Třebíč – Frýdek-M. 3:2 (3:2 po s.n.) | Motor ČB – Přerov 2:1 (po pr.) | Ústí n/L – Poruba 2011 3:4 (po pr.)
Havířov – Vsetín 5:2 (kon.) | Kladno – Benátky n/J 5:1 (kon.) | Kadaň – Jihlava 0:5 (kon.)
Prostějov – Slavia 6:1 (kon.)
po prodl.
Banes Motor České Budějovice
2:1 (0:0, 0:1, 1:0 - 1:0)
HC ZUBR Přerov
Středa 23.01.2019, 17:30 • Budvar aréna • Chance liga • 49. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
     
    Úvodní sestavy:

    ČEZ Motor České Budějovice: Kváča (Strmeň) – Vydarený, M. Jandus, Pýcha, Svach, Prospal ml., Pavlin – M. Novák, Gilbert, R. Přikryl – Heřman, Bradley, Z. Doležal – Doktor, Šimánek, Babka – Beránek, Dančišin, P. Novák.

    HC ZUBR Přerov: Klimeš (Šurý) – Krisl, R. Černý, Pala, Zbořil, Malina, M. Novotný – T. Doležal, Pšurný, Navrátil – Sikora, T. Sýkora, M. Kratochvíl – Goiš, Moučka, Tomi – Gago, F. Dvořák, Vachutka.

    Rozhodčí: Doležal, Valenta – Pechánek, Bohunek.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:37
    Českobudějovičtí hokejisté se jako první dostali do pásma. Pak se ale Zubr pokusil o rychlý přechod do útoku, nicméně Tomáš Doležal nezpracoval kotouč ideálně, a tak se žádná příležitost nekonala.
     
    01:35
    Lubomír Malina se vrátil s kotoučem až k vlastní brance. A to po neúspěšném založení útoku. Přerovští jsou tedy stále na kotouči.
     
    02:31
    Milan Dančišin zavezl kotouč do útočného pásma, načež jej zkusil poslat na přijíždějícího Pavla Pýchu. Ten se ovšem ke kotouči nedostal, neboť ho jeden z přerovských uzmul dříve.
     
    03:55
    Martin Novák jel s pukem na holi po pravém křídle, načež zkusil střelu k bližší tyči. S tou neměl přerovský brankář víceméně žádné problémy, střelu vyrazil mimo nebezpečí.
     
    04:09
    Lukáš Klimeš o chvíli později zapisuje již přesný zákrok. Střelu drží bezpečně ve výstroji. Bude se tak vhazovat po jeho levé ruce.
     
    04:37
    Na vhazování byli úspěšnější hosté. Jaroslav Moučka pak vyvezl puk až za soupeřovu branku, odkud zkusil adresovat přihrávku někomu ze spoluhráčů před ní. Bohužel pro něj ale neúspěšně, zde totiž nikdo v modrém dresu nestál.
     
    04:55
    Zubrům právě nevyšla rozehrávka, když kotouč končí jen za Kváčovou svatyní. To je důvod, proč sudí vykazují hru zpět před hostující branku. Nepřesné přihrávka totiž vylétla již před červenou čárou.
     
    05:43
    Milan Dančišin se aktivně dostal k puku, ovšem následně mohl pálit, neboť mu cestu k brance zablokoval jeden z obránců, který se stihl vrátit. Domácí útočník přesto ale dostal kotouč před branku, kde nebyl daleko od dorážky Zdeněk Doležal, jenž ale na poslední chvíli neuspěl.
     
    06:04
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Petr Kváča – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo). Trest odpyká Pavel Novák.
     
    06:47
    Po přerušení nastala menší šarvátka mezi hostujícím Doležalem a domácím Přikrylem. Nenabrala ale žádných větších rozměrů, tudíž sudí mohou být v klidu.
     
    07:24
    Motor se úspěšně osvobodil, netrvalo to vůbec dlouho a Přerov se znovu dostal do pásma. Zde ale nevydržel vůbec dlouho a hra se opět přemístila na opačnou stranu. Tam pak střílel Martin Heřman, kterého ovšem Klimeš bez problémů vychytal.
     
    08:04
    Budějovický celek je kompletní. Pavel Novák se vrací zpět na ledovou plochu. Motor tak první oslabení ustál bez zjevnějších problémů.
     
    09:34
    Cody Bradley najížděl před branku. Měl k ní úplně volnou cestu, přičemž před brankovištěm stál ještě volný Jakub Babka. Právě jemu Bradley poslal kotouč, ovšem Babka zblízka branky neuspěl, když několika pokusy Klimešův beton ne a ne přehodit.
     
    09:53
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Roman Pšurný – 2 min., držení).
     
    10:20
    Pavel Pýcha dostal přihrávku na modrou a měl poměrně dost prostoru ke střele. Jeho svižný pokus ještě tečoval Jiří Šimánek, nicméně jen těsně mimo pravou tyč z Klimešova pohledu!
     
    10:53
    Od modré pálil Žiga Pavlin. Jeho projektil ale až na branku neprošel. Puk se od bránícího hráče odrazil ke Gilbertovi, který dostal puk na Klimeše až nadvakrát. Právě přerovský brankář si ale s Gilbertovým pokusem, směřujícím k bližší tyči, poradil.
     
    11:32
    Přerovští hokejisté se osvobodili. Netrvalo to ale dlouho a Motor vjel opět do útočného pásma. Zde pak jeden z Českobudějovických zkusil střelu, ta je ale sražena a končí vysoko v ochranné síti.
     
    11:53
    Hosté jsou kompletní. Motor měl na rozdíl od soupeře v první početní výhodě poměrně dobré šance, leč zužitkovat je nedokázal.
     
    12:42
    Kotouč se od modré čáry dostal zhruba na vrchol jednoho z kruhů, kde stál Tomáš Doležal. Přerovský útočník ovšem nedokázal prostřelit hradbu těl před ním, navíc mu puk spíše sjel z hole.
     
    13:38
    Petr Kváča měl ke klouzajícímu puku nejblíže, a tak pro něj vyjel a následně ho zkoušel rozehrát. Kotouč ale nakonec končí na přerovských holích. Uvidíme, co Zubři směrem dopředu ukáží.
     
    14:35
    Nakonec toho moc nebylo. Nadvakrát se nedostali do útočného pásma. V druhém případě dobře zasáhl Václav Svach, který dnes nastupuje podruhé za motorácký A-tým.
     
    15:19
    Jiří Šimánek stál za brankou, načež kotouč adresoval před ni. V prostorách před brankovištěm číhal Jakub Babka, jenž byl ale blokován a kotouč na branku nedostal.
     
    15:28
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Filip Dvořák – 2 min., hákování).
     
    15:50
    Kotouč se po jedné ze střel odrazil na pravý kruh, kde napřáhl Cody Bradley. Blok přerovských hráčů ale nepropálil. Nicméně Motor se drží v pásmu a již rozjíždí přesilovkovou kombinaci.
     
    16:51
    Pavel Pýcha nahazoval od modré čáry. Přesně mezi kruhy jeho pokus dobře tečoval Gilbert, ovšem puk si cestu mezi tři tyče nenašel. O chvíli později střílel také Doležal. Jeho dělovku Klimeš vykopává betonem mimo svou svatyni.
     
    17:28
    Přesilovka domácího týmu nebyla vůbec špatná. Přerovští museli sebrat své síly, nakonec ale početní nevýhodu ustáli bez inkasování. Dvořák je zpět na ledové ploše.
     
    18:26
    Pavel Novák udržel útočné pásmo pro svůj tým. Poté u modré čáry poslal žabičku na Prospala. Ten si sjel do střelecké pozice, zacílil na vzdálenější tyč, kterou nakonec jen těsně minul.
     
    18:48
    Po delší době musel zasahovat také brankář Petr Kváča. V útočné třetině hostů se ke střele dostal Marek Sikora, jenž si ale na domácího strážce svatyně nepřišel.
     
    19:40
    René Vydarený zkusil své štěstí od modré, přičemž do jeho pokusu ještě zkoušel některý z domácích sáhnout. Lukáš Klimeš ale mohl být v klidu, neboť původně Vydareného pokus si cestu mezi brankovou konstrukci nenašel.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Úvodní dějství nabídlo poměrně dost šancí na straně domácího celku. Tu největší měl zřejmě Jakub Babka, ovšem na Klimeše si zatím on ani nikdo z jeho spoluhráčů nepřišli. Přerov naopak zatím příliš nehrozí, ale už i domácí brankář musel předvést několik zákroků.

    Další třetina začne přibližně v 18:20.
     
    Statistiky první třetiny:

    Střely na branku – 14:4
    Střely mimo – 4:6
    Zblokované střely – 8:1
    Úspěšnost vhazování – 57%:43%
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:01
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Martin Novák – 2 min., nedovolené bránění).
     
    20:33
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Žiga Pavlin – 2 min., podrážení).
     
    20:33
    Českobudějovické hokejisty nečeká na začátek druhé periody nic lehkého! Zhruba minutu a půl se totiž budou bránit ve třech proti pěti přerovským hráčům!
     
    21:19
    Přerov právě vstřelil branku!
    Motor dlouho nedával soupeři prostor pro zajímavější přihrávky. Pak si ale kotouč na modré vyměnili Robert Černý s JIŘÍM KRISLEM. Právě druhý jmenovaný zacílil přímo do horního růžku. Asistence: Robert Černý, Jakub Navrátil.
    21:19 Jiří KRISL - 0:1
     
    22:33
    Českobudějovičtí hokejisté posledních pár vteřin z oslabení ubránili. Žiga Pavlin se vrací na ledovou plochu.
     
    23:28
    Hostující hráči rychle převrátili hru do svého útočného pásma, jenže těsně poté, co se v něm ocitli, z něho zase musí rychle pryč. Sudí je totiž přistihl v ofsajdovém postavení.
     
    23:52
    Roman Přikryl ujel s jedním ze svých spoluhráčů do přečíslení. V finální fázi ale neposlal ideální přihrávku. Do ni navíc vložil hůl jeden z přerovských beků, který se včas vrátil.
     
    24:41
    Zdeněk Doležal stál ve středním pásmu, načež se k němu dostal puk. Od jeho hole se ale kotouč dostává mimo hrací plochu a jeden z fanoušků si tak z dnešního zápasu odnese suvenýr. Bude se vhazovat v neutrálním pásmu.
     
    25:15
    Přerovští se málem dostali do dobré střelecké příležitosti, své předchozí zaváhání ale stihl Václav Svach napravit. Motor se záhy dostává do pásma. Z pravého křídla své štěstí zkusil Jakub Babka, s jehož pokusem neměl Lukáš Klimeš výraznější obtíže.
     
    26:13
    Českobudějovičtí hokejisté jsou natlačeni v útočném pásmu, přičemž jejich příznivci si žádají gól. Uvidíme, zda se dočkáme situace, která by srovnání alespoň naznačila.
     
    26:48
    Jiří Krisl, autor úvodní trefy dnešního utkání, vyhodil kotouč, který se svezl po mantinelu, až ze Kváčově brance. Rozhodčí tak odpískali zakázané uvolnění. Bude se tak vhazovat opět před Klimešem.
     
    26:56
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Michal Gago – 2 min., nedovolené bránění).
     
    27:21
    A přesilovku pět na tři uvidíme také na domácí straně! Jeden z Přerovských totiž nyní nedovoleně soupeře podrazil a sudí již drží ruku v pozoru na znamení výhody!
     
    27:23
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Roman Pšurný – 2 min., podrážení).
     
    27:48
    Po rychlé kombinaci posílal přihrávku na vzdálenější tyč, kde stál David Gilbert, Martin Novák. První jmenovaný sice síťku rozvlnil, bohužel pro něj ale jen tu boční.
     
    28:29
    Českobudějovičtí kombinují v pásmu. Na puku se nejvíce střídají Pýcha s Pavlinem, nicméně ani jeden z nich se nedostal do lepší palebné pozice. Motor tak záhy pásmo ztrácí a bude muset založit útočný výpad znovu.
     
    29:23
    Domácím tedy dvojnásobná početní převaha příliš nevyšla. S koncem přesilovky směrem na Klimeše ještě vylétla střela, nicméně kotouč nakonec končí na mantinelu za brankou. Pšurný se pak vrací na led.
     
    30:43
    Přerovští hráči rychle obrátili hru a dostali se do dobré šance. Po střele poměrně zblízka branky se kotouč válel před brankovištěm, nicméně jeden z domácích jej odpaluje. Ale jen na modrou čáru, kde stál ke střele připravený Lubomír Malina, jenž ale brankovou konstrukci netrefil.
     
    31:42
    Přikrylova rozehrávka sice nevyšla, Motor se přesto dostal do pásma, kde zanedlouho poté vybojoval další přesilovku. Uvidíme, zda se mu povede lépe než ty předchozí.
     
    31:49
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Radomír Pala – 2 min., vysoká hůl).
     
    32:22
    Cody Bradley se snažil o obhození obránce, což mu ale nakonec nevyšlo. Puk se přesto doklouzal ke Klimešovi, který kotouč raději přikryje pod svou rukavicí.
     
    32:30
    Po vhazování se ke střeleckému pokusu z levého kruhu dostal David Gilbert. Jeho pohotový pokus ale směřoval jen do míst, kde stál pohotový Lukáš Klimeš.
     
    33:23
    Martin Heřman přejel útočnou modrou čáru. Hned poté dostal kotouč na svou hůl. Nic moc nevymýšlel, jen napřáhl a zacílil do horních pater branky. Zde se ale objevila jen Klimešova lapačka, v níž Heřmanova střela končí.
     
    33:49
    Přerovští hokejisté jsou kompletní, Pala už je zpět ve hře. Motor neodehrál příliš dobrou početní výhodu. Zubr se hned několikrát osvobodil a nepřipustil výraznější komplikace.
     
    34:51
    Po přihrávce rukou se bude vhazovat v obranném přerovském pásmu. Tedy až po komerční přestávce, která je nyní na programu.
     
    35:10
    Martin Novák nabral rychlost a z úhlu vyslal poměrně svižný pokus. Lukáš Klimeš se ale stihl přemístit a Novákovu střelu za pomoci vyrážečky vytěsnil mimo nebezpečí.
     
    36:06
    Motor nyní nebyl vůbec daleko od inkasování druhé branky! Nepřesnou domácí rozehrávku vystihl Daniel Vachutka, který se tak ocitl před Kváčou zcela sám. Na domácího brankáře si ale nepřišel, právě Kváča totiž kotouč zřejmě za pomoci hokejky za svá záda nepropustil.
     
    36:34
    Jakub Babka si našel prostor ke střele a zkusil své štěstí. Jeho pokusu se ještě snažil clonit Martin Beránek, nicméně ani to Klimeše příliš nerozhodilo. Přerovský brankář kotouč bez problémů vyráží svými betony.
     
    37:05
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Roman Pšurný – 2 min. + 10 min. osobní trest, vražení na hrazení). Trest odpyká Vojtěch Tomi.
     
    37:55
    Cody Bradley byl na útočné modré čáře hodně tísněn, a tak nakonec zvolil cestu zpět. Českobudějovičtí se tedy budou muset do útočného pásma dostávat znovu.
     
    38:25
    I podruhé v akci Cody Bradley. Domácí útočník stál ve velké vzdálenosti od branky, přesto zkusil vypálit. Jeho střela byla velmi svižná, ovšem také sražena. Kotouč nakonec končí výrazně nad horní tyčkou.
     
    39:02
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny. Právě na jejím začátku si našel cestu ke střel Pavel Pýcha. Jeho projektil rozhodně nebyl špatný, ovšem i v tomto případě je úspěšnější hostující brankář. Lukáš Klimeš opět vytasil své betony včas.
     
    39:29
    Radomír Pala zachytil vzdušnou přihrávku jednoho z domácích hráčů. Přerov se tak dokonce dostal do útočného pásma. Zajímavým projektilem se zde prezentoval právě Pala, jenže zhruba z vrcholku kruhu mezi tři tyče nezamířil.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Přerovští hráči se ujali vedení, které do konce třetiny již nepustili. Motor měli dost příležitostí ke skórování, pokud již jde ale kotouč na branku, je zde připraven pohotový Lukáš Klimeš. Mezi českobudějovické zbraně dnes rozhodně nepatří přesilové hry, které s sebou zatím z domácího pohledu přináší jen trápení. Zda svěřenci Václava Prospala ještě utkání otočí, můžeme sledovat zhruba od 19:14, kdy začne poslední dvacetiminutovka.
     
    Statistiky po druhé třetině:

    Střely na branku – 24:11
    Střely mimo – 9:12
    Zblokované střely – 14:1
    Úspěšnost vhazování – 51%:49%
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:41
    Zdeněk Doležal dojel s kotoučem na holi až do téměř nulového střeleckého úhlu. Kotouč pak poslal před brankoviště, kde jej na poslední chvíli stihl Lukáš Klimeš odrazit z dosahu domácích hokejistů.
     
    41:33
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Mikuláš Zbořil – 2 min., podrážení).
     
    41:51
    Žiga Pavlin zkoušel nahodit puk od modré čáry. Kotouči v cestě do branky ale stál jeden z přerovských hráčů, který Pavlinovo nahození dokázal zastavit a za sebe nepropustit.
     
    42:28
    Přerovští hokejisté vyhodili kotouč až za Kváčovu svatyni, odkud tedy budou muset domácí hokejisté znovu začínat. Ani tato přesilová hra zatím není z domácího pohledu příliš povedená.
     
    43:13
    Martin Novák vystřelil dobře z větší vzdálenosti, nicméně Lukáš Klimeš byl úspěšnější a kotouč vyrazil na pravý kruh. Zde se o dorážku postaral Pavel Pýcha, ani on ale kotouč za brankovou čáru neprocpal, neboť Klimeš Pýchovu střelu drží napoprvé ve výstroji.
     
    43:33
    Hostující celek je kompletní. Ani tato přesilová hra Motoru nebyla zužitkována a příznivci Jihočechů tak musí na první branku svého celku stále čekat.
     
    44:47
    Jaroslav Moučka ujel se svým spoluhráčem do přečíslení. Moučka jej nakonec vzal na sebe. Střela na bližší tyč mu příliš nesedla. Kváča byl u své pravé tyče včas a kotouč lapil.
     
    45:41
    Přerov se držel v útočném pásmu, a to poměrně dlouhou dobu. Za pomoci kombinace se dostal ke střele od modré Robert Černý, jenže proti jeho pokusu zaklekl Martin Beránek a pokus zneškodnil.
     
    46:50
    Přerovští hráči se museli vrátit zpět do svého pásma, kde nakonec kotouč získali na své hole a již s ním míří do útoku. Petr Kváča tak bude muset opět dávat dobrý pozor.
     
    47:29
    Jeden z přerovských obránců narazil do vlastního brankáře, nicméně poblíž nebyl žádný z domácích hráčů, který by této situace využil a případně zasunul kotouč do odkryté branky.
     
    48:10
    Pavel Pýcha vyhazoval z vlastního pásma, kotouč si ale ze vzduchu sebral jeden z přerovských hráčů. Hostující celek je tedy opět v pásmu.
     
    48:53
    Martin Novotný neměl na modré čáře prostor k případné střele, a tak puk jen poslal na své spoluhráče. Ti ale také prostorem neoplývali, a tak z této akce nakonec nic není. Petr Kváča zasahovat prozatím nemusí.
     
    49:23
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Martin Jandus – 2 min., hákování).
     
    49:23
    Na dnešní utkání si našlo cestu 5 306 fanoušků, kteří nyní budou sledovat další z přesilových her Přerova.
     
    50:43
    Jaroslav Moučka si najel na levý kruh, kam také vzápětí dostal rychlou přihrávku. Moučka to zkusil z první, jenže Kváča se stihl přemístit. Puk by ale mezi tři tyče zřejmě nesměřoval, nakonec se totiž zastavil o boční síť.
     
    52:11
    Matouš Kratochvíl najel do útočného pásma. Ihned po přejetí modré čáry zamířil do horních pater branky. Kváča ale natahoval svou lapačku zbytečně, puk totiž končí nad horní tyčkou.
     
    53:12
    Českobudějovičtí hráči se v útočném pásmu neohřáli na dlouho dobu. Vojtěch Tomi převrací hru na opačnou stranu, ovšem právě k Tomimu se včas stáhl Vydarený, jenž ho o kotouč připravil.
     
    54:21
    Směrem dopředu je to v posledních okamžicích z domácího pohledu spíše zmar. Nyní se něco snažila vymyslet čtvrtá útočná domácí formace, ani ona ale Klimeše nikterak neohrozila.
     
    54:50
    Puk se odrazil velmi příhodně pro dojíždějícího Romana Přikryla. Domácí útočník napřáhl a ze všech sil vystřelil. Přikrylův pokus ale Klimeš na poslední chvíli skvěle vytěsnil mimo brankovou konstrukci! Parádní zákrok.
     
    55:10
    Na druhé straně musel zasahovat také Petr Kváča. Jaroslav Moučka, který je dnes velmi aktivní, si totiž nabruslil do střelecké pozice a zkusil své štěstí. Na domácího gólmana si ale nepřišel.
     
    56:21
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Tak přeci jenom se dočkali domácí fanoušci první trefy svého celku! Pavel Pýcha dostal přihrávku od modré a vypálil. Do jeho pokusu těsně před brankou pohotově sáhl MARTIN HEŘMAN – 1:1. Asistence: Pavel Pýcha, Žiga Pavlin.
    56:21 Martin HEŘMAN - 1:1
     
    56:54
    Přerovští hokejisté vyhazují kotouč přes všechny čáry až na zakázané uvolnění. Českobudějovičtí tak mají příležitost, jak se usadit v pásmu a případně se pokusit o kompletní obrat.
     
    57:45
    René Vydarený nakonec těsně neudržel útočné pásmo, tudíž se Přerov dostal do rychlého přečíslení. Jiří Goiš celou akci zakončoval, když se v pravou chvíli ocitl před Kváčou zcela sám. Domácí brankář ale vytáhl přesný zákrok!
     
    58:28
    Tomáš Doležal zůstal po jednom ze zákroků na jeho osobu ležet na ledové ploše. Dlouho se nezvedal, až po chvíli za pomoci svých spoluhráčů odjíždí na střídačku. Snad tedy bude přerovský útočník v pořádku.
     
    59:12
    Českobudějovičtí se udrželi na kotouči v útočném pásmu a už to vypadalo, že by mohli zaútočit na zisk tří bodů. Vydareného pokus z velké vzdálenosti ale přes obránce neprošel.
     
    59:45
    Tak nakonec ještě dobrá šance pro Motor! Jakub Babka vypálil na hostující branku. Lukáš Klimeš jeho střelu propustil, ale naštěstí pro Zubry puk skákal jen po brankové čáře, odkud jej nikdo z Jihočechů do branky nedoklepl.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    Motor dokázal v poslední třetině vyrovnat. Sám pak mohl v posledních okamžicích utkání rozhodnout, ovšem po Babkově pokusu puk skončil jen na brankové čáře. Uvidíme tedy prodloužení, které začne za malý moment.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:20
    Prodloužení nám začalo. Jako první jsou na kotouči přerovští hráči, kteří už jsou naskládáni v útočném pásmu.
     
    60:39
    Puk se zpoza Kváčovy branky dostal před ní, tedy takřka do ideální pozice pro jednoho z přerovských obránců, který vypálil. Proti jeho pokusu ale Kváča včas zaujal postavení a puk bezpečně drží někde ve výstroji.
     
    61:22
    Zdeněk Doležal si na posledního přerovského obránce nepřišel. Zkoušel přes něj přejít a zakončit, jenže právě hostující bek mu puk vypíchl a k výraznější střele nepustil.
     
    62:17
    Jaroslav Moučka ujížděl s kotoučem a už to vypadalo, že si připíše střelu. V tom mu ale kotouč parádně vypíchl Pavel Pýcha, jenž tak předvedl parádní defenzivní práci.
     
    63:24
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    O tom, kde dnes zůstane druhý bod, je rozhodnuto! Roman Přikryl zavezl kotouč od pásma, kde ho poslal na najíždějícího ZDEŇKA DOLEŽALA. Ten se poté se svou střelou do horních pater branky nezmýlil. Asistence: Roman Přikryl.
    63:24 Zdeněk DOLEŽAL - 2:1
     
    Konec zápasu.
     
    Českobudějovickým hráčům se dnes střelecky příliš nedařilo, přesto mohou být rádi za výhru po prodloužení. Jistý výkon dnes předvedl Petr Kváča, jenž několikrát svůj tým podržel. Přerov se dnes na jihu Čech prezentoval sympatickým výkonem, který tedy stačí na bodový zisk.
     
    Statistiky utkání:

    Střely na branku – 33:18
    Střely mimo – 16:18
    Zblokované střely – 16:6
    Úspěšnost vhazování – 57%:43%
    Trestné minuty – 8:24 (19:59:07)
    Marken.cz

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 57. Heřman (Pýcha, Pavlin), 64. Z. Doležal (R. Přikryl) – 22. Krisl (R. Černý, Navrátil)


    Banes Motor České Budějovice: Kváča (Strmeň) – Vydarený, M. Jandus, Pýcha, Svach, Prospal ml., Pavlin – M. Novák, Gilbert, R. Přikryl – Heřman, Bradley, Z. Doležal – Doktor, Šimánek, Babka – Beránek, Dančišin, P. Novák.
    HC ZUBR Přerov: Klimeš (Šurý) – Krisl, R. Černý, Pala, Zbořil, Malina, M. Novotný – T. Doležal, Pšurný, Navrátil – Sikora, T. Sýkora, M. Kratochvíl – Goiš, Moučka, Tomi – Gago, F. Dvořák, Vachutka.

    Rozhodčí: Doležal, Valenta – Pechánek, Bohunek
    thejrc.org