Motor ČB – Jihlava 4:2 (kon.) | Ústí n/L – Litoměřice 2:5 (kon.) | Havířov – Frýdek-M. 2:4 (kon.)
Kladno – Poruba 2011 3:2 (kon.) | Kadaň – Vsetín 1:5 (kon.) | Prostějov – Benátky n/J 1:2 (kon.)
Přerov – Slavia 3:2 (po pr.)
konec
Banes Motor České Budějovice
4:2 (0:1, 0:1, 4:0)
HC Dukla Jihlava
Středa 16.01.2019, 17:30 • Budvar aréna • Chance liga • 47. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:46 Martin HEŘMAN - 4:2
     
    59:46
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Je rozhodnuto! Pavel Pýcha zachytil kotouč nedaleko modré a poslal ho o mantinel. Tam byl připravený MARTIN HEŘMAN, který poslal puk do prázdné brány. Asistence: Pavel Pýcha a Roman Přikryl.
    58:48 Zdeněk DOLEŽAL - 3:2
     
    58:48
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Neskutečné, Motor obrací stav utkání a dostává se poprvé v utkání do vedení! ZDENĚK DOLEŽAL byl šikovně za brankou, kam dostal rychlý pas. Rovnou se vydal k tyčce, kam také stihl puk zasunout, David Honzík se tam nestihl přemístit. Budvar aréna nyní bouří. Asistence: Václav Karabáček a Cody Bradley.
    56:02 Jiří ŠIMÁNEK - 2:2
     
    56:02
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Jihočeši využívají přesilovku a srovnávají stav dnešního utkání, neskutečné! Zdeněk Doležal vypálil z prostoru kruhu, kdy byl puk sražen na zem. Ten poskakoval po ledě. Karabáček se sice puku dotkl, ale do branky ho dorazil JIŘÍ ŠIMÁNEK, který má z gólu obrovskou radost! Asistence: Václav Karabáček a Zdeněk Doležal.
    50:48 Lukáš ENDÁL - 1:2
     
    50:48
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Jihočeši snižují na rozdíl jedné branky! LUKÁŠ ENDÁL byl nejaktivnější na brankovišti, kde se povaloval kotouč, který nakonec dostal kotouč za brankovou čáru. Jihlavští se sice zlobí, ale branka platí! Asistence: Jakub Babka a David Gilbert.
    37:06 Josef SKOŘEPA - 0:2
     
    37:06
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihočeši jsou sice aktivnějším týmem, ale znovu dostávají branku a prohrávají o dvě branky! Hosté se dostali do přečíslení dva na jednoho, kdy Pekrova přihrávka byla sražena Beránkem. Přesto se JOSEF SKOŘEPA dostal k dorážce, když trefil puk ze vzduchu a bezpečně svou šanci proměnil. Asistence: Matěj Pekr.
    17:53 Lukáš ANDĚL - 0:1
     
    17:53
    Dukla právě vstřelila branku!
    A domácí pykají za své neproměňování šancí! LUKÁŠ ANDĚL se dostal do samostatného úniku po milimetrové přihrávce Matějíčka. Trošku si zahýbal s pukem, načež ho poslal mezi betony domácího gólmana. Asistence: Martin Matějíček a Josef Skořepa.
    Marken.cz

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 51. Endál (Babka, Gilbert), 57. Šimánek (Karabáček, Z. Doležal), 59. Z. Doležal (Karabáček, Bradley), 60. Heřman (Pýcha, R. Přikryl) – 18. Anděl (Matějíček, Skořepa), 38. Skořepa (Pekr)


    Banes Motor České Budějovice: Strmeň (Dvořák) – Vydarený, M. Jandus, Pýcha, Pavlin, Plášil, Fillman – M. Novák, Gilbert, Endál – Karabáček, Bradley, Z. Doležal – Beránek, Šimánek, Babka – Čermák, R. Přikryl, Heřman – Doktor.
    HC Dukla Jihlava: Honzík (Lundström) – J. Pohl, J. Holý, Mareš, Matějíček, Štindl, Půža, Černohorský – Anděl, Skořepa, Pekr – Zeman, Werbik, Čachotský – Klíma, Harkabus, Osmík – Vála, Hrníčko, Chlubna.

    Rozhodčí: Wagner, Pilný – Coubal, Bohunek

    Diváci: 6421
    thejrc.org