Helas Brno – Interobal Plzeň 1:9 (kon.) | Olympik Mělník – VŠB-TU Ostrava 9:1 (kon.) | Uherské Hradiště – Česká Lípa 3:6 (kon.)
Sparta – Svarog Teplice 7:1 (kon.)
konec
Sparta Praha
7:1 (3:1)
Svarog FC Teplice
Pátek 18.01.2019, 20:10 • Arena Sparta • 1. Futsal liga • 14. kolo
Předzápasové kurzy
     
    40
    Teka měl na noze druhou branku Teplic, ale z bezprostřední blízkosti a z dopomocí Ondřeje Vahaly trefil tyčku!
    39. DRAHOVSKÝ - 7:1
     
    39
    Sparta právě vstřelila branku!
    Nádherná sedmá branka Sparty a TOMÁŠ DRAHOVSKÝ si po přihrávce od Michala Seidlera do prázdné branky zapisuje hattrick – 7:1! Asistence: Michal Seidler a Tomáš Vnuk.
     
    37
    Jiří Novotný věnoval nepřesnou přihrávkou roh Spartě, z kterého mohl navýšit vedení Pražanů Michal Seidler, ale zaskvěl se Jeronimo na brankové čáře!
     
    34
    Tomáš Drahovský tečoval centr Tomáše Vnuka hlavou jen těsně vedle! Hattrick tak zůstal viset jen ve vzduchu!
     
    33
    Pěkná kombinace Teplic skončila u Neneho, ale jeho projektil po zemi kryl Ondřej Vahala!
     
    33
    Jeronimo se vysunul do útoku, ale pokazil přihrávku a Tomáš Drahovský obloučkem přes polovinu hrací plochy jen těsně minul!
    30. WILDE - 6:1
     
    30
    Sparta právě vstřelila branku!
    První branku po svém návratu do Sparty si zapisuje po rohovém kopu Angellota WILDE a Teplice jsou zralé na ručník – 6:1! Asistencce: Angellot.
     
    29
    Grbeša poslal na palubovku Neneho a zapsal první akumulovaný faul na stranu Sparty a zároveň připravil Teplicím přímý kop.
     
    28
    Sparta zahodila další branku! Michal Seidler našel před odkrytou brankou Tihomira Novak, ale jeho oblouček skončil na tyči!
    23. SEIDLER - 5:1
     
    23
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťanský MICHAL SEIDLER v krátké chvíli udeřil znovu! Jeho dělovka ihned po zpracování byla nechytatelná – 5:1! Asistence: Bez asistence.
    22. SEIDLER - 4:1
     
    22
    Sparta právě vstřelila branku!
    Kapitán Sparty navyšuje vedeni domácích! David Cupáak poslal pobídku MICHALU SEIDLEROVI, který měl už práci jednoduchou – 4:1! Asistence: David Cupák a Tomáš Vnuk
     
    20
    Brazilec Wilde zachránil na brankové čáře pokus Taverny, jenž míč dostal za brankáře, ale Wilde byl včas tam kde měl být.
     
    18
    Daniel vyslal hlavičkou do šance Jiřího Novotného, ale toho vychytal tváří tvář Ondřej Vahala!
     
    14
    Tohle byla sparťanská paráda! Ondřej Vahala našel na hrotu Davida Cupáka, ten si míč zpracoval na prsa a nůžkami přes hlavu orazítkoval levou tyč!
    10. GRBEŠ - 3:1
     
    10
    Sparta právě vstřelila branku!
    A je to o dvě branky pro domácí! KRISTIJAN GRBEŠ trefil z první dokonale přiťuknutí od Wildeho – 3:1! Asistence: Wilde.
    10. DRAHOVSKÝ - 2:1
     
    10
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta otáčí stav utkání! Michal Seidler nedokázal překonat Jeronima, ale míč se odrazil k Angellotovi, jenž míč posunul na TOMÁŠE DRAHOVSKÉHO a ten míč uklidil do branky – 2:1! Asistence: Angellot.
     
    8
    Tomáš Drahovský mohl přidat svou druhou branku v utkání! Krásně se uvolnil přes dva protihráče a svou tvrdou ranou rozezvučel horní tyč!
     
    6
    Wilde měl na noze svou první branku v letošní sezoně, ale dorážku, kterou mu nabídl Jeronimo si sám teplický brankář vychytal!
     
    3
    Nejlepší střelec soutěže Michal Seidler měl na noze vedení Sparty, ale jeho velkou šanci lehce vytáhl na rohový kop Jeronimo!
    2. DRAHOVSKÝ - 1:1
     
    2
    Sparta právě vstřelila branku!
    Už je srovnáno! TOMÁŠ DRAHOVSKÝ tentokrát v pro něj veselejší situaci, když trefil nádherně z první přihrávku Tomáše Vnuka – 1:1! Asistence: Vnuk.
    1. TATO - 0:1
     
    1
    Teplice právě vstřelily branku!
    Druhý tým Varta ligy jde do vedení! TATO si navedl míč na osu hrací plochy a lehce míč otřel o Drahovského a rána skončila až v síti – 0:1!

    Tomáš Suchánek

    Branky: 2. Drahovský (Vnuk), 10. Drahovský (Angellot), 10. Grbeš (Wilde), 22. Seidler (Cupák, Vnuk), 23. Seidler, 30. Wilde (Angellot), 39. Drahovský (Seidler, Vnuk) – 1. Tato


    Sparta Praha: Vahala, Gerčák, Bezstarosti, Seidler (K), Novak, Grbeša, Drahovský, Hora, Wilde, Vnuk, Amrani, Angellot, Cupák.
    Svarog FC Teplice: Jeronimo, Baran (K), Novotný, Claudinho, Daniel, Künzl, Šebek, Nene, Hůla, Teka, Rodrigo Taverna, Tato.

    Rozhodčí: Kaštánek, Matyš, Cílek
    thejrc.org