Řisuty – Letňany 4:1 (kon.) | Sokolov – Dvůr Králové n. L. 6:1 (kon.) | Bílina – Kolín 3:11 (kon.)
Mostečtí Lvi – Nymburk 3:6 (kon.) | Klatovy – Vrchlabí 2:5 (kon.) | Děčín – Jablonec n/N 5:4 (2:1 po s.n.)
Kobra – Trutnov 5:6 (po pr.)
po prodl.
HC Kobra Praha
5:6 (2:1, 3:2, 0:2 - 0:1)
HC Trutnov
Sobota 19.01.2019, 18:00 • ZS HC Kobra Praha • 2. liga - Sever a Střed (ČR) • 33. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    61:38
    Trutnov právě vstřelil branku!
    Ostřelování Moučkovy branky nakonec přineslo ovoce! PAVEL LEDER si to z hranice brankoviště namířil přímo za Moučkova záda, čímž rozhoduje dnešní utkání. Asistence: Daniel Svoboda, Pavel Fedulov.
     
    53:28
    Trutnov právě vstřelil branku!
    Je srovnáno! Po velmi povedené souhře mezi Kallou a Svobodou se dostal veterán JAROSLAV KALLA ke kotouči na pravé straně, odkud zavěsil kotouč do Moučkovy branky. Asistence: Daniel Svoboda, Pavel Fedulov.
     
    43:35
    Trutnov právě vstřelil branku!
    Přesto nakonec na jednu ze střel nevyzrál! V signalizované výhodě se po souhře dostal ke kotouči DANIEL SVOBODA, proti jehož střele z bezprostřední blízkosti neměl Mouček mnoho šancí. Asistence: Pavel Fedulov, Tomáš Kynčl.
     
    39:51
    Kobra právě vstřelila branku!
    V samém závěru druhé třetiny Kobra navyšuje své vedení! Z velmi těsné blízkosti poslal kotouč přes skupinu hráčů obou barev MAREK RYZÁK. Asistence: Martin Semrád, Viktor Nestrašil.
     
    32:59
    Kobra právě vstřelila branku!
    Máme tu první využití přesilovky! TOMÁŠ ŠŤASTNÝ na úrovni pravého kruhu napřáhl a využil zcela volného prostoru před Ašenbrennerem, čímž opět poslal Kobru do vedení. Bez asistence.
     
    26:48
    Trutnov právě vstřelil branku!
    Zdá se, že Trutnov nechce nechat nic jen tak a znovu dorovnává! Kubinčákovu střelu z levého kruhu celkem pohotově dorazil do Moučkovy branky JAKUB MARTINEC. Asistence: Vojtěch Kubinčák.
     
    23:30
    Kobra právě vstřelila branku!
    Přesto Kobra ve svém tlaku neustala a vytěžila z něj znovuuzmutí vedení! Několik hráčů v bílomodrém překvapil a zároveň prostřelil svou druhou dnešní trefou FILIP HLINKA. Asistence: Jan Šergl, Roman Verbík.
     
    21:10
    Trutnov právě vstřelil branku!
    Ovšem hosté rychlým protiútokem srovnávají! Jako blesk se proti brance Moučka vyřítil DANIEL SVOBODA, který po sérii nahrávek vrací svůj tým do hry. Asistence: Pavel Fedulov, Jaroslav Kalla.
     
    18:15
    Kobra právě vstřelila branku!
    Přesto se ale domácí v pásmu dokázali udržet a navíc otočit vývoj utkání ve svůj prospěch. Po delším napadání v předbrankovém prostoru to vzal na sebe FILIP HLINKA, který nekompromisně vytrestal prostor za Ašenbrennovými zády. Asistence: Viktor Nestrašil.
     
    07:42
    Kobra právě vstřelila branku!
    Přesto je nakonec srovnáno! Z pravé strany dokázal Kobru vrátit do hry střelou přes několik hráčů Trutnova VIKTOR NESTRAŠIL. Asistence: Jakub Schejbal, Jan Šergl.
     
    05:41
    Trutnov právě vstřelil branku!
    Do vedení jdou ale jako první hosté! Rychlým, kombinačním útokem překvapil Moučka ROMAN JANOUŠEK, který pohotovou střelou posílá celek z Podkrkonoší do jednobrankového náskoku. Asistence: Petr Chytráček, Jakub Tatar.

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 8. Nestrašil (Schejbal, Šergl), 19. Hlinka (Nestrašil), 24. Hlinka (Šergl, R.Verbík), 33. Šťastný, 40. Ryzák (Semrád, Nestrašil) – 6. Janoušek (Chytráček, Tatar), 22. Svoboda (Fedulov, Kalla), 27. Martinec (Kubinčák), 44. Svoboda (Fedulov, Kynčl), 54. Kalla (Svoboda, Fedulov), 62. Leder (Svoboda, Fedulov)


    HC Kobra Praha: Mouček (Sochůrek) – Semrád, Kasík, Schejbal, Verbík J., Verbík R. (A), Ryzák – Šeba, Kysela, Patočka, Šteiner David, Nestrašil, Šergl, Šteiner Dominik (C), Slabý, Šmerha, Šťastný, Hlinka, Antončík, Netolický.
    HC Trutnov: Ašenbrenner (Pivrnec) – Špetla, Vácha (A), Pražák, Leder, Suvorov, Suk, Kynčl – Chytráček, Martinec, Fedulov, Kalla, Svoboda, Semorád (C), Kubinčák (A), Janoušek, Vacek, Tatar.

    Rozhodčí: Velčovský – Svoboda, Ovsík

    Diváci: 154
    thejrc.org