Kroměříž – Brumov 9:5 (kon.) | Gepardi Jablonec – HC Varnsdorf 2:0 (kon.) | Boskovice – Březina 5:0 (kon.)
Uničov – Velká Bíteš 4:5 (po pr.) | SHKM Hodonín – Vel. Meziříčí 6:3 (kon.) | Uh. Hradiště – Břeclav 4:3 (po pr.)
konec
SHKM Baník Hodonín
6:3 (0:1, 2:2, 4:0)
HHK Velké Meziříčí
Pátek 18.01.2019, 18:30 • Zimní stadion Václava Nedomanského • Krajská liga: Jihomoravský a Zlínský kraj
Partner:
     
    59:34
    Rozhodčí ještě vylučuje na dvě minuty Lukáše Sobotku (VEL) za vysokou hůl.
     
    56:22
    Možná z přemíry snahy jsou teď hostující hráči vyloučení. Při pokusu o vyhození puku neúmyslně zasáhl Pavel Ambrož (VEL) Kučeru hokejkou do obličeje a odpyká si tak dvě minuty za vysokou hůl.
     
    53:03
    Hosté dobrým pohybem v útočném pásmu donutili Drtiče faulovat. Kamil Rýpar (HOM) je vyloučen na dvě minuty za vysokou hůl.
     
    49:32
    A ještě jedno vyloučení. Mimo hru se provinil nedovoleným prohřeškem Petr Vlašín (VEL), dostává 2 minuty za nedovolené bránění a Hodonín bude hrát přesilovku 4 na 3! Petr Vlašín navíc dostává 10minutový osobní trest za nesportovní chování.
     
    48:51
    Bude se vylučovat, a to na straně obou celků. Z řad Hodonína je to Andreas Jajcay (HOM), z Velkého Meziříčí Martin Pejchal (VEL). První jmenovaný za podrážení, hostující hráč za nafilmovaný pád.
     
    45:35
    Hosté nyní nedokáží držet krok s Hodonínem a bohužel pro ně jsou také vyloučení. Na dvě minuty usedá na trestnou lavici Filip Střecha (VEL) za pozdní dohrání.
     
    37:42
    Opět se vylučuje na straně Velkého Meziříčí za příliš mnoho hráčů na ledě! Trest odpyká Jan Šimka (VEL).
     
    36:25
    Hodonín nyní bude hrát přesilovku 4 na 3. Na trestnou totiž odjíždí také Filip Střecha (VEL) za podrážení.
     
    36:03
    A bude se znovu vylučovat, tentokrát na obou stranách. Za vzájemnou potyčku u mantinelu si na dvě minuty odpočinou Andreas Jajcay (HOM) a Lukáš Sobotka (VEL), oba za hrubost.
     
    32:58
    Velké Meziříčí jde do čtyř! V jednu chvíli se hráčů hostujícího týmu totiž na ledě vyskytlo šest, je potrestána hráčská lavice HHK.Trest odpyká Vojtěch Maštera (VEL).
     
    31:18
    Rozhodčí teď možná trošku sporně vylučují Toma Poláka (HOM) za napadení. Domácí fanoušci svůj názor také dávají znát hlasitým pískotem, k jejich nevoli už ale hodonínský forvard míří na trestnou lavici.
     
    27:03
    Hodonín si zvýšenou aktivitou vynutil faul! Polesný byl při postupu do útočného pásma nedovoleně bráněn Václavem Vondráčkem (VEL) a uvidíme tak přesilovou hru domácího celku!
     
    23:29
    Poměr sil na ledě se vyrovná! Na trestnou míří Filip Střecha (VEL) za držení.
     
    22:18
    A práce bude mít ještě víc! Sajdla na trestné lavici totiž navštíví Michal Venclík (HOM), který se provinil krosčekem a Velké Meziříčí bude mít k dispozici 63 vteřin dlouhou přesilovku 5 na 3!
     
    21:21
    Pozor, bude se vylučovat! Na trestnou lavici míří Jakub Sajdl (HOM) na 2 minuty za pozdní dohrání. Uvidíme první početní výhodu v zápase!
     
    04:48
    Dlouho drželi hosté Drtiče pod tlakem, až Vít Černohous zachytil puk a vyvezl jej do středního pásma. Tam však byl faulovaný Janem Bulou (VEL), který dostává 2 minuty na trestné lavici za napadení. Vít Černohous (HOM) si to však nenechal líbit a krosčekem poslal svého soka k zemi, bude se hrát 4 na 4.

    Ivan Hochman

    Branky a nahrávky: 25. Tomi (Peš), 38. Tomi (Janás, Polák), 44. Rýpar (Crlík), 47. Kučera (Směřička, Kuba), 49. Kuba, 51. Kuba (Směřička) – 17. Vlašín P. (Matov), 23. Sobotka (Matov, Křenek), 36. Maštera (Bula, Pejchal)


    SHKM Baník Hodonín: Kotvan (Zollpriester) – Polesný, Tomi, Směřička, Lidák, Rýpar, Crlík, Veselský – Polák, Peš, Janás – Kuba, Sajdl, Kučera – Jajcay, Černohous, Venclík – Chalupa, Sedlák, Výmola
    HHK Velké Meziříčí: Juda (Šoustal) – Slabý, Vlašín P., Šimka, Ambrož, Vondráček, Vlašín M. – Křenek, Matov, Sobotka, Maštera, Střecha F., Střecha T., Strnad, Bula, Pejchal, Rozmarín, Peschout

    Rozhodčí: Blaha, Kovařčík – Nikl, Šmíd
    thejrc.org