Jihlava – Přerov 1:0 (kon.) | Benátky n/J – Motor ČB 2:3 (kon.) | Vsetín – Prostějov 4:1 (kon.)
Třebíč – Ústí n/L 3:2 (po pr.) | Poruba 2011 – Kadaň 8:1 (kon.) | Frýdek-M. – Kladno 5:1 (kon.)
Litoměřice – Havířov 5:1 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
4:1 (2:0, 1:1, 1:0)
LHK Jestřábi Prostějov
Pondělí 14.01.2019, 17:30 • Zimní stadion Na Lapači • Chance liga • 46. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:31 Tomáš PITULE - 4:1
     
    56:31
    Vsetín právě vstřelil branku!
    TOMÁŠ PITULE získal kotouč a stejně jako Kopta v případě první vsetínské branky vymíchal gólmana. Ten puk nejprve zastavil svým levým betonem, ale centr třetí vsetínské formace se nenechal odradit a hledal místo pro dorážku. Gólman Prostějova nakonec kotouči do branky sám trochu pomohl. Asistence: Bez asistence.
    34:24 Marek RAČUK - 3:1
     
    34:24
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Na tuhle situaci domácí obránce nestačil, jelikož čelil přesile. V přečíslení tři na jednoho to Jestřábi dokombinovali až do úplně prázdné branky. Finální střela patřila MARKU RAČUKOVI. Asistence: Lukáš Žálčík, Ondřej Mikliš.
    21:25 Luboš ROB - 3:0
     
    21:25
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Je tu však branka Vsetína. Druhá vsetínská formace svým útokem způsobila, že domácí fanoušci mohou opět skandovat jméno LUBOŠE ROBA. Právě on si totiž najel k brance a tečí zakončil. K dorážce byl před brankovištěm připraven ještě Pechanec, ale Robova střela na skórování stačila. Asistence: Vít Jonák, Antonín Pechanec.
    19:02 Roman RÁC - 2:0
     
    19:02
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetínští svou přesilovku přeci jen využívají. Od levé tyčky nahrával do předbrankového prostoru ROMAN RÁC, jelikož zde viděl úplně volného spoluhráče, který byl mohl bez problémů poslat puk k druhé nehlídané tyčce. Blokující hráč však kotouč srazil do vlastního brankoviště, kde puk gólmanovi propadl až za brankovou čáru. Asistence: Peter Mikuš, Mitchell Theoret.
    04:38 Ondřej KOPTA - 1:0
     
    04:38
    Vsetín právě vstřelil branku!
    O minutu později už se ale domácí do vedení dostávají. ONDŘEJ KOPTA si vzal kotouč u pravého mantinelu a sám si nabruslil před brankoviště. Neměl s sebou žádného z obránců soupeřova týmu, a tak s pukem zamíchal a poslal jej okolo tyčky a levého gólmanova betonu až do branky. Asistence: Bez asistence.
    Marken.cz

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 5. Kopta, 20. Rác (Mikuš, Theoret), 22. Rob (Jonák, Pechanec), 57. Pitule – 35. Račuk (Žálčík, Mikliš)


    VHK ROBE Vsetín: Gába (Šelepněv) – Mikuš, Hryciow, Slováček, Teper, Frolo, Jeřábek, Jenáček – Vávra, Kucharczyk, Rác – Jonák, Pechanec, Rob – Kopta, Pitule, Theoret – Klímek, Šilhavý, Vítek.
    LHK Jestřábi Prostějov: Neužil (Huf) – Žovinec, Mikliš, Čáp, D. Kolář, Havlík, Husa, Bažant, P. Krejčí – Starý, Račuk, Žálčík – Venkrbec, Prokeš, Nouza – L. Luňák, V. Meidl, Dvořáček – Matýs, Krejčiřík.

    Rozhodčí: Doležal, Dědek – Měkýš, Coubal

    Diváci: 2510
    thejrc.org