Boston – NY Rangers 2:3 (kon.) | Montreal – Philadelphia 2:5 (kon.) | Tampa – San Jose 6:3 (kon.)
St. Louis – Ottawa 3:2 (kon.) | Dallas – Winnipeg 4:2 (kon.) | Nashville – Florida 2:4 (kon.)
Minnesota – Columbus 2:1 (kon.) | Vegas – Pittsburgh 7:3 (kon.) | Edmonton – Calgary 2:5 (kon.)
Chicago – Washington 8:5 (kon.) | NY Islanders – Anaheim 3:0 (kon.) | Vancouver – Detroit 3:2 (kon.)
konec
St. Louis Blues
3:2 (1:1, 1:0, 1:1)
Ottawa Senators
Neděle 20.01.2019, 01:15 • Enterprise Center, St. Louis • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    52:16 Carl GUNNARSSON - 3:2
     
    52:16
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Domácí si berou ztracený náskok zpět! Svěřenci Craiga Berubeho si vytvořili drtivý tlak v útočném pásmu a puk se nakonec dostal na hůl CARLA GUNNARSSONA, který z levého kruhu překonal dezorientovaného Andersona. Asistence: Ryan O'Reilly a Patrick Maroon.
    41:00 Magnus PÄÄJÄRVI - 2:2
     
    41:00
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Hosté se prosazují ve vlastním oslabení a je vyrovnáno! Dylan DeMelo vyhodil kotouč z vlastní třetiny, načež se k němu dostal Smith a poslal ho do předbrankového prostoru, odkud MAGNUS PÄÄJÄRVI bruslí usměrnil černou pryž do sítě. Asistence: Zack Smith a Dylan DeMelo.
    37:28 Vince DUNN - 2:1
     
    37:28
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Domácí otáčejí vývoj zápasu ve svůj prospěch. Robert Bortuzzo nabil na modrou čáru svému kolegovi z obranné dvojice VINCEOVI DUNNOVI a ten tvrdou ranou nedal Andersonovi šanci! Asistence: Robert Bortuzzo a Brayden Schenn.
    07:50 Vladimir TARASENKO - 1:1
     
    07:50
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    A je vyrovnáno! Ryan O'Reilly vyhrál buly pro VLADIMIRA TARASENKA a ten svou dělovku z vrcholu kruhů nasměroval nechytatelně do šibenice. Asistence: Ryan O'Reilly.
    04:34 Nick PAUL - 0:1
     
    04:34
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Pár sekund po konci své přesilovky se ale Sens prosazují! Mikkel Bødker zpoza branky poslal zajímavý pas do předbrankového prostoru, kam si najel NICK PAUL a propasíroval puk za Binningtona. Asistence: Mikkel Bødker a Chris Tierney.

    Vojtěch Balon

    Branky a nahrávky: 8. Tarasenko (R. O'Reilly), 38. Dunn (Bortuzzo, B. Schenn), 53. Gunnarsson (R. O'Reilly, Maroon) – 5. N. Paul (Bødker, Tierney), 41. Pääjärvi (Z. Smith, DeMelo)


    St. Louis Blues: Binnington (Allen) – Gunnarsson, Pietrangelo, Bouwmeester, Parayko, Dunn, Bortuzzo – Maroon, R. O'Reilly, Tarasenko – Schwartz, B. Schenn, Steen – Blais, Sundqvist, Kyrou – MacEachern, Barbašev, Nolan.
    Ottawa Senators: C. Anderson (A. Nilsson) – Chabot, DeMelo, Harpur, Ceci, Wolanin, Jaroš – B. Tkachuk, Tierney, Mark Stone – Dzingel, Duchene, B. Ryan – Balcers, Pageau, Bødker – Pääjärvi, N. Paul, Z. Smith.
    thejrc.org