NY Islanders – St. Louis 2:1 (po pr.) | NY Rangers – Carolina 6:2 (kon.) | Columbus – New Jersey 4:1 (kon.)
Montreal – Florida 5:1 (kon.) | Detroit – Anaheim 3:1 (kon.) | Nashville – Washington 7:2 (kon.)
Winnipeg – Vegas 4:1 (kon.) | Minnesota – Los Angeles 3:2 (1:0 po s.n.) | Dallas – Tampa 0:2 (kon.)
San Jose – Pittsburgh 5:2 (kon.)
konec
New York Rangers
6:2 (3:1, 1:0, 2:1)
Carolina Hurricanes
Středa 16.01.2019, 01:00 • Madison Square Garden, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    52:55 Anthony DEANGELO - 6:2
     
    52:55
    Rangers právě vstřelili branku!
    Je to znovu o čtyři kousky! Rangers ujeli do situace třech proti jednomu, ale tuto situaci překombinovali, ale nakonec se prosadil dojíždějící ANTHONY DEANGELO, který tuto situaci dohrál brankou a je to také jeho dvougólový večer – 6:2! Asistence: Vladislav Naměstnikov a Cristoval Nieves.
    51:51 Saku MÄENALANEN - 5:2
     
    51:51
    Carolina právě vstřelila branku!
    Carolina koriguje stav utkání! Victor Rask nahodil kotouč od modré a mimo dosah Henrika Lundqvista jej tečoval SAKU MÄENALANEN – 5:2 Asistence: Victor Rask a Justin Faulk.
    44:19 Pavel BUČNĚVIČ - 5:1
     
    44:19
    Rangers právě vstřelili branku!
    Třetí využitá přesilovka Rangers tento večer! Mika Zibanejad si připisuje čtvrtý bod, když vystřelil na branku a odražený kotouč dorazil do sítě PAVEL BUČNĚVIČ, pro něhož je to dnes druhá branka – 5:1! Asistence: Mika Zibanejad a Mats Zuccarello.
    23:41 Pavel BUČNĚVIČ - 4:1
     
    23:41
    Rangers právě vstřelili branku!
    Rangers využívají druhou přesilovku v utkání a vedou o tři branky! Opět v tom měl prsty Mika Zibanejad, jenž klíčovou přihrávkou od brankové čáry našel ve střelecké pozici PAVLA BUČNĚVIČE, a ten propasíroval kotouč pod betony do branky – 4:1! Asistence: Mats Zuccarello a Mika Zibanejad.
    14:22 Mika ZIBANEJAD - 3:1
     
    14:22
    Rangers právě vstřelili branku!
    Ovšem toto již byla lahůdka! Norský šikula Mats Zuccarello našel krásnou zadovkou před brankou volného MIKU ZIBANEJADA, a ten si rychlou ranou z první zajistil druhou branku v utkání – 3:1! Asistence: Mats Zuccarello a Chris Kreider.
    12:41 Mika ZIBANEJAD - 2:1
     
    12:41
    Rangers právě vstřelili branku!
    Dnešní utkání je opravdu bohaté na obrovské hrubky! Tu další vyrobil a de facto poslal NYR do vedení brankář Curtis McElhinney. Ten neodhadl odraz od zadního mantinelu, vyjel si pro kotouč, nedosáhl však na něj svou holí a Chris Kreider poslal přihrávku na MIKU ZIBANEJADA před prázdnou branku. Švédský útočník více jednodušších branek v kariéře asi nedal – 2:1! Asistence: Chris Kreider a Kevin Shattenkirk.
    09:24 Saku MÄENALANEN - 1:1
     
    09:24
    Carolina právě vstřelila branku!
    Carolina zaslouženě srovnává stav utkání a asistenci k této brance bude moci zapsat obránce NYR Brett Howden, jenž doslova hrůzně nezpracoval přihrávku před svou brankou, kotouč si přebral SAKU MÄENALANEN a překonal Lundqvista – 1:1! Asistence: Bez asistence.
    01:16 Anthony DEANGELO - 1:0
     
    01:16
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí jdou do rychlého vedení a tuto branku si rámeček nedá brankář Curtis McElhinney, jenž nejspíše neviděl lehkou střelu ANTHONY DEANGELA švihem od modré a ta se zastavila až za jeho zády – 1:0! Asistence: Jimmy Vesey a Cristoval Nieves.

    Tomáš Suchánek

    Branky a nahrávky: 2. DeAngelo (Vesey, Nieves), 13. Zibanejad (Kreider, Shattenkirk), 15. Zibanejad (Zuccarello, Kreider), 24. Bučněvič (Zuccarello, Zibanejad), 45. Bučněvič (Zibanejad, Zuccarello), 53. DeAngelo (Naměstnikov, Nieves) – 10. Mäenalanen, 52. Mäenalanen (V. Rask, Faulk)


    New York Rangers: H. Lundqvist (Georgijev) – McQuaid, Skjei, DeAngelo, M. Staal (A), Shattenkirk, R. Lindgren – Zuccarello, Zibanejad (A), Kreider (A) – Fast, R. Strome, Chytil – Naměstnikov, Nieves, Vesey – Bučněvič, B. Howden, C. McLeod.
    Carolina Hurricanes: McElhinney (Mrázek) – Pesce, Slavin (A), Faulk (A), de Haan, D. Hamilton, T. van Riemsdyk – T. Teräväinen, Aho, Ferland – Williams (C), McKegg, Svečnikov – Martinook, Wallmark, B. McGinn – Mäenalanen, V. Rask, Foegele.

    Rozhodčí: Pollock, Watson- Galloway, Murray

    Diváci: 17636
    thejrc.org