Kroměříž – Brumov 9:5 (kon.) | Gepardi Jablonec – HC Varnsdorf 2:0 (kon.) | Boskovice – Březina 5:0 (kon.)
Uničov – Velká Bíteš 4:5 (po pr.) | SHKM Hodonín – Vel. Meziříčí 6:3 (kon.) | Uh. Hradiště – Břeclav 4:3 (po pr.)
konec
SHKM Baník Hodonín
6:3 (0:1, 2:2, 4:0)
HHK Velké Meziříčí
Pátek 18.01.2019, 18:30 • Zimní stadion Václava Nedomanského • Krajská liga: Jihomoravský a Zlínský kraj
Partner:
     
    Já se s vámi pro dnešní večer loučím. Přeji hezký víkend a těším se na další Onlajny z Hodonína. Na počtenou! (21:01:03)
     
    Dvě třetiny se hrál vyrovnaný hokej, v němž měly oba celky prakticky stejné množství gólových šancí. V té třetí, i když do ní Drtiči vstupovali s jednobrankovým mankem, začal na ledě dominovat domácí tým. Čtyřmi góly Hodonín otočil utkání ve svůj prospěch, vítězí 6:3, připisuje si tři body do tabulky a již jedenácté vítězství v řadě!
     
    Konec zápasu.
     
    59:55
    Velké Meziříčí drží kotouč za svou bránou, v dnešním zápase se už nic dalšího nestane.
     
    59:34
    Rozhodčí ještě vylučuje na dvě minuty Lukáše Sobotku (VEL) za vysokou hůl.
     
    59:23
    Tak přece ještě útočný výpad hostů. Rozmarínovu střelu ještě někdo tečoval před Kotvanem, ten si ale i tak poradil.
     
    58:52
    Velké Meziříčí už hraje v plném počtu, ale do útoku se nehrne. Utkání se už jen dohrává.
     
    58:00
    Další vyhození hostujícího celku.
     
    57:21
    Hostující mužstvo vyhazuje puk ke Kotvanovi.
     
    57:00
    Tomáš Střecha se hnal ve vlastním oslabení do útoku, nakonec jeho pokus zneškodnil dobrým bruslením Crlík.
     
    56:22
    Možná z přemíry snahy jsou teď hostující hráči vyloučení. Při pokusu o vyhození puku neúmyslně zasáhl Pavel Ambrož (VEL) Kučeru hokejkou do obličeje a odpyká si tak dvě minuty za vysokou hůl.
     
    55:29
    Tomi zkusil nahodil puk na bránu a tam stál připravený Peš, který ještě dorážel, ležící Juda ale dokázal vykopnout puk do bezpečné vzdálenosti!
     
    54:58
    Tomáš Střecha si sjel na hranu kruhu a zkusil střelbu na bližší tyč. Trefil však hrazení za bránou a puk se odrazil mimo hrací plochu, bude se proto vhazovat ve středním pásmu.
     
    54:09
    Nepřesnosti v založení útoku stály Velké Meziříčí útočné pásmo. Další vyhození domácích!
     
    53:50
    Matov hledal spoluhráče před bránou, nikdo se jeho přihrávky nechopil a hráči v zelených dresech vyhazují až k Judovi.
     
    53:03
    Hosté dobrým pohybem v útočném pásmu donutili Drtiče faulovat. Kamil Rýpar (HOM) je vyloučen na dvě minuty za vysokou hůl.
     
    52:56
    Strnad se ocitl s pukem na holi před hodonínským brankovištěm, kde zkusil touš zasunout mezi betony Kotvana. Hodonínský brankář si skulinku mezi nohama pohlídal!
     
    52:37
    Pejchal si sjel pro dlouhou přihrávku až za obránce, skákavý puk ale nedokázal zpracovat.
     
    52:14
    Hodonínští hokejisté si několikrát vyměnili puk podél mantinelu, až se rozhodl střílet Kučera. Jeho pokus Juda lapil.
     
    51:42
    Ve hře se pokračuje v útočném pásmu Hodonína, kde se domácím nepodařilo nic vymyslet. Hosté vyhodili puk, ten nakonec skončil v moci Drtičů a ti opět zakládají další útok.
     
    51:05
    Za pomoci zdravotnice a spoluhráčů se po delší době zvedá z ledu a za potlesku přítomných diváků odjíždí na střídačku. Doufejme, že to není nic vážného.
     
    51:05
    Filip Střecha schytal tvrdý hit za domácí bránou, přerušuje se hra.
     
    50:16
    Drtiči právě vstřelili branku!
    A domácí hokejisté bleskově využívají přesilovou hru, čímž soupeři odskakují na rozdíl tří branek! Směřička našel dobře postaveného MICHALA KUBU, a ten přesnou střelou překonává Jaroslava Judu! Asistence: Dominik Směřička.
     
    49:32
    A ještě jedno vyloučení. Mimo hru se provinil nedovoleným prohřeškem Petr Vlašín (VEL), dostává 2 minuty za nedovolené bránění a Hodonín bude hrát přesilovku 4 na 3! Petr Vlašín navíc dostává 10minutový osobní trest za nesportovní chování.
     
    48:51
    Bude se vylučovat, a to na straně obou celků. Z řad Hodonína je to Andreas Jajcay (HOM), z Velkého Meziříčí Martin Pejchal (VEL). První jmenovaný za podrážení, hostující hráč za nafilmovaný pád.
     
    48:38
    Crlíkova dělovka prosvištěla nad hostující bránou!
     
    48:21
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Tak tohle je paráda! Velké Meziříčí drželo Drtiče pod tlakem, ti dokonce jednou vyhodili na zakázané uvolnění a podruhé také vyhazovali přes všechny čáry, puk ale dobruslil jako první MICHAL KUBA a střelou z úhlu zajišťuje Hodonínu dvougólové vedení! Bez asistence.
     
    47:40
    Tohle bylo hodně nebezpečné! Hosté se snaží nepříznivý stav utkání zvrátit zpět ve svůj prospěch a nejlépe se na tom podílí David Křenek. Ten dvěma dobrými střelami vyděsil Kotvana i přítomné fanoušky, hodonínský brankář si však může připsat další úspěšné zákroky!
     
    46:35
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Domácí tým ve třetí dvacetiminutovce dominuje! Čtvrtou brankou v zápase otáčí průběh utkání a poprvé v utkání se ujímá vedení! Lidákova střela se neujala, nicméně puk se dostal po ose Kuba – Směřička až ke kapitánovi ZDEŇKU KUČEROVI, který rozradostnil domácí fanoušky! Asistence: Dominik Směřička, Michal Kuba.
     
    46:26
    Lidák měl před sebou volno, počkal, než najedou hráči před bránu clonit, i tak si Jaroslav Juda našel cestu k puku a schoval touš v rukavici.
     
    46:18
    Tahle akce nevypadala vůbec špatně. Janás ovšem z bezprostřední blízkosti nedokázal překonat Judu.
     
    46:09
    Hosté se osvobozují! Drtiči začínají opět od vlastní kasy.
     
    45:50
    Peš dostal nabito mezi kruhy, jeho střela zápěstím však nebyla tak přesná, jako zásah Jaroslava Judy!
     
    45:35
    Hosté nyní nedokáží držet krok s Hodonínem a bohužel pro ně jsou také vyloučení. Na dvě minuty usedá na trestnou lavici Filip Střecha (VEL) za pozdní dohrání.
     
    45:18
    Domácím se podařilo dostat kotouč za brankovou čáru, gól ale nemůže být uznán, jelikož k tomu došlo až po přerušení hry.
     
    45:09
    Až nyní od vyrovnávací branky došlo k přerušení hry. Během této pasáže hry Hodonín obléhal branku Velkého Meziříčí! Drtiči jsou na koni a sil jim dodávají i jejich fanoušci, kteří ženou svůj tým dopředu!
     
    44:45
    Vypadá to, že Drtiči nemají stále dost. Další útok zakončený tvrdou střelou od modré, tentokrát ale Směřičkovu pumelici Juda chytil!
     
    44:00
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Máme vyrovnáno! Souvislý tlak hodonínského celku nakonec Drtiči přetavili ve vyrovnávací branku! Po souboji u mantinelu se dostal puk na modrou čáru k Crlíkovi, který ještě posunul na kolegu v obranné dvojici, KAMILA RÝPARA, a ten dělovkou od modré rozezvonil pravou tyč hostující brány, od níž se puk odrazil za brankovou čáru! Asistence: Michal Crlík.
     
    43:22
    Drtiči dlouho obléhali hostující bránu, až se do jejich akce vložil Křenek a vyvezl puk na opačnou stranu hřiště.
     
    42:28
    Peš ve spolupráci s Janásem dostal puk na modrou na Tomiho, ten střelou tahem trefil Judu a od něj se kotouč dostal mimo hrací plochu.
     
    42:03
    Nyní to zkusil Michal Kuba z otočky zpoza brány, Juda měl beton přitisknutý k tyčce a skulinku na kraji brány si pohlídal.
     
    41:03
    Dosud největší neproměněná šance zápasu! Juda šel rozehrávat za bránu a úplně se nedomluvil se spoluhráčem, puk se odrazil před bránu, kde už čekal Jakub Sajdl, nicméně se mu nepodařilo dostat puk do sítě!
     
    40:26
    Drtiči jsou aktivní a i když prohráli buly, hned si šli pro puk. Meziříčští hokejisté jej ale propasírovali až do útočného pásma, kde si jej vzal pro sebe Kotvan.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 20:18.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:50
    Další obrovská příležitost! Janás našel rozjetého Sajdla, a tomu už jen zbývalo zasunout kotouč do brány, v klíčovém momentu ale netrefil puk!
     
    38:57
    A mohlo být vyrovnáno! David Polesný trefuje horní tyč!
     
    38:00
    Drtiči právě vstřelili branku!
    A tentokrát svou šanci už Drtiči nepropásli! Stav utkání se znovu vrací do pouze jednobrankového vedení hostujícího celku. Hodonín sehrál svou přesilovku dobře, semknul meziříčskou trojici blízko své brány, čímž se otevřel prostor pro JAKUBA TOMIHO, který střelou z první za pomoci tyče snižuje na 2:3 z pohledu domácího celku a zároveň vstřeluje svou druhou branku v utkání! Asistence: David Janás, Tom Polák.
     
    37:42
    Opět se vylučuje na straně Velkého Meziříčí za příliš mnoho hráčů na ledě! Trest odpyká Jan Šimka (VEL).
     
    37:29
    Neúspěšné Slabého vyhození následovala kombinace domácích hokejistů, ti ale nic nevymysleli a Vlašín vyhodil puk přes všechny čáry.
     
    37:04
    Polesného tvrdou ránu ještě tečoval Peš, avšak přímo do hrudi Jaroslava Judy.
     
    36:38
    Janásova střela přeletěla nad horní tyčkou!
     
    36:25
    Hodonín nyní bude hrát přesilovku 4 na 3. Na trestnou totiž odjíždí také Filip Střecha (VEL) za podrážení.
     
    36:03
    A bude se znovu vylučovat, tentokrát na obou stranách. Za vzájemnou potyčku u mantinelu si na dvě minuty odpočinou Andreas Jajcay (HOM) a Lukáš Sobotka (VEL), oba za hrubost.
     
    35:24
    Velké Meziříčí vstřelilo branku!
    Maštera se vrátil z trestné lavice a hned se zapojil do útoku. Bula vyslal střelu na Kotvana a ten vyrazil puk před sebe. Kotouč se chvíli na hraně brankoviště pohyboval bez majitele, nakonec si k němu našel cestu právě navrátivší VOJTĚCH MAŠTERA, který jen uklidil puk do brány. Asistence: Jan Bula a Martin Pejchal.
     
    35:07
    Polesného střela byla skrytá za hráčem a Juda neměl vůbec dobrý výhled, i tak se mu ale nějakým způsobem podařilo proti téhle střele zakročit!
     
    34:31
    Tomi vybídl hned dva spoluhráče k teči, puk se nakonec dostal bez změny směru až k Judovi. Ten podržel touš ve výstroji.
     
    34:16
    Kučera nahodil puk o zadní mantinel tak, že se příhodně odrazil přímo k Jaroslavu Judovi, který touš přikryl lapačkou.
     
    33:32
    Vondráčkovi se nepodařilo vyhodit puk zpoza brány a trefil pouze Černohousovu hokejku, celou situaci ale zachránil tím, že zalehl puk a arbitr utkání přerušil hru.
     
    32:58
    Velké Meziříčí jde do čtyř! V jednu chvíli se hráčů hostujícího týmu totiž na ledě vyskytlo šest, je potrestána hráčská lavice HHK.Trest odpyká Vojtěch Maštera (VEL).
     
    32:27
    Hosté déle než minutu drželi pásmo, nejnebezpečnější z celé přesilovky zatím byla střela Ambrože, Kotvan ale puk vyrazil do rohu kluziště a Hodonín vyhazuje.
     
    31:18
    Rozhodčí teď možná trošku sporně vylučují Toma Poláka (HOM) za napadení. Domácí fanoušci svůj názor také dávají znát hlasitým pískotem, k jejich nevoli už ale hodonínský forvard míří na trestnou lavici.
     
    30:39
    Peš se ocitl sám na modré čáře, s ničím neváhal a napřáhl ke střele. Juda je i tentokrát bezchybný.
     
    30:00
    Domácí již v plném počtu zahajují útok a málem z něj skórují! Puk po střele jednoho z hostujících borců Kotvanovi vypadl a na pomoc museli přijet obránci Hodonína, kteří celou akci uhasili!
     
    29:20
    Lidákova střela Judovi vypadla a dorážel ještě Sajdl, hostující golman vyráží!
     
    28:36
    Nyní hokejisté Velkého Meziříčí vyhazují až ke Kotvanovi. Domácím zbývá necelá půlminuta z přesilovky.
     
    28:00
    Ačkoliv Hodonín drží útočné pásmo, domácí zatím brání velmi dobře a nepustili svého soupeře k jediné střele.
     
    27:03
    Hodonín si zvýšenou aktivitou vynutil faul! Polesný byl při postupu do útočného pásma nedovoleně bráněn Václavem Vondráčkem (VEL) a uvidíme tak přesilovou hru domácího celku!
     
    26:49
    Konečně se ke slovu dostalo také Meziříčí. Václav Vondráček od modré příklepem trefuje připravenou Kotvanovu lapačku.
     
    26:24
    Drtiči jsou nyní aktivnějším týmem na ledě. Více tvoří hru, a co víc, drží puk v blízkosti hostující brány.
     
    25:35
    Oba týmy již hrají v plném počtu, Drtiči ale ještě drží útočné pásmo. Jajcay teď zkusil střelu skoro z nulového úhlu, ale Juda si s ní poradil.
     
    25:21
    Drtiči mají ještě 8 vteřin přesilovou hru a využívají ji velice dobře. Velké množství střel míří na hostující bránu, teď to zkoušel Lidák, ale jeho střela nakonec skončila v ochranné síti.
     
    25:16
    Tomi se prezentoval další nebezpečnou střelou. Posléze Peš tečoval puk těsně před brankovištěm, Jaroslav Juda ale žádný z těchto pokusů nenechal propadnout až do brány.
     
    24:49
    A mohlo být vyrovnáno! V obrovské příležitosti byl Sajdl, ten místo rychlé střely volil ještě kličku navíc, to ale dalo Judovi čas na provedení zákroku a hostující brankář vyrážečkou úspěšně zneškodnil Sajdlův pokus.
     
    24:14
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Drtiči snižují na rozdíl jediné branky! Petr Peš odvedl dobrou práci v útočném pásmu, obešel si hráče a přenechal puk JAKUBU TOMIMU, který svou střelou možná až překvapil Jaroslava Judu a z úhlu jej překonal mezi betony! Asistence: Petr Peš.
     
    24:00
    Jajcay pouze nahodil puk na Judu, a ten jej raději před dojíždějícím Černohousem přikryl pod lapačkou.
     
    23:29
    Poměr sil na ledě se vyrovná! Na trestnou míří Filip Střecha (VEL) za držení.
     
    23:09
    Hosté pokračují v klasické přesilovce a snaží se ještě zvýšit své vedení. Kotvan si ale připisuje úspěšný zákrok.
     
    22:38
    Velké Meziříčí vstřelilo branku!
    Domácím se nepodařilo vyhodit, načež se puku ujal Křenek a párkrát si jej vyměnil se spoluhráči. Nakonec jej nahodil na bránu, což Kotvan ještě ustál, v předbrankovém prostoru se ale nejlépe zorientoval LUKÁŠ SOBOTKA a využívá tak dvojnásobnou početní výhodu! Asistence: Patik Matov, David Křenek.
     
    22:18
    A práce bude mít ještě víc! Sajdla na trestné lavici totiž navštíví Michal Venclík (HOM), který se provinil krosčekem a Velké Meziříčí bude mít k dispozici 63 vteřin dlouhou přesilovku 5 na 3!
     
    22:00
    Hosté rozhodně Kotvana nešetří a nadělují mu jednu střelu za druhou! Hodonínský brankář má teď plné ruce práce.
     
    21:21
    Pozor, bude se vylučovat! Na trestnou lavici míří Jakub Sajdl (HOM) na 2 minuty za pozdní dohrání. Uvidíme první početní výhodu v zápase!
     
    20:40
    O další průnik se pokusil Kučera, toho zastavil Petr Slabý.
     
    20:08
    Hned ze začátku třetiny se naskytla Janásovi obrovská šance! Ten se dostal za obranu soupeře a jel úplně sám na Judu, forhendovým blafákem jej ale nepřekonal!
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 19:21.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:50
    Ještě do jedné šance se dostal Vojtěch Maštera, jeho střela byla nepřesná.
     
    19:36
    Lidák našel vzdušnou přihrávkou přes osu hřiště Zdeňka Kučeru, ale jeho projektil byl také zblokován.
     
    19:18
    Střelu Davida Křenka přizvedl Petr Peš do ochranné sítě.
     
    18:40
    Peš vybojoval puk v útočném pásmu pro Polesného, jeho nahození končí na zadním mantinelu.
     
    18:16
    Drtiči zkouší tvořit hru, ale nepřesnou přihrávkou se dopustili zakázaného uvolnění. Vhazuje se po levici hodonínského golmana.
     
    17:29
    A pozor! Nyní si Filip Střecha dobře sjel před bránu a pokusil se propasírovat kotouč za Kotvana, ten však úspěšně zakročil.
     
    16:47
    Velké Meziříčí vstřelilo branku!
    A máme tady první branku zápasu! Šance měly oba týmy, nicméně první využitá přichází ke konci první třetiny z hole PETRA VLAŠÍNA! Ten vystřelil ihned po vhazování k bližší tyči a nedal Kotvanovi žádnou šanci! Asistence: Patrik Matov.
     
    16:34
    Velmez dlouhou dobu kombinoval v pásmu, když z ničeho nic se dostali ke kotouči domácí a ve třech proti dvěma se hnali na Judu. Ten solidním zákrokem zneškodnil hodonínského střelce!
     
    16:11
    Nepřesného rozehrání domácích využil hostující celek. Pejchal z první střílel po zemi k bližší tyči, Kotvan včas vymrštil beton!
     
    14:59
    Polesný zastavil přihrávku na Filipa Střechu, po které by mohl jít hostující hráč do úniku. Dobrá práce hodonínského zadáka!
     
    14:23
    Dlouho se puk motal ve středním pásmu, nakonec po nepřesné přihrávce končí na domácí střídačce. Vhazování ve středovém kruhu.
     
    13:53
    Dlouhou přihrávkou vyslal Sajdl Jajcaye, ten bohužel pro domácí na puk nedosáhl a Drtiči musí rychle spěchat do obrany.
     
    13:12
    Jakmile dostali hosté trošku prostoru, ihned toho využili. Kombinací na malém prostoru se předvedl Pejchal s Rozmarínem, hodonínští obránci ale byli včas na svém místě a nenechali soupeře zakončit.
     
    12:10
    Dobré dvě příležitosti měl David Polesný. Poprvé střílel, a na Judu si nepřišel. Podruhé vybízel k teči spoluhráče, ani tentokrát ale nikdo z domácích nedokázal puk usměrnit za záda meziříčského golmana.
     
    11:31
    Tomáš Střecha je na ledě opravdu hodně vidět. Tentokrát zkusil prostřelit Kotvana z úhlu k bližší tyči, hodonínský brankář chytá.
     
    10:47
    Drtiči teď, zdá se, přizpůsobili své tempo hry dosud lépe hrajícímu Velkému Meziříčí. Další buly před Judou!
     
    10:23
    Hodonín se probojoval až před Judu, Kubova střela však byla zblokovaná do ochranné sítě.
     
    10:00
    Nakonec hodonínští hokejisté musí začínat až od vlastní brány, hosté ale opět dobře napadají a nedávají Drtičům moc prostoru.
     
    09:25
    Nyní jsou u puku Drtiči, kteří vybojovali vhazování v útočné třetině. Polesného střela ale netrefila svůj cíl.
     
    08:57
    Tomáš Střecha teď zahrozil průnikem až před hodonínskou bránu, Kotvan vyrazil jeho střelu do rohu kluziště!
     
    08:10
    Na opačné straně kluziště vyslal Sajdl přízemní střelu na Judu, od jeho betonů se puk odrazil před bránu, kde stál Kuba a zkoušel dorážet, to se mu však díky dobré obranné práci hostujících beků nepodařilo.
     
    07:26
    Pejchal inicializoval útok svého týmu, nakonec ale jeho finální přihrávka byla zablokovaná. Meziříčí si i tak dokázalo poradit a našlo si cestu k puku, střela jednoho z obránců ale byla zblokovaná a bude se vhazovat před Kotvanem.
     
    06:33
    Do dobré příležitosti se hnal také Jajcay, jeho projektil vytěsnil Juda ramenem nad bránu.
     
    05:50
    Ve hře čtyř proti čtyřem mají navrch hosté. Sobotka dokonce teď překonal Kotvana, tomu puk vypadl, ale nedoklouzal se za brankovou čáru!
     
    04:48
    Dlouho drželi hosté Drtiče pod tlakem, až Vít Černohous zachytil puk a vyvezl jej do středního pásma. Tam však byl faulovaný Janem Bulou (VEL), který dostává 2 minuty na trestné lavici za napadení. Vít Černohous (HOM) si to však nenechal líbit a krosčekem poslal svého soka k zemi, bude se hrát 4 na 4.
     
    04:08
    Vysunutý forčeking hostů zatím dělá Hodonínu problémy. Maštera vypíchnul puk domácím hráčům a umožnil tak Tomáši Střechovi střelu z dobré pozice, ten však přestřeluje bránu.
     
    03:15
    Patrik Matov z protiútoku jen tak nahodil puk na Kotvana, a ten byl nucen podržet puk tak dlouho, že z toho bude vhazování v útočném pásmu Velkého Meziříčí.
     
    02:56
    Peš zavezl kotouč do útočného pásma a centroval na Janáse, tomu se ale nepodařilo trefit puk ideálně.
     
    02:31
    Lukáš Sobotka okamžitou střelou po vhazování zkusil překvapit hodonínského brankáře, ten schoval puk do lapačky.
     
    02:28
    Pejchal vystihl rozehrávku domácího týmu. Domácí hráči pod tlakem vyhazují až na zakázané uvolnění a bude se vhazovat po levici Zdenka Kotvana.
     
    01:37
    Hosté se dostávají do tempa! Celá pětice Velkého Meziříčí se asi na půl minuty usadila v útočném pásmu a zahltila Kotvana několika střelami!
     
    00:56
    Směřička v souboji s Tomášem Střechou byl rychlejší a vyhazuje kotouč z obranného pásma. Drtiči už postupovali směrem dopředu, ale také se dopustili ofsajdu.
     
    00:33
    První útočný pokus Velkého Meziříčí zastavilo postavení mimo hru.
     
    00:18
    Vhazování vyhráli domácí, nicméně hostující hokejisté je odzbrojili a zakládají útok z vlastní třetiny.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Hráči obou celků jsou již nastoupeni na modrých čarách, utkání za pár momentů začne!
     
    Úvodní sestavy:

    SHKM Hodonín: Kotvan (Zollpriester) – Polesný, Tomi, Směřička, Lidák, Rýpar, Crlík, Veselský – Polák, Peš, Janás – Kuba, Sajdl, Kučera – Jajcay, Černohous, Venclík – Chalupa, Sedlák, Výmola

    HHK Velké Meziříčí: Juda (Šoustal) – Slabý, Vlašín P., Šimka, Ambrož, Vondráček, Vlašín M. – Křenek, Matov, Sobotka, Maštera, Střecha F., Střecha T., Strnad, Bula, Pejchal, Rozmarín, Peschout

    Rozhodčí: Blaha, Kovařčík – Nikl, Šmíd.
     
    HHK Velké Meziříčí

    Hokejisté Velkého Meziříčí již od brzkých kol soutěže drží první příčku. Během celé sezony navíc prohráli jen dva zápasy, a to s Březinou a Uničovem.

    Poslední 3 utkání:

    Velké Meziříčí 5:1 Uherský Brod
    Kroměříž 3:5 Velké Meziříčí
    Velké Meziříčí 2:1 Uherské Hradiště

    Nejproduktivněší trojice hráčů:

    Tomáš Střecha – 35 b (17+18)
    David Křenek – 31 b (17+14)
    Patrik Matov – 29 b (9+20)
     
    SHKM Hodonín

    Drtiči zažívají nejlepší období v sezoně. Mají za sebou již 10 vítězných zápasů v řadě, přičemž ztratili jediný bod s Uherským Brodem.

    Poslední 3 utkání:

    Rosice 3:6 Hodonín
    Hodonín 7:6pp Uherský Brod
    Velká Bíteš 5:7 Hodonín

    Nejproduktivněší trojice hráčů:

    Petr Peš – 41 b (10+31)
    David Janás – 39 b (22+17)
    Zdeněk Kučera – 39 b (15+24)
     
    Dnešní utkání nabídne zajímavou podívanou. Ve šlágru kola se utkají dva celky, které dlouhou dobu nepoznaly hořkost porážky. Dnešním dnem však jedna z vítězných sérií skončí. Atraktivitě na tomto střetnutí také přidává fakt, že proti sobě nastupují třetí a první tým tabulky. Kdo bude po tomto zápase šťastnější a prodlouží svou vítěznou sérii?
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.

    Ivan Hochman

    Branky a nahrávky: 25. Tomi (Peš), 38. Tomi (Janás, Polák), 44. Rýpar (Crlík), 47. Kučera (Směřička, Kuba), 49. Kuba, 51. Kuba (Směřička) – 17. Vlašín P. (Matov), 23. Sobotka (Matov, Křenek), 36. Maštera (Bula, Pejchal)


    SHKM Baník Hodonín: Kotvan (Zollpriester) – Polesný, Tomi, Směřička, Lidák, Rýpar, Crlík, Veselský – Polák, Peš, Janás – Kuba, Sajdl, Kučera – Jajcay, Černohous, Venclík – Chalupa, Sedlák, Výmola
    HHK Velké Meziříčí: Juda (Šoustal) – Slabý, Vlašín P., Šimka, Ambrož, Vondráček, Vlašín M. – Křenek, Matov, Sobotka, Maštera, Střecha F., Střecha T., Strnad, Bula, Pejchal, Rozmarín, Peschout

    Rozhodčí: Blaha, Kovařčík – Nikl, Šmíd
    thejrc.org