Helas Brno – Interobal Plzeň 1:9 (kon.) | Olympik Mělník – VŠB-TU Ostrava 9:1 (kon.) | Uherské Hradiště – Česká Lípa 3:6 (kon.)
Sparta – Svarog Teplice 7:1 (kon.)
konec
Sparta Praha
7:1 (3:1)
Svarog FC Teplice
Pátek 18.01.2019, 20:10 • Arena Sparta • 1. Futsal liga • 14. kolo
Předzápasové kurzy
    39. DRAHOVSKÝ - 7:1
     
    39
    Sparta právě vstřelila branku!
    Nádherná sedmá branka Sparty a TOMÁŠ DRAHOVSKÝ si po přihrávce od Michala Seidlera do prázdné branky zapisuje hattrick – 7:1! Asistence: Michal Seidler a Tomáš Vnuk.
    30. WILDE - 6:1
     
    30
    Sparta právě vstřelila branku!
    První branku po svém návratu do Sparty si zapisuje po rohovém kopu Angellota WILDE a Teplice jsou zralé na ručník – 6:1! Asistencce: Angellot.
    23. SEIDLER - 5:1
     
    23
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťanský MICHAL SEIDLER v krátké chvíli udeřil znovu! Jeho dělovka ihned po zpracování byla nechytatelná – 5:1! Asistence: Bez asistence.
    22. SEIDLER - 4:1
     
    22
    Sparta právě vstřelila branku!
    Kapitán Sparty navyšuje vedeni domácích! David Cupáak poslal pobídku MICHALU SEIDLEROVI, který měl už práci jednoduchou – 4:1! Asistence: David Cupák a Tomáš Vnuk
    10. GRBEŠ - 3:1
     
    10
    Sparta právě vstřelila branku!
    A je to o dvě branky pro domácí! KRISTIJAN GRBEŠ trefil z první dokonale přiťuknutí od Wildeho – 3:1! Asistence: Wilde.
    10. DRAHOVSKÝ - 2:1
     
    10
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta otáčí stav utkání! Michal Seidler nedokázal překonat Jeronima, ale míč se odrazil k Angellotovi, jenž míč posunul na TOMÁŠE DRAHOVSKÉHO a ten míč uklidil do branky – 2:1! Asistence: Angellot.
    2. DRAHOVSKÝ - 1:1
     
    2
    Sparta právě vstřelila branku!
    Už je srovnáno! TOMÁŠ DRAHOVSKÝ tentokrát v pro něj veselejší situaci, když trefil nádherně z první přihrávku Tomáše Vnuka – 1:1! Asistence: Vnuk.
    1. TATO - 0:1
     
    1
    Teplice právě vstřelily branku!
    Druhý tým Varta ligy jde do vedení! TATO si navedl míč na osu hrací plochy a lehce míč otřel o Drahovského a rána skončila až v síti – 0:1!

    Tomáš Suchánek

    Branky: 2. Drahovský (Vnuk), 10. Drahovský (Angellot), 10. Grbeš (Wilde), 22. Seidler (Cupák, Vnuk), 23. Seidler, 30. Wilde (Angellot), 39. Drahovský (Seidler, Vnuk) – 1. Tato


    Sparta Praha: Vahala, Gerčák, Bezstarosti, Seidler (K), Novak, Grbeša, Drahovský, Hora, Wilde, Vnuk, Amrani, Angellot, Cupák.
    Svarog FC Teplice: Jeronimo, Baran (K), Novotný, Claudinho, Daniel, Künzl, Šebek, Nene, Hůla, Teka, Rodrigo Taverna, Tato.

    Rozhodčí: Kaštánek, Matyš, Cílek
    bahis siteleri