Třinec – Kometa Brno 2:3 (po pr.)
po prodl.
HC Oceláři Třinec
2:3 (0:1, 1:0, 1:1 - 0:1)
HC Kometa Brno
Středa 16.01.2019, 18:00 • mini WERK ARENA • DHL Extraliga juniorů • O pořadí v play-off
Partner:
     
    61:04
    A máme rozhodnuto!

    Po 64 sekundách prodloužení, kdy byla Kometa jasně lepším celkem se ocitl před Švančarou STANISLAV SVOZIL a střelou k levé tyči rozhodl tento zápas. Asistence: Michal Kunc a Petr Krejčí.
     
    45:27
    Kometa právě vstřelila branku!


    A máme tu opět smírný stav! Kometa se dostala ve zmatku před Švančarou k puku a MAREK MINÁRIK prostřelil domácího gólmana. Asistence: Erik Meluzín, Stanislav Svozil.
     
    40:31
    Třinec právě vstřelil branku!


    Třinec se dostává do vedení! Jiří Plandor průnikovou přihrávkou vybídl ADAMA RAŠKU, který dokázal tváří v tvář Mickovi uspět. Asistence: Jiří Plandor.
     
    32:50
    Třinec právě vstřelil branku!


    A máme srovnáno! Ve vlastním oslabení se před Micku dostal MAREK HAVRÁNEK , který svým gólem srovnává stav utkání. Asistence: Bez asistence.
     
    06:05
    Kometa právě vstřelila branku!


    I přes tlak Třince se dostala Kometa do útoku a trestá. Po tlaku Komety se dokázal prosadit JAKUB MALÝ, který posílá Brno do vedení. Asistence: Michal Kunc a Vojtěch Kadlic.
    Marken.cz

    Jakub Kotajny

    Branky a nahrávky: 33. Havránek, 41. Raška (Plandor) – 7. Malý (Kunc, Kadlic), 46. Minárik (Meluzin, Svozil), 62. Svozil (Kunc, Krejčí)


    HC Oceláři Třinec: Švančara (Ochman) – Krzak, Šulák, Adámek, Hrůzek, Michálek, Homola – Havránek, Tomanek, Indrst, Pastor, Geidl, Raška, Čmiel, Przybyla, Plandor, Matěj, Macháček, Ramik
    HC Kometa Brno: Micka (Rachůnek) – Běhůnek, Kučeřík (C), Mlčák, Sedláček, Studený, Svozil, Kowalczyk – Popelka, Snášel, Minárik, Meluzín, Škvrně, Krejčí, Malý, Kadlic, Primožič, Kunc (A), Bartes

    Rozhodčí: Mrkva – Gebauer, Rožánek
    thejrc.org