Nîmes – Angers 3:1 (kon.)
konec
Nîmes Olympique
3:1 (2:0)
Angers SCO
Středa 23.01.2019, 19:00 • Stade des Costières, Nîmes • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 20. kolo
    90+3. Stéphane BAHOKEN - 3:1
     
    90+3
    Angers právě vstřelilo branku!
    Pochopitelně byla nařízena penalta, kterou proměnil STÉPHANE BAHOKEN. Bernardoni se ke své pravé tyči natahoval marně. K udržení čistého konta mu nepomohlo ani to, že se před provedením trestného kopu snažil exekutora rozhodit všemožným máváním rukama.
     
    90+2
    A pozor! Anthony Briancon (Nîmes) fauloval uvnitř pokutového území hráče chystajícího se zakončit, za což vyfasoval žlutou kartu.
     
    85
    Na levém křídle jako vlak rozjetý Maouassa (Nîmes) vnikl do pokutového území a křižným pokusem připravil pro Butelleho ne zrovna jednoduchou práci. Útočná snaha bude pokračovat rohovým kopem.
     
    84
    Střídání v týmu Nîmes Olympique: ze hřiště odchází Antonin Bobichon, přichází Denis Bouanga.
     
    76
    Střídání v týmu Nîmes Olympique: ze hřiště odchází Téji Savanier, přichází Theo Valls.
     
    74
    Střídání v týmu Angers SCO: ze hřiště odchází Pierrick Capelle, přichází Farid El Mellali.
     
    67
    Dobrý reflexivní zákrok! Bernardoni (Nîmes) ho vytáhl ze své dílny proti z hranice pokutového území zakončujícímu Taitovi, za což ho publikum odměnilo vroucím potleskem.
     
    65
    Nucená výměna v týmu Nîmes Olympique: na nosítkách je ze hřiště vynášen Clément Depres, zraněného spoluhráče nahradí Rachid Alioui.
     
    63
    Jen o malý moment později bylo pořádně rušno také na opačné straně! Tait (Angers) se tam dostal k odraženému míči na hranici malého vápna, ale před sebou postavený obranný val v čele s gólmanem nebyl schopný prostřelit.
     
    62
    Už tak výrazný náskok Nîmes mohl být ještě výraznější! Na pravé straně šestnáctky stojící Ripart chtěl roztáhnout hru do křídla. Když ale jeho přihrávka neprošla, tak sám vystřelil. Nebezpečný pokus prosvištěl přibližně metr kolem bližší brankové konstrukce.
     
    58
    Střídání v týmu Angers SCO: ze hřiště odchází Cristian López, přichází Stéphane Bahoken.
     
    58
    Střídání v týmu Angers SCO: ze hřiště odchází Baptiste Santamaría, přichází Thomas Mangani.
     
    58
    Příliš agresivně šel do souboje s protivníkem Flavien Tait (Angers). A moc dobře to ví, protože po obdržení žluté karty nijak neprotestuje.
     
    56
    Exekuci rohového kopu se ubránili také hosté a hned poté vyrazili do brejku. Bernardoni měl štěstí, od inkasovaného gólu ho zachránilo břevno, které rozezvučel Cristian!
    49. Clément DEPRES - 3:0
     
    49
    Nîmes právě vstřelil branku!
    Fotbalisté domácího týmu nalomili psychiku svých soupeřů ještě více! Ripart vysunul CLÉMENTA DEPRESE a ten z hranice šestnáctky se štěstím prostřelil Butelleho. Ani zezadu přibližující se Pavlović mu ve vstřelení druhé branky v utkání nezabránil – 3:0.
     
    42
    První karetní trest. Abdoulaye Bamba (Angers) si nejprve zkušeně pokryl balon tělem, jenomže pak loktem levé ruky zasáhl do tváře Savaniera.
    34. Loïck LANDRE - 2:0
     
    34
    Nîmes právě vstřelil branku!
    Krokodýli se do svých soků vzápětí zakousli ještě jednou! Tentokrát po rohovém kopu, který precizně rozehrál Savanier. Centr letící nad Butellem přistál na hlavě LOÏCKA LANDREHO a ten ho usměrnil za záda bezmocného brankáře.
    31. Clément DEPRES - 1:0
     
    31
    Nîmes právě vstřelil branku!
    Hosté si o to dlouho koledovali a nakonec mají, co chtěli! Z levé strany do vápna pronikající Thioub si hned ze tří obránců udělal kužely a pak předložil balon do předbrankového prostoru, kde svou placírku nastavil CLÉMENT DEPRES.
     
    29
    Druhá větší šance domácího klubu! Z levé strany střílející Savanier zamířil na bližší tyč a Butelle tygřím skokem vyrazil míč na roh.
     
    12
    První nebezpečný okamžik! K přední levé tyči nabíhající Depres (Nîmes) se natahoval po přihrávce natolik, že ji stačil zasáhnout špičkou kopačky. A změnou směru dráhy míče nadělal Butellemu nemalé starosti.

    Lukáš Jasoněk

    Branky: 31. Depres (Thioub), 34. Landre (Savanier), 49. Depres (Ripart) – 90+3. Bahoken (pen.)

    Karty:   90+2. Briancon (NOQ) – 42. Bamba (AGR), 58. Tait (AGR)


    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 6:4. Střely mimo: 4:4. Rohy: 9:2. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 12:9.
    Nîmes Olympique: Bernardoni – Alakouch, Landre, Briancon, Maouassa – Ferri, Savanier (76. Valls), Bobichon (84. De. Bouanga) – Thioub, Depres (65. Alioui), Ripart.
    Náhradníci: Valette – Alioui, Valls, De. Bouanga, Paquiez, Bozok, Harek.

    Angers SCO: Butelle – Bamba, Pavlović, Thomas, Manceau – N'Doye, Santamaría (58. Mangani), Capelle (74. El Mellali) – Fulgini, López (58. Bahoken), Tait.
    Náhradníci: Boucher – Mouanga, Aït-Nouri, Mangani, Bahoken, El Mellali, Manzala.

    Rozhodčí: Thual – Zitouni, Lombard
    thejrc.org