Ottawa – Colorado 5:2 (kon.) | Philadelphia – Boston 4:3 (kon.) | Calgary – Buffalo 3:4 (po pr.)
Vancouver – Edmonton 2:3 (0:1 po s.n.) | Arizona – San Jose 6:3 (kon.)
konec
Arizona Coyotes
6:3 (2:1, 2:1, 2:1)
San Jose Sharks
Čtvrtek 17.01.2019, 04:15 • Gila River Arena, Glendale • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:47
    Velká komplikace pro Sharks a jejich snahu o vyrovnání. Ekman-Larsson trefil paží do tváře Maiera. To rozhodčí přešli a útočník San Jose v následném boji u mantinelu švédského kapitána Arizony zezadu podrazil.
     
    54:48
    Dobrou možnost na snížení dává hostům nedovolený zákrok ve středním pásmu. Na dvě minuty za hákování Tomáše Hertla je vykázán Richard Pánik.
     
    45:02
    Tak tahle přesilovka měla skutečně krátkého trvání. Christian Fischer v rohu útočného pásma pro změnu sekl Brauna a hrát se bude čtyři na čtyři.
     
    44:54
    Barclay Goodrow vysekl Garlandovi hokejku z rukou a vyfasoval za to dvouminutové posezení na trestné lavici.
     
    27:50
    Velká radost mezi fanoušky a naopak obrovský smutek na střídačce San Jose. Challange žádný ofsajd neodhalila, a tak následuje menší trest odpykaný Labancem.
     
    13:26
    Hinostroza se v ponechané výhodě hezky prokličkoval ke střele z osy hřiště. Dell svůj tým podržel, a tak za faul na Pánika míří na trestnou lavici Joonas Donskoi.
     
    04:00
    Hjalmarssonovi se zamotal puk mezi nohama, čehož si všiml Couture a zleva jel na branku. Švédský obránce ho zahákoval a je z toho první přesilovka pro Sharks.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 3. Crouse (Kempe), 5. Pánik, 26. Fischer (Ljubuškin, Weal), 28. Ekman-Larsson (Keller, Fischer), 59. Galchenyuk, 60. J. Archibald (Crouse) – 7. Labanc (Dillon, Braun), 31. E. Kane (Labanc), 56. Couture (E. Karlsson, Labanc)


    Arizona Coyotes: Kuemper (Hill) – Hjalmarsson (A), Ekman-Larsson (C), Ljubuškin, Chychrun, Goligoski, Oesterle – Fischer, Weal, Keller – Hinostroza, Stepan (A), Pánik – Garland, Cousins, Galchenyuk – J. Archibald, Kempe, Crouse.
    San Jose Sharks: Dell (M. Jones) – Burns, R. Šimek, E. Karlsson, Dillon, Braun, Heed – Pavelski (C), J. Thornton (A), Sörensen – Meier, Couture (A), Radil – Donskoi, Hertl, E. Kane – Labanc, Goodrow, M. Karlsson.

    Rozhodčí: Chmielewski, Peel – Shewchyk, Gibbons

    Diváci: 13 342
    thejrc.org