Pardubice – Olomouc 6:2 (kon.) | Třinec – Plzeň 5:6 (0:1 po s.n.) | Litvínov – Sparta 1:4 (kon.)
Zlín – Mladá Boleslav 4:1 (kon.) | K. Vary – Chomutov 2:3 (kon.) | Kometa Brno – Liberec 1:2 (kon.)
Mountfield HK – Vítkovice 3:1 (kon.)
konec
Berani Zlín
4:1 (1:0, 2:0, 1:1)
BK Mladá Boleslav
Neděle 20.01.2019, 15:30 • Zimní stadion Luďka Čajky • Tipsport extraliga • 37. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:30.
     
    Zdravím všechny fanoušky české hokejové extraligy. Česká nejvyšší liga už se pomalu schyluje ke konci základní části. Velmi důležité utkání, které může rozhodovat o postupu do play off dnes odehraje Zlín s Mladou Boleslaví. Tímto jste k utkání srdečně zváni a přeji Vám příjemnou počtenou.
     
    BK Mladá Boleslav
    Boleslav je tedy mírným outsiderem, i když se jí v poslední době celkem dařilo. Šňůru tří vítězných zápasů v řadě ukončil až v minulém kole Olomouc, který se díky tomu bodově dotáhl na Bruslaře. Ti tak teď drží sedmou příčku se ziskem čtyřiapadesáti bodů, které získali za osmnáct výher. Odehráli o jedno utkání více než Zlín, což znamená, že prohráli devatenáct duelů. Dnešní hosté mají ve skóre mnohem menší čísla než jeho soupeř. V porovnání s Berany se totiž prosadili pouze čtyřiaosmdesátkrát, ale inkasovali výrazně méně branek než Zlín, přesněji sedmaosmdesát. Mladou Boleslav v útoku táhne hlavně Michal Vondrka, který má na kontě šestadvacet bodů za třináct gólu a třináct asistencí. Gólman dnešních hostů Gašper Krošelj má o trochu lepší čísla než jeho dnešní soupeř v brance, s úspěšností 91,5% je osmým nejlepším brankářem extraligy. Uvidíme tedy, jak si boleslavská defenziva poradí s velmi aktivním zlínským útokem a naopak jak si ofenziva Bruslařů poradí s podprůměrnou obranou Beranů.

    Poslední tři utkání
    Boleslav vs. Olomouc – 1:4
    Chomutov vs. Boleslav – 3:5
    Plzeň vs. Boleslav – 2:3pp

    Nejproduktivnější hráči
    Michal Vondrka 26 bodů (13+13)
    Jakub Klepiš 21 bodů (8+13)
    Lukáš Žejdl 19 bodů (9+10)
     
    PSG Berani Zlín
    Zlín je dle sázkových kanceláří mírným favoritem. Vyhrál totiž poslední dva zápasy a díky tomu se pomalu dotahuje na postupovou pozice do předkola, ztrácí pouze tři body. Za šestatřicet zápasů nasbíral padesát bodů, které si připsal díky šestnácti výhrám, tím pádem dvacet zápasů prohrál. Berani jsou na tom dobře střelecky, ale naopak v obraně jim to moc nejde. Nastříleli totiž už sto branek, což se letos povedlo zatím sedmi týmům. Zlín naopak dostal o tři branky více než dal, což z něj dělá tým s pátou nejhorší obranou. O zlepšení této statistiky by se jistě měl postarat zlínský odchovanec, který se po neúspěšném angažmá v Chabarovsku a v Kometě vrátil do svého rodného klubu. Je to gólman Libor Kašík, kterému se navíc v poslední zápasech celkem dařilo. V poslední třech utkáních inkasoval pouze pětkrát, zatímco v posledních dvou zápasech dostal v každém po jedné brance. Díky tomu si zlepšil úspěšnost zákroků a to na 90%. Dnešní domácí tedy jistě doufají, že je jejich staronový brankář podrží a vychytá dnes třetí vítězství v řadě.

    Poslední tři utkání
    Chomutov vs. Zlín – 1:4
    Zlín vs. Pardubice – 5:1
    Sparta vs. Zlín – 3:2

    Nejproduktivnější hráči
    Jiří Ondráček 27 bodů (10+17)
    Tomáš Fořt 22 bodů (10+12)
    Pavel Kubiš 20 bodů (11+9)
     
    Vzájemná utkání
    Vzájemným zápasům v letošní sezoně kralují Berani. Ti vyhráli oba vzájemné duely, vyhráli a také venku. Boleslav se tak má rozhodně za co mstít a naopak Zlín potřebuje každý možný bod do tabulky. Čeká nás tedy určitě velmi vyhrocené a zajímavé utkání.

    02. 12. 2018 Boleslav vs. Zlín – 2:3 (0:0, 1:3, 1:0)
    19. 10. 2018 Zlín vs. Boleslav – 5:3 (2:1, 0:0, 3:2)
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    PSG Berani Zlín: Kašík (Štůrala) – Freibergs, Nosek (A), Žižka (C), Řezníček, Ferenc, Valenta, Gazda – Kubiš (A), Fořt, J. Ondráček – Lakatoš, P. Sedláček, E. Kulda – Popelka, Fryšara, Šlahař – Herman, Honejsek, Okál.

    BK Mladá Boleslav: Krošelj (Kantor) – Bernad, Němeček, Kotvan, Pláněk, Dlapa, Kurka, Eminger – Vondrka (C), Klepiš (A), Flynn – Pabiška, Žejdl, Šťastný – Najman, P. Musil, Látal – Grim, T. Knotek, P. Kousal.

    Rozhodčí: Antonín Jeřábek, Pavel Obadal – Milan Kis, Lukáš Rampír.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:20
    Bruslaři se na úvod zápasu dostali do přečíslení, které sotva dokázal zastavit jeden ze zlínských obránců.
     
    00:51
    Kašík si připisuje první zákrok utkání a bude následovat vhazování po jeho levé ruce.
     
    01:27
    Boleslav je na začátku utkání aktivnější a svému soupeři zatím nedovolila jedinou střelu na svoui branku.
     
    02:02
    Berani mají kotouč, ale nemohou se s ním nikam dostat. Hosté dobře hlídají střední pásmo a nedovolují přes něj průchod.
     
    02:19
    Zlín se nakonec dostane do útočné třetiny, Bruslaři se totiž proviňují zakázaným uvolněním a bude se vhazovat před jejich gólmanem.
     
    02:43
    Domácí poté chvíli drželi pásmo, ale k ohrožení soupeřovi branky se nedostali. Vzápětí hosté získávají kotouč a míří dopředu.
     
    03:32
    Berani se šikovně ubránili a následně se Kubiš dostal z protiútoku ke střele. Tu kryje Krošelj a bude tak následovat buly po jeho levici.
     
    03:51
    Zlín se zase v útoku moc dlouhou neudržel. Hostům se následně vůbec nepovedla rozehra a píská se proti nim další zakázané uvolnění.
     
    04:09
    Bruslaři opět obranu zvládli bez problému a po zisku kotouče se dostali ke střele. Ta končí v ochranné síti, tím pádem se bude vhazovat před Kašíkem.
     
    04:36
    Také domácí obranu v klidu zvládají, vhazování vyhráli a poté hru dostali do středního pásma. Tam o puk přišli a hosté se okamžitě hnali dopředu, ale tentokrát je zastavil ofsajd.
     
    05:28
    Zlín si špatně pokryl Bernada, který se po přihrávce dostal k samostatnému nájezdu. Ten nedokázal proměnit, svou střelou se mezi tři tyče netrefil.
     
    05:32
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Tomáš Žižka – 2 min., vysoká hůl).
     
    05:47
    Zlín se na úvod oslabení osvobozuje a co nejrychleji se vydává střídat.
     
    06:15
    Hostům zatím přesilovka vůbec nevychází. V útoku se zatím neusadili a momentálně se tam ani nemohou dostat.
     
    06:59
    Bruslaři se nakonec v útoku usadili a vyprodukovali tvrdou ránu od modré. Klepiš mířil jen do středu branky, takže Kašík střelu v klidu pokryl.
     
    07:18
    Domácí se opět osvobozují a následně v útoku získávají čas. V oslabení tak dost pravděpodobně už neinkasují.
     
    07:48
    Berani už hrají v plném počtu a rovnou se s kotoučem na hokejkách vydává dopředu. Tam se snaží vymyslet aspoň jeden střelecký pokus.
     
    08:15
    Zlín právě vstřelil branku!
    Ševci nakonec střelu vymysleli a to rovnou gólovou, tím pádem jdou do vedení! EDGARS KULDA vybojoval kotouč v útočném pásmu, najel si s ním do mezikruží, odkud se trefil přesně do levého horního rohu Krošeljovi branky. Asistence: Pavel Sedláček.
    08:15 Edgars KULDA - 1:0
     
    09:14
    Boleslav rozhodně s aktuálním výsledkem není spokojená a velmi aktivně útočí. Kašík spolu se svou obranou v klidu odolává.
     
    09:40
    Hosté byli velmi blízko vyrovnání, Klepiš totiž trefil břevno. Domácí se poté okamžitě osvobozují.
     
    10:14
    Boleslav je nyní výrazně aktivnější a většinu času hraje s pukem. Zatím se ji ale nedaří vyvinout delší tlak v útočném pásmu.
     
    10:57
    Ševci navíc získali kotouč ve středním pásmu a okamžitě se s ním vrhli do ofenzivy. Tam nějakou dobu kombinovali, ale střelu nakonec nevymysleli.
     
    11:47
    Další velkou šanci měl Knotek. Ten se z pravého kruhu dostal k velmi nebezpečné střele, kterou jen tak tak vyrazil Kašík svým pravým betonem.
     
    12:26
    Za brankou domácích probíhá souboj o kotouč, který nakonec vyhráli právě domácí. Ti tak mohou vyvézt puk ze své třetiny.
     
    13:10
    Berani poté chvíli hráli v útočné třetině, ale nic nebezpečného tam nevymysleli. Kotouč získávají Bruslaři, kteří s ním okamžitě míří ke Kašíkovi. Ten si musí připsat další zákrok.
     
    13:51
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Ondřej Dlapa – 2 min., nedovolené bránění).
     
    13:58
    Hosté se na úvod oslabení osvobozují a díky tomu budou mít za sebou jednu čtvrtinu početní nevýhody.
     
    14:30
    Zlín se dokázal vrátit do útoku, ale ne na dlouho. Kotouč rychle získala Boleslav, která ho okamžitě vyhodila za Kašíka.
     
    15:14
    Berani se sice dostali do útoku, ale zase nic nevymysleli. Pouze ztratili kotouč, takže hosté zahájili protiofenzivu, kterou musel hasit až svým zákrokem Kašík.
     
    15:53
    Bruslaři oslabení v klidu přežili a mohou se pokusit o vyrovnaní. Na nic nečekají a velmi rychle se s kotoučem dostávají do útočné třetiny.
     
    16:44
    Hosté tentokrát branku neohrozili, ale vzápětí se domácí proviňují úmyslným ofsajdem. Vhazovat se tedy bude před Liborem Kašíkem.
     
    16:59
    Ševci vhazování vyhráli a rychle se dokázali přesunout k brance hostů. Ta je následně vychýlena ze své obvyklé pozice a hra je přerušena.
     
    17:12
    Boleslav se následně díky nahození dostala až dopředu, kde vymyslela nahození na Kašíka. To zlínský gólman dokázal pokrýt a kotouč vyrazil ke svým spoluhráčům.
     
    18:03
    Zlín se následně přesunul do útočné třetiny, kde se k další střele dostal Kulda. Krošel tentokrát dokázal zareagovat a kotouč vyrazil do pravého rohu.
     
    18:43
    Tlak Beranů poté stále pokračuje, z čehož ševci nakonec vymysleli tyčku. Následně se hra už přerušuje, domácí se totiž provinili těsným ofsajdem.
     
    19:16
    Bruslaři se ještě na závěr třetiny usadili v útočném pásmu a pomocí kombinace se snaží najít střeleckou pozici. To se zatím nedaří.
     
    19:46
    Domácí obranu v klidu zvládají a puk ještě stihnout vyvézt. Gólu se už tak v první třetině asi nedočkáme.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    Další třetina začne přibližně v 16:24.
     
    První dějství je za námi a mohli jsme v ní pozorovat velmi zajímavý hokej. Zlín se totiž ujal vedení, i přesto, že Bruslaři vyprodukovali třikrát více střel než jeho soupeř. Uvidíme tedy, jestli hosté svou větší aktivitu promění v branku nebo jestli si Zlín své vedení podrží či ho zvýší.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:17
    Bruslaři začíná druhé dějství aktivněji než Zlín a okamžitě se něco snažili vymyslet v útočném pásmu soupeře. Donutili tak domácí aspoň k vyhození na zakázané uvolnění.
     
    20:49
    Boleslav nahazovala dopředu, což chytá svou lapačkou Kašík. Bude tak následovat vhazování po jeho levé ruce.
     
    21:26
    Hosté vhazování vyhráli a ještě chvilku s ním hráli vepředu. Střelu už vymyslet nedokázali a domácí kotouč vyvážejí do útočného pásma.
     
    22:13
    Tam Berani vymysleli pěknou kombinaci, díky čemuž se k zakončení dostal Popelka. Krošelj ránu vyrazil svým pravým betonem.
     
    22:22
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani otevírají druhou třetinu vstřelenou branku a vedou o dva góly! ŠTĚPÁN FRYŠARA dostal přihrávku od Šlahaře, ale branku přestřelil. Kotouč poté ještě získal a zpoza branky dokázal puk zasunout do boleslavské sítě. Asistence: Jakub Šlahař a Michal Popelka.
    22:22 Štěpán FRYŠARA - 2:0
     
    22:50
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Ondřej Dlapa – 2 min., sekání).
     
    24:33
    Zlínu přesilovka opět vůbec nevychází. Domácí se totiž zatím nedostali ani k jedné střele.
     
    24:45
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Michal Vondrka – 2 min., podrážení).
     
    24:58
    Hosté začíná oslabení opět velmi dobře, kotouč dostávají ze svého pásmo. V útoku ho navíc ještě chvíli drží a získávají čas.
     
    25:28
    Zlín právě vstřelil branku!
    Domácí využívají první přesilovku v zápase a vedou o tři branky! Valenta se rozhodl k zakončení od modré čáry. To se mu moc nepovedlo a trefil pouze Kuldu, od kterého se kotouč odrazil JAKUBOVI ŠLAHAŘOVI. Ten na nic nečekal a z levého kruhu trefil puk do sítě dříve, než se Krošelj dokázal přesunout k levé tyči. Asistence: Edgars Kulda a Tomáš Valenta.
    25:28 Jakub ŠLAHAŘ - 3:0
     
    25:28
    Střídání v týmu BK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Gašper Krošelj, přichází Pavel Kantor.
     
    26:30
    Boleslav hraje velmi nervózně a nyní se ani nemůže dostat ze své třetiny. Navíc se omylem proviňuje zakázaným uvolněním.
     
    27:07
    Zlín vyhrál vhazování před Kantorem a poté v útoku na chvíli držel kotouč. Střelu ale nevymyslel a Bruslaři tak mohou kotouč vyvézt ze svého pásma.
     
    28:02
    Boleslav se mimo své pásmo moc dlouhou neudržela a opět se musí bránit. Nyní to zvládla velmi dobře a hru dokázala přesunout do středního pásma.
     
    28:31
    Bruslaři se poté dostali dopředu, kde dokázali vymyslet dvě střely. Tu první Kašík vyrazil a tu druhou už dokázal zlínský gólman podržet.
     
    28:46
    Zlín se následně přesunul dopředu, kde se po vyhraném vhazování usadil. Berani nyní kombinují a snaží se najít svou čtvrtou branku v tomto zápase.
     
    29:36
    To se nedaří, Bruslaři se osvobozují a s kotoučem se velmi rychle dostávají dopředu. Tam opět moc dlouho nevydrželi.
     
    30:14
    Zlín je bleskově zpět v útoku, kde se nějakou chvíli dokázal udržet. Střelu ale nevymyslel a hosté tak okamžitě startují protiakci, kterou musí svým zákrokem zastavovat Kašík.
     
    30:47
    Boleslav se poté proviňuje zakázaným uvolněním a hra se přestěhuje před Kantora.
     
    30:58
    Dva zlínští hráči byli s kotoučem sami před Kantorem, ale ke střele se nakonec nedostali. Ani jeden nedokázal puk zpracovat a díky tomu ho hosté mohou vyvézt.
     
    31:38
    Boleslavi se po dlouhé době povedlo usadit v útoku, ale střelu zase nedokázala vymyslet. Zlínská obrana zatím funguje velmi dobře.
     
    32:16
    Hostům se nepovedl přechod přes střední pásmo a kotouč získávají Berani. Těm to také moc nevyšlo a Kantora nedokázali ohrozit.
     
    33:10
    Bruslaři se následně pokoušeli dostat dopředu pomocí nahození. To nakonec končí až za brankou a píská se zakázané uvolnění. Buly před Kantorem.
     
    33:42
    Boleslav se nyní pevně usadila vepředu a už vyprodukovala střelu, která dala Kašíkovi pořádně zabrat. Ten jí sotva dokázal vyrazit a útok hostů tak může pokračovat.
     
    34:29
    Až nyní se domácí osvobozují a dostávají kotouč do střední třetiny, kde o něj probíhá souboj. Ten vyhráli právě domácí, kteří se dostali k zakončení. To Kantor vyráží do ochranné sítě.
     
    35:16
    Následné vhazování vyhráli ševci, kteří se díky tomu na chvíli usadili v útoku. Střelu nakonec nevymysleli a Boleslav co nejrychleji zahajuje protiakci.
     
    36:02
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Tomáš Knotek.
     
    36:16
    Hosté se na úvod oslabení osvobozují a díky aktivnímu napadání získávají čas navíc.
     
    36:46
    Berani se už dostali dopředu, ale vymysleli pouze nepřesnou střelu, která je následně vyhnala z útočné třetiny.
     
    37:18
    Bruslaři následně získali kotouč a chvíli ho drželi v útočném pásmu.
     
    37:39
    Zlín se ještě stihl usadit v útočné třetině a Kantora už dokázal vyslat jednu střelu. Do boleslavský gólman zvládá vyrážet.
     
    38:08
    Střelu Ondráčka už Kantor nedokázal chytit, ale hosté měli štěstí, protože střela letěla pouze do brankové konstrukce.
     
    38:26
    Boleslav se poté osvobozuje a v útoku se snaží něco vymyslet.
     
    38:45
    To se jí moc nepovedlo, kotouč totiž získal Popelka, který se dostal do samostatného úniku. Ten chtěl vyřešit tvrdou střelou z dálky, což Kantor vystihl, proti němu si vyjel a ránu dokázal vyrazit.
     
    39:26
    Boleslav se ještě pokouší dostat do útoku, ale moc času už jí nezbývá. Zlín se navíc dobře brání a na závěr druhého dějství už rozhodně nechce inkasovat.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Další třetina začne přibližně v 17:19.
     
    Druhá třetina už celkem jednoznačně patřila Zlínu. Berani soupeře nejen přestříleli, dokonce se dvakrát prosadili a nyní drží tříbrankové vedení. Boleslav se jistě pokusí se zápasem ještě něco udělat, ale budu to mít nesmírně těžké. Zlínská obrana v čele s Kašíkem dnes totiž funguje výborně a rozhodně je zasloužené, že ještě dnes neinkasovala. Uvidíme, jestli se Bruslaři ještě do zápasu vráti nebo jestli Zlín už své vysoké vedení udrží.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:23
    Nadějnou zlínskou kombinaci v útočném pásmu zastavuje útočící hráč v brankovišti. Buly ve středním pásmu.
     
    40:48
    Nyní na druhé straně pěkně zakombinovali hosté. Proto si další zákrok připisuje Kašík, který zůstává stále stoprocentní.
     
    41:26
    Hosté i nadále kombinovali vepředu, ale další střelu už nedokázali vymyslet. Kotouč skončil mimo hrací plochu a vhazovat se bude před Kašíkem.
     
    41:49
    Boleslav si vypracovala obrovskou šanci, ale skvěle ji vychytal Kašík, který pak pokryl i dorážku. Bude následovat vhazování po jeho levé ruce.
     
    42:24
    Bruslaři jsou nyní velmi aktivní a většinu čase se hraje v jejich útočném pásmu. Stále se jim ale nedaří prosadit, protože Kašík dnes chytá výborně a připisuje si další zákrok.
     
    43:00
    Zlín po dlouhé době kotouč vyváží a může si na chvíli oddechnout od defenzivy. V útoku totiž kotouč celkem rychle ztratil a hosté opět míří do útoku.
     
    43:39
    Boleslav se nyní pokoušela dostat dopředu pomocí nahození, což jí nevyšlo. Puk získávají Berani, kteří se s ním vydávají do útočné třetiny, kde donutili soupeře k vyhození na zakázané uvolnění.
     
    44:16
    Po vyhraném vhazování se domácí dostali k zakončení. To končí mimo branku a poté už kotouč získává hostující tým.
     
    45:03
    Bruslaři se dostávají dopředu, kde se už celkem zoufale snaží prosadit. Zlín v klidu odolává a Kašík si zatím nemusel připisovat ani zákrok.
     
    45:40
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Bruslaři se nakonec branky dočkali a mohou se pokusit o vyrovnaní! Po neúspěšném zakončení Šťastného se ke střele dostal LUKÁŠ ŽEJDL, který se z levého kruhu trefil do pravé šibenici zlínské branky. Asistence: David Šťastný a Tomáš Knotek.
    45:40 Lukáš ŽEJDL - 3:1
     
    46:35
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Michal Popelka – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    47:15
    Ševci se ve vlastním oslabení dostali do šance, která skončila střelou mimo branku. I přesto z tohoto útoku domácí získali dost cenný čas.
     
    48:06
    Boleslavi se přesilovka zatím moc nedaří. Opět byla vytlačena z útočné třetiny a musí se tam znovu dostávat.
     
    48:38
    Zlín oslabení zvládl a jednu z nejtěžších zkoušek má sebou. Stále se ale musí bránit, jelikož hosté mají kotouč pořád pod kontrolou.
     
    49:28
    Kašík vyráží další střelu do ochranné sítě a bude následovat vhazování po jeho pravé ruce.
     
    49:52
    Berani opět zvládli obranu naprosto bez problémů a odměnou jim je možnost útoku, který už tak úspěšný není.
     
    50:28
    Domácí se ještě dokázali vrátit do třetiny, ale střelu na branku opět nevymysleli. Kotouč získávají Bruslaři, kteří okamžitě míří ke Kašíkovi.
     
    51:00
    Tam se dostali a zlínský gólman si musel připisovat další zákrok. Kotouč vyrazil pouze za svou branku a tlak hostů může pokračovat.
     
    51:23
    Zlín se proviňuje druhým zakázaným uvolněním v krátkém časovém úseku. Buly před Kašíkem.
     
    51:41
    Zlín se už následně osvobozuje a může dokonce i zaútočit. Střelu opět nedokázal vymyslet a hosté tak v klidu mohou založit další ofenzivu.
     
    52:29
    Ševci zastavili útok soupeře hned ve středním pásmu a v následném útoku vymysleli svou první střelu třetí třetiny. Tu kryje Kantor a bude následovat vhazování před ním.
     
    52:54
    Zlín vyhrál vhazování v útočném pásmu a nějakou chvíli tam vyvíjel tlak. Střelu nakonec nevymyslel a hra je nakonec přerušena kvůli ofsajdu.
     
    53:10
    Hosté po vyhraném vhazování okamžitě kotouč nahodili na Kašíka, který ho bez problémů kryje. Bude následovat vhazování po jeho levici.
     
    53:21
    Kašík opět kotouč pro jistotu podrží a bude se zase vhazovat před ním.
     
    53:33
    Berani si vytvořili další šanci. Popelka našel svou přihrávkou Fryšaru, který se s kotoučem dostal až za branku, odkud zkoušel zakončit. Kantor se stihl přesunout a kotouč následně přikryl svou lapačkou. Buly před ním.
     
    54:11
    Následné vhazování vyhráli Bruslaři a ti se rychle přesunuli do útočné třetiny, kde se usadili. Po krátké kombinaci vymysleli střelu, kterou zase kryje výborný Kašík.
     
    54:41
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Lukáš Žejdl – 2 min., podrážení).
     
    55:13
    Zlín už nic nechce riskovat a přesilovou hru klidně stráví ve svém pásmu. Jde mu hlavně o to, aby hosté nezískali kotouč.
     
    55:38
    Berani díky aktivnímu napadání získali kotouč, díky čemuž se mohli dostat do šance. Tu dokázala ubránit boleslavská defenziva.
     
    56:16
    Bruslaři v oslabení asi neinkasují, ale času na vyrovnaní už mají opravdu málo. Zlín se navíc teď pokusí ještě skórovat.
     
    Dnešní utkání sleduje 4381 diváků.
     
    57:14
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Tomáš Fořt – 2 min., podrážení).
     
    57:14
    Oddechový čas pro hosty.
     
    57:21
    Hosté úvodní vhazování přesilovky vyhráli a také to zkouší bez brankáře! Bruslaři se už také dostali ke střele, kterou opět likviduje Kašík.
     
    57:54
    Další střelu hostů blokuje Kubiš a vzápětí kotouč domácí hráči získali a vyhodili ho až za branku Boleslavi.
     
    58:33
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani potvrzují vítězství gólem do prazdné branky! Fryšara se snažil získat kotouč ve středním pásmu, což se mu povedlo a následně kotouč prostrčil na JIŘÍHO ONDRÁČKA, který se jistě trefil z útočné modré čáry do hostující klece. Asistence: Štěpán Fryšara.
    58:33 Jiří ONDRÁČEK - 4:1
     
    59:11
    Bruslaři se ještě snaží jednou prosadit, což se jim asi nepovede. Střela od modré je zblokovaná a domácí kotouč poté vyváží ze třetiny.
     
    59:39
    Hosté se ještě proviňují zakázaným uvolnění a bude tak následovat pravděpodobně poslední vhazování před Kantorem.
     
    Konec zápasu.
     
    Nejlepší hráči utkání
    PSG Berani Zlín: Libor Kašík
    BK Mladá Boleslav: David Šťastný
     
    Zlín se nakonec raduje ze zisku důležitých tří bodů. Boleslav sice byla jednoznačně aktivnější než její soupeř, Zlín přestřílela poměrem 43:22, ale ani to jí na body nestačilo. Kašík totiž po příchodu do Zlína chytil formu jak hrom a v poslední třech utkáních inkasoval pouze tři branky. Domácí Berani tedy berou tři body a posouvají se na desáté místo, Boleslav odjiždí ze Zlína bez bodu.
     
    To je ode mne pro dnešek vše, děkuji Vám za pozornost a přeji Vám příjemný zbytek dne. (18:05:08)
    Marken.cz

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 9. E. Kulda (P. Sedláček), 23. Fryšara (Šlahař, Popelka), 26. Šlahař (E. Kulda, Valenta), 59. J. Ondráček (Fryšara) – 46. Žejdl (Šťastný, T. Knotek)


    Berani Zlín: Kašík (Štůrala) – Freibergs, Nosek (A), Žižka (C), Řezníček, Ferenc, Valenta, Gazda – Kubiš (A), Fořt, J. Ondráček – Lakatoš, P. Sedláček, E. Kulda – Popelka, Fryšara, Šlahař – Herman, Honejsek, Okál.
    BK Mladá Boleslav: Krošelj (26. Kantor) – Bernad, Němeček, Kotvan, Pláněk, Dlapa, Kurka, Eminger – Vondrka (C), Klepiš (A), Flynn – Pabiška, Žejdl, Šťastný – Najman, P. Musil, Látal – Grim, T. Knotek, P. Kousal.

    Rozhodčí: Antonín Jeřábek, Pavel Obadal – Milan Kis, Lukáš Rampír

    Diváci: 4381
    thejrc.org