Motor ČB – Jihlava 4:2 (kon.) | Ústí n/L – Litoměřice 2:5 (kon.) | Havířov – Frýdek-M. 2:4 (kon.)
Kladno – Poruba 2011 3:2 (kon.) | Kadaň – Vsetín 1:5 (kon.) | Prostějov – Benátky n/J 1:2 (kon.)
Přerov – Slavia 3:2 (po pr.)
konec
Rytíři Kladno
3:2 (2:0, 0:0, 1:2)
HC RT TORAX Poruba 2011
Středa 16.01.2019, 18:00 • ČEZ stadion, Kladno • Chance liga • 47. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Hezký středeční podvečer přeji všem příznivcům ledního hokeje. Dnes je na programu opět česká Chance liga a my prostřednictvím tohoto textového online přenosu budeme sledovat duel mezi týmy Rytíři Kladno a HC RT TORAX Poruba 2011.
     
    Rytíři Kladno

    Domácí hokejisté jsou v tabulce na třetím místě s osmdesáti body. Na své konto si zapsali sedmadvacet výher a šestnáct proher. Jsou tak na postupové pozici do vyřazovacích bojů, kterou by si rádi udrželi nebo v případě klopýtnutí soupeřů před nimi ještě o něco vylepšili. Naposledy se jim nedařilo na ledě Frýdku-Místku, který zvítězil 5:1. O to více dnes prahnou po bodovém zisku před svými diváky, aby pondělní neúspěch napravili.

    Nejproduktivnější hráči

    Petr Vampola – 41 bodů (11+30)
    Ladislav Zikmund – 31 bodů (19+12)
    Jakub Strnad – 31 bodů (15+16)
     
    HC RT TORAX Poruba 2011

    Hosté jsou v tabulce Chance ligy na dvanáctém místě, jsou tak mimo pozice play-off. Na elitní osmičku ztrácejí osm bodů. Dosud získali sedmapadesát bodů za dvacet výher a dvaadvacetkrát odešli z ledu jako poražený tým. V pondělí se jim ale na domácím ledě velmi dařilo, když poslední Kadaň doslova smetli poměrem 8:1. Na ten tento výsledek by rádi navázali i na ledě soupeře, proti kladenským Rytířům to však nebudou mít jednoduché.

    Nejproduktivnější hráči

    Jan Káňa – 36 bodů (13+23)
    Jakub Illéš – 30 bodů (13+17)
    Petr Kanko – 23 bodů (17+6)
     
    Vzájemná utkání

    Oba celky se v letošní sezóně už utkaly třikrát a dnes to tedy bude v základní části naposledy. Poruba dokázala Kladno dvakrát porazit, nejprve doma 2:1 po samostatných nájezdech a 5:2. Naposledy pak ve svém teritoriu byli úspěšnější kladenští hokejisté, kteří zvítězili 3:1. Bude i dnes platit mezi oběma soupeři pořekadlo můj dům, můj hrad? Čeká nás zajímavé utkání, tak si ho nenechte ujít.
     
    Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty tak rozhodně nepřijdete. Přeji Vám příjemnou počtenou.
     
    Úvodní sestavy:

    Rytíři Kladno: Cikánek (Brízgala) – Lakos, Nash, Veber, P. Hořava, J. Říha, Kehar – Svedlund, Vampola (A), J. Strnad (C) – Kružík, T. Kaut, Redlich – Zikmund, Machač (A), Jelínek – O. Bláha, Vildumetz, Š. Bláha.

    HC RT TORAX Poruba 2011: Dolejš (Kůdela) – Ovčačík (A), Slavík, Urbanec, Padrnos, Pastor, Černý, Mamajev – J. Káňa (A), Kanko, Dufek – Illéš, Zdeněk (C), Guman – Ollender, Toman, Baláž – Václavek, Vymazal, Ďurač.

    Rozhodčí: Kostourek, Valenta – Votrubec, Ševic.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Kladno vyhrálo úvodní vhazování, Strnad hned zavezl puk za branku soupeře, ale ke střele před porubskou brankou se Kladenští nedostali.
     
    00:09
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011 (Jan Dufek – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    00:29
    Kladenští Rytíři mají k dispozici hned přesilovou hru a už se uhnízdili v pásmu Poruby.
     
    00:47
    Hosté se však dostali ke kotouči a hned ho vyhodili až před domácí branku. Rytíři tak další akci zakládají z hloubi vlastního obranného pásma.
     
    01:15
    Znovu nebyli Kladenští dlouho v útoku, obrana Poruby získala puk na svou stranu a ten opět letí až před Cikánka.
     
    01:40
    Machačova střela skončila na obraně hostů a znovu pak Porubští puk vyhazují daleko od své branky. Své oslabení tak zatím zvládají více než dobře.
     
    02:09
    Poruba je v plném počtu.
     
    02:37
    A hned se dopustila zakázaného uvolnění. Hra se tak stěhuje před brankáře Daniela Dolejše. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    02:42
    Nyní musel Dolejš zasahovat proti najíždějícímu domácímu hráči. Jeho střela letěla nahoru do branky, ale gólman hostů dokázal včas zasáhnout a znovu je hra přerušena.
     
    02:51
    Illéš si nabruslil k levému kruhu, poté našel volného Jiřího Zdeňka, jeho střela z mezikruží však skončila na Cikánkovi. A domácí faulovali, hosté mají ponechanou výhodu.
     
    03:38
    Pastor si sjel do mezikruží, ale ke střele se nedostal. Nicméně hosté stále drží puk a snaží se ve výhodě trefit domácí branku.
     
    03:52
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Petr Hořava – 2 min., držení).
     
    03:56
    Po vhazování v obranném pásmu Kladna získala kotouč obrana domácích a hned ho poslala až před Dolejšovu bránu.
     
    04:27
    Strnad je dalším domácím hráčem, který kotouč vyhodil z pásma pryč a domácí šetří další cenné vteřiny ze svého oslabení.
     
    04:52
    Zdeněk vrátil puk zpět do útočného pásma, jenže ten získali domácí a do úniku šli Rytíři dva na jednoho. Jiří Říha pak z pravé strany trefil břevno hostující brány a orazítkoval ho. Velká šance domácích v oslabení.
     
    05:52
    Kladno se ubránilo a nyní je už v plném počtu.
     
    06:23
    Následuje první komerční přestávka.
     
    06:30
    Vhazovalo se ve středním pásmu a u kotouče jsou domácí hráči. Navíc došlo k hostujícímu faulu a Rytíři mají ponechanou výhodu. Pokud nevstřelí branku, budou hrát přesilovou hru.
     
    07:10
    Nakonec to bude dvojnásobná početní výhoda, neboť v ponechané výhodě hosté znovu faulovali. Domácí budou mít velkou šanci na otevření skóre.
     
    07:10
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011 (Ivan Ďurač – 2 min. + 2 min., vysoká hůl).
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011 (Danil Mamajev – 2 min., podrážení).
     
    07:47
    Domácí se už usadili v pásmu hostů a z vrcholu levého kruhu šla na Dolejše nebezpečná střela. Tu však brankář Poruby srazil betonem do rohu kluziště.
     
    08:16
    Svedlund poslal puk na Říhu a ten trefil boční tyčku hostující brány. Hosté jsou pod tlakem a zatím se jim nedaří puk vyhodit pryč.
     
    08:40
    Až nyní hosté získali kotouč a ten už letí až před domácí branku.
     
    09:10
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Rytíři přesilovku využívají a jdou do vedení. LADISLAV ZIKMUND v mezikruží napřáhl k prudké střele a ta skončila za Dolejšovými zády – 1:0. A ještě bude domácí hokejisty čekat klasická početní výhoda. Asistence: Petr Vampola a Jiří Říha.
    09:10 Ladislav ZIKMUND - 1:0
     
    10:12
    Domácí se uhnízdili před Dolejšem, na něho šla střela za střelou, ale hosté se velmi dobře brání.
     
    10:37
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Daniel Kružík – 2 min., hákování).
     
    11:10
    Poruba je v plném počtu a začíná její zkrácená přesilová hra.
     
    11:23
    Petr Vampola sám mířil v oslabení před branku hostů, do zakončení se ale nedostal. A kdyby ano, stejně by branka neplatila. Útočník Kladna byl totiž v ofsajdové pasti.
     
    11:46
    Machač byl dalším hráčem Kladna, který se dostal do šance v témže oslabení. Ale nakonec z toho nic nebylo. Poruba pak otáčí hru na opačnou stranu.
     
    12:25
    Kladenští se dokázali osvobodit a pošetřili cenné vteřiny ze svého oslabení.
     
    12:37
    Kladno je už v plném počtu.
     
    14:01
    Svedlund číhal na pravém kruhu, ale přihrávky se nedočkal. Naopak hosté opět získali černou gumu a míří do útočné akce.
     
    14:31
    Pastor sebral osamocenému domácímu hráči v obranném pásmu Poruby puk a hned ho podél levého mantinelu zavezl do útočného pásma.
     
    15:15
    Domácí ale bleskově otočili hru a do velké šance se dostal Tomáš Redlich, který nechal brankáře Poruby vyniknout dalším přesným zákrokem.
     
    15:46
    Zakázané uvolnění Poruby stěhuje hru znovu před Daniela Dolejše. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    15:59
    Vildumetz se nedostal z levého kruhu ke střele, clonila mu pozorná obrana Poruby, která poté kotouč poslala od své branky.
     
    16:31
    Nash vyslal střelu od modré čáry, kterou srazili hosté a vytáhli kotouč až před Cikánka. Jejich následný pokus pak skončil na zákroku Lukáše Cikánka a do akce tak jdou znovu Kladenští.
     
    17:25
    Radim Toman, ač byl tísněn domácím hráčem, přesto se uvolnil a z pravé strany švihl do kotouče, který pak končí na levém betonu Lukáše Cikánka.
     
    17:58
    Následuje další komerční přestávka.
     
    18:15
    Porubští se opět dopustili zakázaného uvolnění a opět se tak hra vrací před jejich branku. Vhazovat se bude po pravici hostujícího brankáře.
     
    18:26
    Jelínek se nedokázal prosmýknout do útočného pásma, obrana hostů byla proti a hned na to zamířili do akce právě hostující hráči.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:10
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A je to o dva góly. Kladno jelo do úniku a jeden z hostů zlomil svoji hůl. Dále unikal obránce JIŘÍ ŘÍHA, jenž se bekhendovou střelou prosadil ke vzdálenější tyči – 2:0. Hostující obránce, jenž o hokejku přišel, se jen marně bez ní natahoval po puku. Asistence: Šimon Jelínek a Brendon Nash.
    19:10 Jiří ŘÍHA - 2:0
     
    19:50
    První dějství se už jen dohrává, ani jeden tým se už nikam nežene.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina je za námi. Kladenští hokejisté se dostali do dvoubrankového náskoku a mají tak slibný náskok před druhou třetinou. Hosté se pokusí nepříznivý stav vymazat. Uvidíme, zda se jim to podaří. Druhá třetina začne přibližně v 18:55.
     
    Střely na branku: 12 – 8
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:10
    Domácí šli hned na začátku druhé třetiny do útočné akce, ale před porubským brankářem nevystřelili.
     
    20:41
    Úmyslný ofsajd hostů a hra se stěhuje do obranného pásma Poruby, kde se bude vhazovat po pravé ruce Daniela Dolejše.
     
    21:00
    Kladenští chybovali v obraně a toho málem využil Guman, ten si však moc dlouho hrál s kotoučem a ke střele před Cikánkem se nedostali.
     
    21:25
    Illéš získal puk na svoji hůl a zavezl ho do útočného pásma. Tam o něj hosté záhy přišli a bleskově se před porubskou klec přemisťují zase kladenští hokejisté.
     
    21:58
    Nash dovezl puk až před hostující branku, nakonec však domácí Dolejše neohrozili. A poté se sami vykázali z útočné třetiny.
     
    22:28
    Další nepřesnosti v rozehrávce hostů znamenaly ztráty kotouče a Rytíři už hrozí před Dolejšovou klecí.
     
    23:46
    Vampola se snažil přihrávkou najít Linuse Anderse Svedlunda, ale ten byl pečlivě hlídán obranou Poruby. Nicméně domácí se stále drží před Dolejšem.
     
    24:30
    Nyní už Svedlund dostal přihrávku do mezikruží, ale jeho pokus kryla obrana Poruby. Hosté se tak dostávají po delší době z obranného pásma.
     
    25:18
    Zakázané uvolnění domácího celku a hra se stěhuje před Lukáše Cikánka. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    25:22
    Machač našel přihrávkou Jelínka, který si od mantinelu chtěl sjet do blízkosti Dolejše, ovšem, znovu mu to beci Poruby nedovolili.
     
    25:50
    Brendon Nash nezpracoval kotouč u vlastní branky, hosté se tak ještě zdrželi v útočné třetině. Avšak nakonec se stejně museli vracet zpět do obrany.
     
    26:24
    Tomáš Redlich dostal přihrávku do jízdy, nepodařilo se mu ale dobře zpracovat kotouč a to ho zastavilo.
     
    26:57
    Radim Toman se ocitl v těsné blízkosti Cikánka, jeho lehká teč však za jeho zády nekončí. Domácí získali kotouč a hned ho dostávají z obranného pásma a jdou do útoku.
     
    27:36
    Vampola se pokusil naservírovat přihrávku na volného Strnada. Tato souhra ale nevyšla a hosté se tak dostávají do rychlého protiútoku.
     
    28:24
    Následuje další komerční přestávka.
     
    28:26
    V rohu kluziště v obranném pásmu Poruby vybojovali kotouč hosté a šli do útoku. Ve středním pásmu je však v rozletu zastavila obrana Kladna.
     
    29:00
    Daniel Kružík se obtočil na vrcholu levého kruhu a jeho následně dělovka končí jen nad břevnem branky Daniela Dolejše.
     
    29:43
    Lukáš Cikánek zastavil Ivana Ďurače, který se řítil přímo před jeho branku, ale kladenský brankář betony jeho velkou šanci zlikvidoval.
     
    30:14
    Jsme za polovinou základní hrací doby a domácí mají stále dvoubrankový náskok. Nutno však podotknout, že jejich tempo oproti první třetině mírně opadlo. Hosté se tak stále snaží dostat se svému soupeři na dostřel jediné branky.
     
    30:58
    Guman poslal přihrávku Janu Káňovi těsně před domácí branku, ale další šance pro hosty končí zmarem.
     
    32:05
    Do rychlé akce pak unikli Rytíři, ale ani jejich pokus neskončil za zády gólmana Dolejše.
     
    32:36
    Jelínek s Hořavou si vyměnili kotouč a ten poté poslal druhý jmenovaný o mantinel na najíždějícího Machače, který byl ale v postavení mimo hru.
     
    33:04
    Domácí se nedostali do dalšího zakončení, když se vystavili dalšímu postavení mimo hru a museli ho tak opustit.
     
    33:47
    Daniel Kružík střílel z pravé strany, před Dolejšem dobře clonil Redlich, nakonec ale na kotouč nedosáhl a nemohl ho tečovat.
     
    34:26
    Do slibně se rodící akce šli hosté, ale také je zastavil ofsajd. Hra se tak stěhuje znovu do středního pásma, kde se bude za malý okamžik vhazovat.
     
    34:36
    Další ofsajdové postavení, nyní zase na straně domácích. Takže opět uvidíme vhazování ve středním pásmu, blíže brance Poruby.
     
    35:06
    Série nepřesností v rozehrávce Poruby, ovšem domácí se k puku nedostali a hned do akce šli zase Kladenští.
     
    35:32
    Nic z toho nebylo, na druhé straně ano. Jozef Baláž šel do úniku před Lukáše Cikánka, ovšem domácí brankář ho dokázal vychytat a udržel dvoubrankový náskok svého celku.
     
    36:20
    Dufek získal puk, poslal ho do středního pásma a poté si ho sám dojel. Jenže ke střele před Cikánkem se nakonec vůbec nedostal.
     
    37:16
    Guman se napřáhl ke střele v prostoru mezi kruhy, jeho pokus však znovu dokázal Cikánek pokrýt. Hra je přerušena a vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    37:38
    Hosté napadali rozehrávku Kladna, které bylo opět mírně nepozorné. Ale do zakončení se poté před Cikánkem vůbec nedostali.
     
    38:32
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Daniel Kružík – 2 min., krosček).
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:18
    Nash zachytil puk v obranném pásmu a hned ho poslal až před branku hostů. Pošetřil tak cenné vteřiny z domácího oslabení.
     
    39:50
    Padrnos poslal puk Urbancovi, ale druhý jmenovaný se ke střele nedostal. Domácí tým se tak zmocnil kotouče a hned ho posílá znovu až před porubskou branku.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Také druhá třetina je minulostí. V ní jsme se branky nedočkali a Kladno tak stále vede rozdílem dvou branek. Ovšem hosté měli několik příležitostí ke vstřelení kontaktní branky a domácí si zahrávali. Ovšem Cikánek v brance byl vždy pozorný a náskok svého celku ubránil. Uvidíme, co nám přinese třetí část hry, která začne přibližně v 19:41.
     
    Střely na branku: 16 – 16
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:32
    Kružík je na ledové ploše a Kladno je tedy kompletní.
     
    40:48
    Jakub Illéš neměl nikoho na přihrávku v útočné pásmu, neboť jeho spoluhráči šli střídat.
     
    41:06
    Na druhé straně nebezpečně vystřelil domácí Jelínek, jeho bekhendový pokus však skončil jen na vyrážečce hostujícího brankáře.
     
    41:36
    Machač to zkusil sám před Dolejšem, ten znovu Porubu podržel dalším přesným zákrokem.
     
    41:59
    Před Machačem zívala prázdná branka hostů, ale kladenský útočník ji nedokázal trefit. Hosté jsou nyní pod tlakem, kterému zatím dobře čelí.
     
    42:52
    U zadního mantinelu v pásmu domácích narazil hostující Pastor do hrazení zřejmě díky rýze v ledu. Pád nevypadal dobře, ale nakonec to vypadá, že bude v pořádku.
     
    43:15
    Redlich nedokázal zakončit u pravého kruhu, po něm ani Kaut. A hned na to šli do rychlé protiakce na druhé straně zase hosté.
     
    43:42
    Další pokus hostů končí u brankáře Cikánka, který tak poslal kotouč znovu svým spoluhráčům a ti míří do akce před porubskou branku.
     
    44:20
    Strnad se Svedlundem si vyměnili puk a hned na to z levé strany střílel prvně jmenovaný, ale mezi tři tyče se jeho pokus nevešel.
     
    44:50
    Poté se neujala ani Keharova střela od modré čáry, kterou Dolejš pokryl dalším přesným zákrokem.
     
    45:05
    Guman se dostal přes Říhu blíže Cikánkově brance, ale nakonec ho nedokázal příliš ohrozit. Domácí hráči se tak opět zmocnili kotouče.
     
    45:38
    Poruba právě vstřelila branku!
    Hosté se dočkali a jdou na kontaktní branku. Pěkně sehraná kombinace a hosté jsou rázem zpět ve hře. MICHAL VYMAZAL v úniku překonal domácího brankáře a Poruba je zpět ve hře – 2:1. Asistence: Tomáš Guman a Jakub Illéš.
    45:38 Michal VYMAZAL - 2:1
     
    46:27
    Hosté jsou na koni a dostali se do další šance, ovšem Cikánek si nyní dokázal poradit a udržel vedení Kladna.
     
    47:08
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Ale domácí hráči si svůj dvoubrankový náskok berou zase zpátky. Vymazal z rohu chtěl poslat puk do bezpečí, místo toho přihrál před vlastní branku, kde pak vystřelil TOMÁŠ KAUT a poslal puk znovu za Dolejšova záda – 3:1. Asistence: Daniel Kružík.
    47:08 Tomáš KAUT - 3:1
     
    48:31
    Tahle branka domácí nakopla a ti se dostali do další šance, ale zblízka se mezi tři tyče netrefil Svedlund.
     
    49:09
    Po dalším zákroku porubského brankáře je hra přerušena a bude se vhazovat po jeho pravé ruce. To ale až po další komerční přestávce.
     
    50:00
    Hosté se natlačili před branku hostů, kde se snažil prostrčit kotouč za Cikánkova záda Slavík, ale bez úspěchu.
     
    50:40
    Ondřej Bláha nechal puk Vildumetzovi, který okamžitě vystřelil, ale jeho pokus zastavil opět pozorný Daniel Dolejš v porubské brance.
     
    52:41
    Strnad se chtěl znovu dostat ke střele, ale Pastor ho zastavil a nedovolil, aby se domácí dostali k dalšímu navýšení svého vedení.
     
    53:06
    Následuje další komerční přestávka.
     
    53:15
    Lakos poslal Zikmundovi puk a ten s ním chtěl vyjet z obranné třetiny. Nepovedlo se a hosté tak v útočném pásmu zůstali.
     
    53:33
    Poruba právě vstřelila branku!
    Hosté jsou zpět na kontaktní brance. PETR KANKO se nejlépe zorientoval ve skrumáži před kladenskou klecí a prostrčil puk za Cikánkova záda – 3:2. Bez asistence.
    53:33 Petr KANKO - 3:2
     
    54:34
    Rytíři se snažili najít rychlou odpověď na inkasovanou branku, ovšem obrana Poruby byla výrazně proti.
     
    55:25
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011 (Ctirad Ovčačík – 2 min., hákování).
     
    56:06
    Domácí se uhnízdili v pásmu Poruby a hrozili před Dolejšem. Ovšem hosté se dokázali vymanit z tlaku a poslali puk až před Cikánka.
     
    56:31
    Strnadova střela se otřela o nohu jednoho z porubských beků a hosté se opět osvobozují.
     
    57:05
    Machač dorážel Kautovu střelu na pravé straně, ale mírně odkrytou branku Dolejše netrefil.
     
    57:15
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011 (Marek Slavík – 2 min., hákování).
     
    57:25
    Hosté jsou ve čtyřech.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:56
    Domácí se dlouho drželi v útočném pásmu, ale hosté odolali dalšímu tlaku. Jejich početní nevýhoda se už krátí.
     
    59:15
    Poruba je kompletní.
     
    59:32
    Hosté jsou bez brankáře a zkoušejí to se šesti bruslaři v poli.
     
    59:50
    Zikmund netrefil po přihrávce od Machače prázdnou branku, mrzet ho to nemusí, neboť domácí mají puk a závěr zápasu je tak už u konce.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Kladno nakonec ubojovalo těsný výsledek 3:2. Hostům se nepovedlo srovnat a prodloužení si tak nevynutili. Ke srovnání stavu skóre jim nepomohla ani závěrečná powerplay. Domácí tak na domácím ledě bodovali naplno a odčinili poslední neúspěch na ledě Frýdku-Místku.
     
    Střely na branku: 26 – 26
     
    Dnešní utkání sledovalo 1655 diváků.
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek dne a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (20:19:00)
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 10. Zikmund (Vampola, J. Říha), 20. J. Říha (Jelínek, Nash), 48. T. Kaut (Kružík) – 46. Vymazal (Guman, Illéš), 54. Kanko


    Rytíři Kladno: Cikánek (Brízgala) – Lakos, Nash, Veber, P. Hořava, J. Říha, Kehar – Svedlund, Vampola (A), J. Strnad (C) – Kružík, T. Kaut, Redlich – Zikmund, Machač (A), Jelínek – O. Bláha, Vildumetz, Š. Bláha.
    HC RT TORAX Poruba 2011: Dolejš (Kůdela) – Ovčačík (A), Slavík, Urbanec, Padrnos, Pastor, Černý, Mamajev – J. Káňa (A), Kanko, Dufek – Illéš, Zdeněk (C), Guman – Ollender, Toman, Baláž – Václavek, Vymazal, Ďurač.

    Rozhodčí: Kostourek, Valenta – Votrubec, Ševic

    Diváci: 1655
    thejrc.org