Huddersfield Town – Manchester City 0:3 (kon.) | Fulham – Tottenham 1:2 (kon.)
konec
Fulham FC
1:2 (1:0)
Tottenham Hotspur
Neděle 20.01.2019, 17:00 • Craven Cottage, Londýn • Anglická Premier League • 23. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný večer! (18:55:44)
     
    Držení míče: 27 % : 73 %.
    Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 4:6. Rohy: 7:10. Ofsajdy: 7:1. Fauly: 10:8.
     
    Je konec! Tottenham zvládl otočit nepříznivý vývoj utkání a na půdě Fulhamu vítězí 2:1! Fulham přitom vlétl do zápasu jako velká voda! Obrovské šance měl Ryan Babel, kterého v úniku vychytal Lloris a jeho další zakončení hlavou prolétlo nad břevnem. Do vedení se Fulham dostal v 17. minutě, kdy si vlastní branku vstřelil Fernando Llorente! Tottenham dokázal vyrovnat krátce po změně stran, kdy se prosadil Dele Alli! Hosté byli ve druhé půli aktivnější a Rose svou dělovkou napálil břevno! V závěru už to vypadalo, že se Fulham ubrání. Hostům se navíc zranil Dele Alli! V nastaveném čase ale udeřil Harry Winks!
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Žlutou kartu dostává Toby Alderweireld (Tottenham Hotspur).
    90+3. Harry WINKS - 1:2
     
    90+3
    Tottenham právě vstřelil branku!
    Tottenham se dočkal v samotném závěru nastaveného času a zajišťuje si vítězství! Pro Fulham je to další těžká rána! Na centr z levého křídla si totiž naběhl HARRY WINKS a překonal bezmocného Rica!
     
    90+3
    Eric Dier ještě nakopl míč na hranici pokutového území, nicméně střídající Cissé dokázal vystoupit a odhlavičkoval míč do zámezí.
     
    90+2
    Fulham zahrával přímý kop na polovině Tottenhamu. Domácí dlouho vyčkávali s rozehrávkou a nasbírali cenné vteřinky k dobru. Na stadionu panuje parádní atmosféra.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty!
     
    90
    Llorente ustál souboj na polovině soupeře, přenesl hru na levou stranu, nicméně Rose svým průnikem příliš paseky nenadělal.
     
    89
    Hosté rozjeli další rychlý protiútok. Eriksen odcentroval z levé strany, ale trefil míč nečistým způsobem a jeho centr se zakroutil do zámezí.
     
    88
    Rose vybojoval pro hosty míč v blízkosti pokutového území, našel Trippiera, ale ten si netroufl na odcentrování. Eriksen nakonec poslal míč na malé vápno, kde zasáhl obránce.
     
    87
    Sessegnon se hnal za dlouhou přihrávkou, ale znovu si nepohlídal své postavení a nechal se lapit v ofsajdu. Hosté budou rozehrávat.
     
    86
    Střídání v týmu Tottenham Hotspur: ze hřiště odchází Dele Alli, přichází Georges-Kévin N'Koudou.
     
    85
    Toby Alderweireld si zpracoval nepřesnou rozehrávku Fulhamu a rozjel další postupnou kombinaci Tottenhamu. Hostům se stále rychleji a rychlejí krátí čas.
     
    84
    Dela Alli zůstává po nárazu do reklamního baneru ležet na trávníku a drží se za levý stehenní sval. Pro Tottenham by bylo zranění dalšího klíčového hráče fatální ztrátou.
     
    83
    Danny Rose podnikl další výpad po levém křídle. Tentokrát proti němu vystoupil domácí zadák Odoi, který jeho centr srazil na rohový kop.
     
    82
    Eriksen se ujal rozehrávky přímého kopu Tottenhamu. Záložník hostujícího celku odcentroval na malé vápno, kde míč líznul Llorente, ale balón proskákal kolem zadní tyče.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 17. F. Llorente (vla.) – 51. Alli (Eriksen), 90+3. Winks (N'Koudou)

    Karty:   74. A. Mitrović (FHM), 75. Seri (FHM) – 74. D. Sánchez (TOT), 79. Rose (TOT), 90+4. Alderweireld (TOT)


    Držení míče: 27 % : 73 %.
    Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 4:6. Rohy: 7:10. Ofsajdy: 7:1. Fauly: 10:8.
    Fulham FC: S. Rico – Odoi, Le Marchand, Ream – C. Christie, Chambers, Seri (81. Ib. Cissé), Bryan – Schürrle (72. Kebano), A. Mitrović, Babel (55. Z. Sessegnon).
    Náhradníci: Bettinelli – Z. Sessegnon, Cairney, Kebano, Ayité, Vietto, Ib. Cissé.

    Tottenham Hotspur: Lloris – Alderweireld, D. Sánchez, Vertonghen – Trippier, Winks, Eriksen, Rose – Lamela (79. Dier), F. Llorente, Alli (86. N'Koudou).
    Náhradníci: Gazzaniga – Dier, N'Koudou, Foyth, Skipp, Davies, Sterling.
    thejrc.org