Mountfield HK – Zlín 5:1 (kon.) | Kometa Brno – Plzeň 1:2 (kon.) | Žďár n/S – K. Vary 4:2 (kon.)
Č. Budějovice – Slavia 4:3 (po pr.) | Vítkovice – Pardubice 3:2 (2:0 po s.n.) | Olomouc – Mladá Boleslav 5:4 (po pr.)
Vsetín – HC Litvínov 7:4 (kon.) | Jihlava – Chomutov 1:3 (kon.) | Havířov – Kladno 4:3 (kon.)
Havlíčkův Brod – Přerov 5:0 (kon.) | Třinec – Sparta 2:5 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
5:0 (1:0, 3:0, 1:0 - N 1:0)
HC ZUBR Přerov
Pátek 18.01.2019, 18:00 • Zimní stadion Kotlina, Havlíčkův Brod • DHL Extraliga juniorů • Skupina o 13. - 24. místo
Partner:
     
    62:32
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí výběr získává i čtvrtý bonusový bod! Tomáš Kulhánek nabil na levý kruh MARTINOVI NEPOKOJOVI, jenž z první propálil vše, co mu stálo v cestě! Asistence: Richard Cachnín a Pavel Vaňous.
     
    46:39
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Havlíčkobrodští hokejisté využívají dvojnásobnou přesilovku! Martin Nepokoj vystřeli na Postavu, který jeho ránu vyrazil příhodně na volně TOMÁŠE KULHÁNKA! Na domácího hráče zívala prázdná branky, kterou trefil bez větších problémů! Asistence: Martin Nepokoj a Richard Cachnín.
     
    32:31
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí komando využívá přesilovou hru a jde do výrazného vedení! VOJTĚCH HOLENDA byl na levém kruhu odkud vypálil. Jeho pokus byl tečován jedním z obráncům hostů, který tak nechtěnou tečí dostal puk za svého brankáře! Asistence: Adam Dvořák a Martin Nepokoj.
     
    24:10
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Celek z Vysočiny jde do brakového trháku! PATRIK VACÍK se dostal do útočného pásma a pokusem přes obránce rozvlnil síť!
     
    21:01
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí soubor jde na začátku druhého dějství do dvoubrankového vedení! Richard Cachnín se dostal do zajímavé šance, když nesupěl se svoji střelou k levé tyči. Odražený puk nahrál na volného TOMÁŠE KULHÁNKA, který vymetl všechny pavučiny v pravém horním rohu! Asistence: Cachnín a Radim Pejchal.
     
    04:18
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí tým jde do vedení! Vojtěch Holenda vyhrál buly na Jakuba Petržilku, který si sjel s pukem, až před braku, kde mezi kruhy oslovil osamoceného PAVLA VAŇOUSE! Havlíčkobrodský útočník hned z první prostřelil přesouvajícího se brankáře! Asistence: Jakub Petržilka a Vojtěch Holenda.
    Marken.cz

    Štěpán Ondráček

    Branky a nahrávky: 5. Vaňous (Petržilka, Holenda), 22. Kulhánek (Cachnín, Pejchal), 25. P. Vacík, 33. Holenda (Dvořák, Nepokoj), 47. Kulhánek (Nepokoj, Cachnín), 63. Nepokoj (Cachnín, Vaňous)


    BK Havlíčkův Brod: Nedvěd (Holata) – Dudycha, D. Vacík, Nepokoj (A), Dvořák, Horák, Kerber – Pejchal, Cachnín (C), Kulhánek – Holenda, Vaňous, Petržilka – Švec, Hromádka, Pártl – Vyvial, P. Vacík, Najman
    HC ZUBR Přerov: Šimonů (33. Postava) – Tischer, Takáč, Bieniek, Gréč, Moučka – Dobša, Ryšavý, Hradil (A), Borot (C), Indrák (A), Chytil, Paťava, Fencl, Zmeškal, Tarnoczy, Navrátil

    Rozhodčí: Daniel Reich – Roman Zídek, Jiří Nechvátal
    thejrc.org