Vladivostok – Jokerit 4:1 (kon.) | Chabarovsk – Jaroslavl 0:2 (kon.) | Kunlun – Čerepovec 1:4 (kon.)
Novosibirsk – Soči 5:4 (kon.) | Barys – Spartak Moskva 4:5 (kon.) | CSKA Moskva – Magnitogorsk 3:0 (kon.)
Minsk – Viťaz 2:3 (po pr.) | Petrohrad – Nižněkamsk 2:3 (po pr.) | Omsk – Ufa 5:4 (2:1 po s.n.)
Riga – Jekatěrinburg 1:2 (po pr.) | HC Slovan – Čeljabinsk 0:2 (kon.)
konec
HC Sibir Novosibirsk
5:4 (3:3, 1:1, 1:0)
HK Soči
Úterý 15.01.2019, 13:30 • Sibir Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro tuto chvíli vše. Děkuji za pozornost a přeji hezký zbytek dne. (16:03:11)
     
    Je dobojováno! Skóre dnes bylo jako na houpačce, vždyť hosté hned třikrát vedli. Nakonec však všechny body putují na domácí stranu, o vítězství Novosibirsku totiž rozhodl v poslední třetině Ignatovič. Zápas dnes nabídl skvělou podívanou, devět branek a několik dalších příležitostí na obou stranách. Do utkání se zapojil také slovenský hokejista Martin Bakoš, který vstřelil jeden gól, na ledě strávil 16:30 min.

    Střely na branku: 22-38
     
    Konec zápasu.
     
    59:58
    Z levé strany pálil Milovzorov, Šikin puk nadvakrát ukryl ve své moci! O vítězi je rozhodnuto, vhazovat se bude v útočném pásmu Novosibirsku
     
    59:28
    Celek ze Soči se sice s kotoučem dostal do středního pásma, ovšem Šikin zůstal v bráně, na srovnání skóre to zatím nevypadá.
     
    58:46
    Domácí celek drží kotouč v útočné třetině a kombinuje. Hosté to budou mít nesmírně těžké, mnoho času jim už nezbývá.
     
    58:14
    Vyloučení v týmu HK Soči (Vadim Chomickij – 2 min., nedovolené bránění).
     
    57:35
    Po levé straně se probíjel hostující Bočarov! Ten to zkoušel na bližší tyčku, tu si Taylor pohlídal a kotouč vyrazil do bezpečí!
     
    57:09
    Před malou chvílí se rozeběhly závěrečné tři minuty třetí části, domácí teď chytře drží kotouč v útočném pásmu, čas hraje v jejich prospěch.
     
    56:23
    Archipovovi teď chyběla podpora jeho spoluhráčů, hostující hráč přišel o kotouč, následně už neměl mnoho sil a zamířil na střídačku.
     
    55:50
    Domácí se osvobodili jen za cenu zakázaného uvolnění. Kouč Novosibirsku nic neponechal náhodě a vyžádal si čas na poradu.
     
    55:13
    Stoprocentní příležitost pro Soči! K odraženému puku se na pravé straně dostal Jokipakka, jenže ten z bezprostřední blízkosti nedokázal skórovat, skvěle se přesunul Taylor, který zasáhl lapačkou!
     
    54:50
    Celek ze Soči teď dlouho drží svého protivníka v jeho obranné třetině, Šaškov nedokázal vyhodit, už zase kombinují hokejisté v bílých dresech.
     
    54:04
    Na tahu jsou hosté, kteří se dostali do útočné třetiny. Nyní však sledujeme boj o kotouč u mantinelu, rozhodčí stále nepřerušuje hru.
     
    53:27
    A zase Šarov! Ten dostal spoustu prostoru na levé straně, jeho následná rána směřovala na vzdálenější tyčku. Nechybělo mnoho!
     
    52:57
    Dobrá práce Šarova v útočné třetině. Domácí hráč přihrával na modrou čáru, s následnou střelou si poradil Šikin, který následně holí vypíchl puk před Michajlovem.
     
    52:09
    Michajlov opět vyzkoušel pozornost Šikina. Ten měl v tuto chvíli odkrytý výhled a kotouč bez větších problémů udržel ve výstroji.
     
    51:48
    Další domácí útočnou akci zastavuje čárový rozhodčí, který píská ofsajd. Je tady druhá reklamní přestávka ve třetí třetině.
    51:12 Maxim IGNATOVIČ - 5:4

    Štěpán Slovák

    Branky a nahrávky: 12. Sajustov (Michajlov), 13. Prince (Brulé, J. Peltola), 20. Savčenko (Brulé, Milovzorov), 39. J. Peltola (Brulé), 52. Ignatovič (Brulé) – 6. Archipov (Točickij, Akmaldinov), 16. O'Dell (Pajgin, R. Rosén), 20. Jokipakka (J. Alexandrov, Collins), 25. Bakoš (Collins)


    HC Sibir Novosibirsk: D. Taylor (Krasikov) – Klimontov, Loginov (A), Ilja Morozov, Ignatovič, D. Lukin, Savčenko, Naumov – J. Peltola (C), Brulé, Prince – Milovzorov, Sajustov (A), Michajlov – Šarov, Romancev, Kazakov – Šaškov, Pešechonov, Pervušin – A. Jakovlev.
    HK Soči: Šikin – J. Alexandrov, Jokipakka, Pajgin, K. Vorobjov, Rykov, Chomickij, D. Alexandrov – Bočarov, R. Rosén, O'Dell (C) – Mosaljov (A), Collins (A), Bakoš – Archipov, Akmaldinov, Točickij – Tomilin, Žilin, Šmeljov – Rachimullin.

    Rozhodčí: Bukin, Sidorenko – Golovjov, Savenkov
    thejrc.org