
    Lukáš Vantuch se pokoušel potrestat neproměněnou akci Mladé Boleslavi u levé tyčky a šel do protiakce. Zakončoval po ledě z levého kruhu, ale branku netrefil.
     
    33:55
    Hosté se po vhazování dostali do protiakce a Lukáš Pabiška zakončoval z levého kruhu. Jeho rána ale nebyla úspěšná a Peters zakročil, pokračuje se akcí Chomutova.
     
    34:24
    Vladimír Růžička se dostal ke střele a Radek Duda stihl před Krošeljem tečovat. Puk jej sice překonal, ale nakonec se do branky nedostal a skončil za brankou.
     
    36:00
    Po třech slepených brankách hostů je to spíše takové bez nápadu a ani jeden celek se do ničeho nedostává. Domácí chtějí hrát, ale taktika Mladé Boleslavi jim nevyhovuje.
     
    37:05
    Nyní je na kotouči hostující celek, ale ten spíše nahazuje a drží kotouč v útočné třetině. Uvidíme, co se černozeleným povede vymyslet.
     
    37:37
    Nakonec přišel střelecký pokus od levého mantinelu, který šel do pravé šibenice. Justin Peters ale pokus viděl a lapačkou zakročil proti této střele. Vhazuje se před brankou Chomutova.
     
    38:32
    Jan Stránský se nejdříve u pravé tyčky dostal ke střele, ale Krošelj jeho pokus vyrazil. Marek Tomica následně mezi kruhy zakončoval, ale slovinský brankář úžasným zákrokem zneškodnil i jeho ránu!
     
    38:51
    V předposlední minutě druhé třetiny uvidíme rozpůlenou přesilovku domácího celku. Za nedovolené bránění je potrestán hostující Pavel Kousal.
     
    39:27
    Brett Flemming se od modré čáry dostal ke střele a Radek Duda ještě mohl zblízka dorážet. Do kotouče se ovšem netrefil a první třetina skončí tříbrankovým vedením Bruslařů.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Druhá třetina vyšla hostujícímu celku podle představ, Piráty přehrával ve všech důležitých částí hry. Pavel Musil vstřelil dvě branky a David Šťastný přidal tu třetí, v utkání celkově čtvrtou. Do třetí třetiny jdou tak s luxusním vedením hosté, tohle budou domácí velice těžce dohánět.

    Střely na branku: 18:23
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:24
    Vladimír Růžička si po levé straně najel do zakončení a z úhlu zkoušel pozornost Krošelje. Ten jeho pokus ale vyrazil a brzy budou hosté v plném počtu.
     
    41:01
    Piráti právě vstřelili branku!
    Přesilovka sice domácím nevyšla, ale následně již branka padá a je to MAREK TOMICA, který se prosazuje poprvé v letošní sezóně! Chomutovský útočník číhal u levé tyčky, odkud po ledě překonal ležícího Krošelje. Asistence: Adam Raška a Radek Duda.
    41:01 Marek TOMICA - 2:4
     
    41:29
    Piráti pokračovali v aktivitě a usilovali o třetí branku. Tomáš Svoboda objel branku a bekhendově zakončoval zblízka. Gašper Krošelj ale jeho pokus zachytil a vhazuje se po jeho pravici.
     
    41:58
    Tomáš Knotek si najel na pravý kruh a přes obránce se pokoušel prosadit. Jeho rána ale skončila na bránícím hráči a Piráti se ženou do útočné třetiny.
     
    42:24
    Po vhazování před brankou slovinského brankáře se kotouče ujal jeden z hostů, který podél mantinelu vyhodil kotouč na icing. Vhazovat se bude před brankou Krošelje.
     
    43:18
    David Šťastný to poté zkoušel od pravého mantinelu, ale Peters jeho svižný pokus vyrazil. Pirátům se následně nepovedlo nic vymyslet a píská se zakázané uvolnění.
     
    44:48
    Hraje se delší dobu bez přerušení. To ukončil až po sérii nepřesností a spíše dobrých obran Tomáš Svoboda. Ten to zkoušel od pravého mantinelu, ale Gašper Krošelj byl pozorný.
     
    46:00
    David Šťastný dostával následně přihrávku mezi kruhy, ale kotouč ideálně netrefil. Jakub Sklenář se tak dostal do protiakce, ale jeho únik z levé strany skvěle vychytal Krošelj!
     
    46:57
    Hosté pokazili rozehrávku a Radek Duda si najel do střelecké pozice. Zakončoval po ledě z levého kruhu, ale pozorného Slovince nepřekonal ani nyní!
     
    47:49
    Radek Duda následně nabídl kotouč Lukáši Vantuchovi před branku, kde se ale domácí hráč neprosadil. Vysoký útočník kotouč netrefil ideálně a Krošelj ani nemusel zasahovat.
     
    48:05
    Mladoboleslavští se dostali do útočné třetiny, ale střelecký pokus byl sražen do ochranné sítě. Vhazováním se bude pokračovat po komerční přestávce.
     
    48:52
    Jan Stránský se před brankou pokoušel tečovat nahození po ledě. Před Krošeljem se mu to ovšem nepovedlo a hostující jednička udržela kotouč mezi betony.
     
    49:50
    Domácí si zahrají přesilovou hru, dvě minuty za podražení dostává David Šťastný. Radek Duda udělal kličku na modré čáře, ale po zákroku Šťastného upadl.
     
    50:00
    Hosté ale oslabení dnes brání bravurně, což se daří i nyní. Hned po vhazování Bruslaři vyhodili a hra bude pokračovat zpoza branky Justina Peterse.
     
    51:00
    Dlouho Piráti něco vymýšleli, nakonec to byla rána Stanislava Dietze. Domácí bek pálil tvrdě od modré čáry, ale branku nakonec minul. A to hned dvakrát v řadě.
     
    51:50
    Hosté v plném počtu.
     
    52:54
    Domácí mají hodně pokusů, ale jen minimum jich jde na branku. Od modré to nyní zkoušel Ronald Knot, ale jeho pokus po ledě byl zablokován do rohu kluziště.
     
    53:55
    Michal Vondrka se mezi kruhy dostal ke střeleckému pokusu, ale jeho rána z mezikruží byla zablokována hned prvním bránícím hráčem Chomutova.
     
    54:29
    Piráti právě vstřelili branku!
    V Chomutově to bude ještě pořádně drama! Gašper Krošelj odjel za branku, kde ale nerozehrál ideálně a Piráti toho využili. BOHUMIL JANK dostal přihrávku od Tomáše Svobody a odkrytou branku z mezikruží dokázal trefit. Asistence: Tomáš Svoboda.
    54:29 Bohumil JANK - 3:4
     
    55:03
    Zahrozili ovšem Bruslaři. Nahození od modré čáry se doklouzalo do brankoviště Peterse, který hokejkou musel vyrážet. Aktivita středočeského mužstva nicméně pokračuje.
     
    55:31
    Následně se hosté dostali do ofsajdové pasti a po komerční přestávce bude hra pokračovat. Piráti se dostali na rozdíl jediné branky a jsou blízko vyrovnání. Vhazuje se ve středu ledové plochy.
     
    55:45
    Jakub Klepiš si za brankou obehrál Adama Rašku a z úhlu se pokoušel překvapit Peterse v brance. Ten ovšem ramenem zakročil a Piráti jdou tak do rychlého útoku.
     
    56:43
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Brett Flemming zakončoval snažení domácího celku střelou od modré čáry, ale trefil chrániče LUKÁŠE ŽEJDLA, jenž postupoval sám na Peterse. Toho rychlou střelou mezi betony nakonec prostřelil a nejspíše dává rozhodující trefu. Bez asistence.
    56:43 Lukáš ŽEJDL - 3:5
     
    57:50
    Nyní už jsou aktivní hosté, kteří vědí, že vítězství mají v kapse. Pavel Kousal to zkoušel od levého mantinelu, ale jeho pokus na první tyčku skončil vedle branky.
     
    58:14
    Domácímu celku se následně nepovedlo rozjet akci a sudí odpískali těsný icing. Vhazovat se bude po pravici Justina Peterse, který dnes neměl nejlepší den.
     
    58:53
    Adam Raška zachytil přihrávku hostující obrany a dostal se ke tvrdé střele. Gašper Krošelj ale skvělým zákrokem chytá! Justin Peters mezitím opustil domácí branku.
     
    59:34
    Domácí se o něco pokoušeli, ale ani jednou se nedostali do pásma a nakonec vyhodili na zakázané uvolnění. Pár sekund před koncem duelu se tak vhazuje po pravici Peterse.
     
    Konec zápasu.
     
    Utkání pětatřicátého kola mezi Chomutovem a Mladou Boleslaví končí výhrou hostujícího celku, který o svém triumfu rozhodl ve druhé třetině, kdy dal tři branky. Piráti sice ve třetí části snížili na rozdíl jediné branky, ale po chybě inkasovali a závěrečný tlak se tak nekonal.

    Branky dneska dávali za domácí Pavel Klhůfek, Marek Tomica a Bohumil Jank. Za Bruslaře se dvakrát prosadil Pavel Musil, po brance přidali Ondřej Dlapa, David Šťastný a Lukáš Žejdl .

    Střely na branku: 30:29
    Hvězdy utkání: Marek Tomica – Pavel Musil
    Diváci: 4 651
     
    Ode mě je to pro dnešek vše. Díky za pozornost a zase někdy u extraligových onlajnů na shledanou! (17:59:17)
    Marken.cz

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 5. Klhůfek (Flemming), 42. Tomica (Raška, Duda), 55. Jank (T. Svoboda) – 17. Dlapa (Najman, P. Musil), 22. P. Musil (Hrdinka, Látal), 28. P. Musil (Najman, Látal), 29. Šťastný (Žejdl), 57. Žejdl


    Piráti Chomutov: Peters (Pavlát) – Flemming, Jank, Knot, Antropov, Trefný, Dietz, Buchtela – T. Svoboda, V. Růžička, Marjamäki – J. Stránský, Sklenář, Raška – Duda, Vantuch, Tomica – Klhůfek, Huml, Koblasa.
    BK Mladá Boleslav: Krošelj (Kantor) – Němeček, Bernad, Hrdinka, Pláněk, Dlapa, Kurka – Vondrka, Klepiš, Skalický – Pabiška, Žejdl, Šťastný – Najman, P. Musil, Látal – Flynn, T. Knotek, P. Kousal.

    Rozhodčí: Pavlovič, Hejduk – Gerát, Hynek

    Diváci: 4 651
    thejrc.org