Plzeň – Mountfield HK 4:0 (kon.) | Vítkovice – Kometa Brno 4:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Olomouc 1:4 (kon.)
K. Vary – Sparta 1:4 (kon.) | Chomutov – Zlín 1:4 (kon.) | Pardubice – Třinec 2:5 (kon.)
Liberec – Litvínov 2:3 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
1:4 (0:2, 1:2, 0:0)
Berani Zlín
Pátek 18.01.2019, 17:30 • ROCKNET ARÉNA • Tipsport extraliga • 36. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:20
    Zlínská lavička si vyžádala oddechový čas.
     
    39:04
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Marek Tomica – 2 min., vysoká hůl).
     
    38:44
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Vladimír Růžička – 2 min., nedovolené bránění + 10 min. osobní trest, nesportovní chování).
     
    38:02
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Jakub Šlahař – 2 min., nedovolené bránění).
    33:08 Radek DUDA - 1:4
     
    33:08
    Piráti právě vstřelili branku!
    Přesilovka využita, Piráti snižují. Krásnou přihrávku na pravou stranu od Vantucha dostal RADEK DUDA, jenž z mírného úhlu trefil protější roh Kašíkovy branky – 1:4. Asistence: Lukáš Vantuch.
     
    32:45
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Jiří Ondráček – 2 min., nedovolené bránění).
    31:53 Jakub HERMAN - 0:4
     
    31:53
    Zlín právě vstřelil branku!
    Po chybě Pirátů u modré čáry šel Antonín Honejsek se spoluhráčem do brejku a poté z levé strany naservíroval přihrávku JAKUBU HERMANOVI, který pak propálil Peterse – 0:4. S domácími to nevypadá už vůbec dobře. Asistence: Antonín Honejsek a Jakub Šlahař.
     
    29:48
    Hned po inkasované brance se do velmi dobré šance dostali Piráti, Marjamäkiho další nebezpečná střela však neskončila mezi třemi tyčemi.
    29:31 Jakub ŠLAHAŘ - 0:3
     
    29:31
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hosté jdou do tříbrankového vedení. JAKUB ŠLAHAŘ dostal průnikovou přihrávku do jízdy a poté z levé strany překonal Peterse nad jeho lapačkou. Kotouč tak umístil pod víko jeho brány – 0:3. Asistence: David Nosek a Ralfs Freibergs.
     
    28:15
    Masi Marjamäki napálil puk směrem na hostující branku a jeho další nebezpečná střela končí na Liboru Kašíkovi! Domácím se stále nedaří dostat se na kontaktní branku.
     
    17:11
    Ovšem vedle hostující branky u mantinelu zůstal ležet Bohumil Jank, jenž byl tvrdě naražen na mantinel. Už je u něho klubový lékař. Z ledu se však zvedá jen těžko.
     
    17:11
    Marjamäki zakončoval z otočky a do dalšího zákroku šel Kašík. A byl opět úspěšný. Kotouč už mířil do branky, ale brankář Zlína ho přikryl lapačkou. Své čisté konto zatím tedy udržel.
     
    12:26
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Tomáš Valenta – 2 min., podrážení).
     
    09:02
    Adam Raška byl ve velké šanci. Dostal se k puku u pravé tyče Kašíka, jeho nebezpečnou střelu však zlínský brankář pokryl a schoval puk pod lapačku.
    05:54 Antonín HONEJSEK - 0:2
     
    05:54
    Zlín právě vstřelil branku!
    No a Berani jdou do dvoubrankového vedení. Okál nahodil puk z dálky před branku Chomutova, Peters na puk nedosáhl a před ním ho pak ANTONÍN HONEJSEK poslal za jeho záda kolem pravého betonu – 0:2. Asistence: Zdeněk Okál a Jakub Herman.
     
    01:46
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Juraj Valach – 2 min., hákování).
    01:04 Pavel SEDLÁČEK - 0:1
     
    01:04
    Zlín právě vstřelil branku!
    A hned je z toho úvodní branka zápasu. Kulda vysunul PAVLA SEDLÁČKA, který si sjel do těsné blízkosti Peterse a svou střelou ho překonal mezi jeho betony – 0:1. Asistence: Edgars Kulda a Tomáš Žižka.
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 34. Duda (Vantuch) – 2. P. Sedláček (E. Kulda, Žižka), 6. Honejsek (Okál, Herman), 30. Šlahař (Nosek, Freibergs), 32. Herman (Honejsek, Šlahař)


    Piráti Chomutov: Peters (Pavlát) – Flemming, Jank, Knot, Dietz, Valach, Trefný, Antropov – T. Svoboda, V. Růžička (A), Marjamäki – J. Stránský, Sklenář, Raška – Duda, Vantuch, Tomica (C) – Klhůfek, Huml (A), Koblasa.
    Berani Zlín: Kašík (Štůrala) – Freibergs, Nosek (A), Žižka (C), Řezníček, Valenta, Zbořil, M. Novotný – Kubiš (A), Fořt, J. Ondráček – Lakatoš, P. Sedláček, E. Kulda – Popelka, Fryšara, Šlahař – Herman, Honejsek, Okál.

    Rozhodčí: Hradil, Úlehla – Jelínek, Malý

    Diváci: 3421
    thejrc.org