Real Madrid – Sevilla 2:0 (kon.) | Huesca – Atlético 0:3 (kon.) | Celta Vigo – Valencia 1:2 (kon.)
konec
Celta de Vigo
1:2 (1:0)
Valencia CF
Sobota 19.01.2019, 20:45 • Abanca-Balaídos (Vigo) • Španělská LaLiga • 20. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 4:8. Střely mimo: 4:3. Rohy: 4:6. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 18:12. (22:38:32)
     
    Tři nastavené minuty jsou minulostí a zápas dvacátého kola končí. Valencia dokázala otočit zápas na trávníku Celty Vigo a odváží si všechny tři body.

    Dlouhou se ani jeden z týmů nemohl prosadit v útočné fázi. Nakonec to na sebe vzali domácí, kteří tlačili po půlhodině hry favorizovaného soupeře. Boufalovu ránu ještě dokázal Neto zlikvidovat, ale z následného rohového kopu poslal Celtu do vedení Néstor Araujo. V závěru první půle byli fotbalisté podráždění a za tvrdé fauly vyfasovali dvě žluté karty. Po změně stran se hosté pomalu rozjížděli. Vyrovnání ale přišla až dvacet minut před koncem, když Parejův přetažený centr uklidil ke vzdálenější tyči střídající Ferrán Torres. Dlouho to vypadalo, že si týmy připíšou bod, ale po parádní akci Pareja, Gameira a zakončujícího Rodriga překonali hosté skvěle chytajícího Blanca podruhé.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Facundo Roncaglia zahrál těsně před pokutovým územím rukou a ještě v samém závěru zápasu vidí od rozhodčího žlutou kartu.
     
    90+3
    Valencia si posouvá míč ze strany na stranu a domácím ho vůbec nepůjčuje. Parejo našel přihrávkou Gameira, následně ještě střídající Wass vybojoval autové vhazování.
     
    90+2
    Hlavní rozhodčí nastavuje ve druhém poločase tři minuty.
     
    90+1
    Střídání v týmu Real Club Celta de Vigo: ze hřiště odchází Stanislav Lobotka, přichází Fran Beltrán.
     
    90
    Celta se nemůže s balonem přesunout ani na útočnou polovinu. Naopak hosté hrají uvolněně a drží skóre zajišťující tři body z dnešního utkání.
     
    89
    A mohlo být rozhodnuto! Parejo poslal opět parádní přihrávku do pokutového území. Míč si ještě stačil připravit na pravou nohu Santiago Mina, ale střelu z kroku dokázal Blanco pokrýt.
     
    88
    To Valencii už stačí pouze držet balon. Nyní se navíc provinil faulem Jozabed a to vyhovuje hostujícímu týmu ze všeho nejvíce.
     
    87
    Celta se ještě pokouší srovnat krok v samém závěru zápasu. Emre Mor zkoušel přihrát křížem na Méndeze, ale ten měl k balonu pořádně daleko.
    85. RODRIGO - 1:2
     
    85
    Valencia právě vstřelila branku!
    Valencia se téměř celý zápas trápila, ale nyní dává druhou branku! Po autovém vhazování na pravé straně poslal míč za obranu na Gameira Parejo, následně se Gameiro podíval, že je před brankou ještě lépe postavený RODRIGO, kterému už nezbývalo nic jiného než dopravit balon do odkryté sítě.
     
    84
    Také Jozabed se pokoušel podobně jako před malou chvílí Mina překvapit brankáře hlavičkou z větší vzdálenosti. Míč ale prosvištěl jen kolem tyče.
     
    83
    Střídání v týmu Real Club Celta de Vigo: ze hřiště odchází Pione Sisto, přichází Andrew Hjulsager.
     
    82
    Žlutou kartu dostává Ferrán Torres (Valencia CF).
     
    82
    Rubén Blanco přidává i další parádní zákrok. Po rohovém kopu zastavil již téměř jistý gól po hlavičce Garaye.
     
    81
    Zničehonic musel Blanco řešit nebezpečnou hlavičku Santiaga Miny. Nenápadný centr dokázal útočník Valencie tečovat přesně ke vzdálenější tyči.
     
    80
    Střídání v týmu Valencia CF: ze hřiště odchází Francis Coquelin, přichází Daniel Wass.

    Vít Schück

    Branky: 42. N. Araujo (Méndez) – 73. Torres, 85. Rodrigo (Gameiro)

    Karty:   13. Jozabed (CVG), 61. Méndez (CVG), 78. Mallo (CVG), 90+3. Roncaglia (CVG) – 43. Soler (VAL), 44. Gabriel (VAL), 82. Torres (VAL)


    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 4:8. Střely mimo: 4:3. Rohy: 4:6. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 18:12.
    Celta de Vigo: Blanco – Mallo, Roncaglia, N. Araujo, Juncà – Lobotka (90+1. Beltrán), Jozabed – Méndez, Boufal (73. Mor), Sisto (83. Hjulsager) – Gómez.
    Náhradníci: S. Álvarez – Mor, Beltrán, Hjulsager, K. Vázquez, Cabral, Eckert.

    Valencia CF: Neto – Piccini, Garay, Gabriel, Gayá – Čeryšev (63. Gameiro), Parejo, Coquelin (80. Wass), Soler (62. Torres) – S. Mina, Rodrigo.
    Náhradníci: Doménech – Gameiro, Diakhaby, Lato, Wass, Torres, Lee.

    Rozhodčí: González – Becerril, Rubio
    bahis siteleri