Znojmo – Titograd Podgorica 1:0 (kon.) | Plzeň – Puskás Akadémia 0:0 (kon.) | Korona – Ostrava 3:3 (kon.)
Balzan – Mladá Boleslav 0:0 (kon.)
konec
FC Viktoria Plzeň
0:0 (0:0)
Puskás Akadémia FC
Čtvrtek 24.01.2019, 16:00 • Arroyo Enmedio, Estepona • Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí bezbrankovou remízou 0:0, za což je Plzeň možná trochu vděčná. Ve druhém poločase byl nebezpečnější maďarský celek, který ani tentokráte nenašel cestičku za záda Aleše Hrušky. Plzeň se dlouhou dobu herně hledala, nakonec si ve druhém dějství připsala jednu šanci, kterou ale pohrdl talentovaný Bucha. Viktoria tak navazuje na remízu ze včerejšího zápasu proti Wu-chanu, lodivod týmu Pavel Vrba má určitě nad čím přemýšlet. (17:49:11)
     
    90
    Konec zápasu.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, stále čekám na první branku. Uvidíme, zda se bude něco nastavovat.
     
    88
    Nadýchaný centr směřoval do malého vápna, kde ho dokázal vyhlavičkovat Urblík. Následný Hořavův pokus skončil daleko vedle branky soupeře.
     
    87
    Nedovolený zákrok vytasil obránce Szolnoki, který tak trochu nechtěně fauloval Chorého. I tentokráte se ke standardní situaci staví Čermák.
     
    87
    Střídání v týmu Puskas FC: ze hřiště odchází Patrik Poor, přichází Jonathan Heris.
     
    83
    Hořava poslal na Hrušku velice pomalou přihrávku, kterou ale napadající Knežević nedokázal doběhnout. Výsledkem je odkop do zámezí.
     
    82
    Do konce zápasu zbývá něco málo kolem deseti minut, na světelné tabuli stále svítí nerozhodný výsledek. Dočkáme se alespoň jedné branky?
     
    81
    Žlutou kartu dostává Roland Szolnoki (Puskas FC).
     
    80
    Hruška se postaral o dalekonosný nákop, který i tentokráte přistál na hlavě soupeře. Plzeň ale zvýšila stupeň aktivity...
     
    79
    Čermák rozehrál volný kop nakrátko, k padajícímu míči se dostával Pečinda, jenž ale neuspěl. Posléze musel zasahovat Bokros.
     
    78
    Ve vzdušném prostoru se nedokázal prosadit Chorý, poté to nákopem na levou stranu zkoušel Kovařík, prvně jmenovaný vybojoval aut.
     
    77
    Na opačné straně se při prvním kontaktu s míčem ocitl na zemi Pačinda. Také Viktoria si vyzkouší slibnou standardní situaci.
     
    77
    Střídání v týmu Puskas FC: ze hřiště odchází Dejan Trajkovski, přichází Szilard Bokros.
    Střídání v týmu Puskas FC: ze hřiště odchází Benedikt Mioc, přichází Jozef Urblík.
    76. Dvojšance Akadémie.
     
    76
    Dvojšance Akadémie! Nejprve to zkoušel Knežević, jehož ránu Hruška vyrazil do strany, kde s nepřesnou dorážkou přispěchal Latifi.
     
    74
    Maďarský celek se zdržel na útočné polovině, přičemž se k hlavičce dostal Latifi. Jeho zakončení ale skončilo zhruba dva metr nad brankou.
     
    73
    Tentokráte se rozehrávky ujal Rado, který to zkoušel přímo na bránu. Hruška si s tímto projektilem poradil, vyrazil ho až do autu.
     
    73
    Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň: ze hřiště odchází Tomáš Kepl, přichází Tomáš Chorý.
    Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň: ze hřiště odchází Pavel Šulc, přichází Erik Pačinda.

    David Suchý

    Branky:

    Karty:   58. Ekpai (PLZ) – 81. Szolnoki (PUK)


    FC Viktoria Plzeň: Hruška – Ekpai, Piroch, Hubník (C), Kovařík – Šulc (73. Pačinda), Bucha, Hořava, Čermák – Bakoš, Kepl (73. Chorý)
    Puskás Akadémia FC: Hegedüs (C) (46. Danilović) – Szolnoki, Poór (87. Heris), Hadžijev, Trajkovski (77. Bokros) – Balogh (46. Szakály), Mioc (77. Urblík), Kiss – Tamás (46. Knežević), Radó (46. Latifi), Vega (46. Prosser)

    Rozhodčí: Juan Gabriel Gallegos
    thejrc.org