Kroměříž – Brumov 9:5 (kon.) | Gepardi Jablonec – HC Varnsdorf 2:0 (kon.) | Boskovice – Březina 5:0 (kon.)
Uničov – Velká Bíteš 4:5 (po pr.) | SHKM Hodonín – Vel. Meziříčí 6:3 (kon.) | Uh. Hradiště – Břeclav 4:3 (po pr.)
konec
SHKM Baník Hodonín
6:3 (0:1, 2:2, 4:0)
HHK Velké Meziříčí
Pátek 18.01.2019, 18:30 • Zimní stadion Václava Nedomanského • Krajská liga: Jihomoravský a Zlínský kraj
Partner:
     
    50:16
    Drtiči právě vstřelili branku!
    A domácí hokejisté bleskově využívají přesilovou hru, čímž soupeři odskakují na rozdíl tří branek! Směřička našel dobře postaveného MICHALA KUBU, a ten přesnou střelou překonává Jaroslava Judu! Asistence: Dominik Směřička.
     
    48:21
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Tak tohle je paráda! Velké Meziříčí drželo Drtiče pod tlakem, ti dokonce jednou vyhodili na zakázané uvolnění a podruhé také vyhazovali přes všechny čáry, puk ale dobruslil jako první MICHAL KUBA a střelou z úhlu zajišťuje Hodonínu dvougólové vedení! Bez asistence.
     
    46:35
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Domácí tým ve třetí dvacetiminutovce dominuje! Čtvrtou brankou v zápase otáčí průběh utkání a poprvé v utkání se ujímá vedení! Lidákova střela se neujala, nicméně puk se dostal po ose Kuba – Směřička až ke kapitánovi ZDEŇKU KUČEROVI, který rozradostnil domácí fanoušky! Asistence: Dominik Směřička, Michal Kuba.
     
    44:00
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Máme vyrovnáno! Souvislý tlak hodonínského celku nakonec Drtiči přetavili ve vyrovnávací branku! Po souboji u mantinelu se dostal puk na modrou čáru k Crlíkovi, který ještě posunul na kolegu v obranné dvojici, KAMILA RÝPARA, a ten dělovkou od modré rozezvonil pravou tyč hostující brány, od níž se puk odrazil za brankovou čáru! Asistence: Michal Crlík.
     
    38:00
    Drtiči právě vstřelili branku!
    A tentokrát svou šanci už Drtiči nepropásli! Stav utkání se znovu vrací do pouze jednobrankového vedení hostujícího celku. Hodonín sehrál svou přesilovku dobře, semknul meziříčskou trojici blízko své brány, čímž se otevřel prostor pro JAKUBA TOMIHO, který střelou z první za pomoci tyče snižuje na 2:3 z pohledu domácího celku a zároveň vstřeluje svou druhou branku v utkání! Asistence: David Janás, Tom Polák.
     
    35:24
    Velké Meziříčí vstřelilo branku!
    Maštera se vrátil z trestné lavice a hned se zapojil do útoku. Bula vyslal střelu na Kotvana a ten vyrazil puk před sebe. Kotouč se chvíli na hraně brankoviště pohyboval bez majitele, nakonec si k němu našel cestu právě navrátivší VOJTĚCH MAŠTERA, který jen uklidil puk do brány. Asistence: Jan Bula a Martin Pejchal.
     
    24:14
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Drtiči snižují na rozdíl jediné branky! Petr Peš odvedl dobrou práci v útočném pásmu, obešel si hráče a přenechal puk JAKUBU TOMIMU, který svou střelou možná až překvapil Jaroslava Judu a z úhlu jej překonal mezi betony! Asistence: Petr Peš.
     
    22:38
    Velké Meziříčí vstřelilo branku!
    Domácím se nepodařilo vyhodit, načež se puku ujal Křenek a párkrát si jej vyměnil se spoluhráči. Nakonec jej nahodil na bránu, což Kotvan ještě ustál, v předbrankovém prostoru se ale nejlépe zorientoval LUKÁŠ SOBOTKA a využívá tak dvojnásobnou početní výhodu! Asistence: Patik Matov, David Křenek.
     
    16:47
    Velké Meziříčí vstřelilo branku!
    A máme tady první branku zápasu! Šance měly oba týmy, nicméně první využitá přichází ke konci první třetiny z hole PETRA VLAŠÍNA! Ten vystřelil ihned po vhazování k bližší tyči a nedal Kotvanovi žádnou šanci! Asistence: Patrik Matov.

    Ivan Hochman

    Branky a nahrávky: 25. Tomi (Peš), 38. Tomi (Janás, Polák), 44. Rýpar (Crlík), 47. Kučera (Směřička, Kuba), 49. Kuba, 51. Kuba (Směřička) – 17. Vlašín P. (Matov), 23. Sobotka (Matov, Křenek), 36. Maštera (Bula, Pejchal)


    SHKM Baník Hodonín: Kotvan (Zollpriester) – Polesný, Tomi, Směřička, Lidák, Rýpar, Crlík, Veselský – Polák, Peš, Janás – Kuba, Sajdl, Kučera – Jajcay, Černohous, Venclík – Chalupa, Sedlák, Výmola
    HHK Velké Meziříčí: Juda (Šoustal) – Slabý, Vlašín P., Šimka, Ambrož, Vondráček, Vlašín M. – Křenek, Matov, Sobotka, Maštera, Střecha F., Střecha T., Strnad, Bula, Pejchal, Rozmarín, Peschout

    Rozhodčí: Blaha, Kovařčík – Nikl, Šmíd
    thejrc.org