Espanyol – Real Betis 1:1 (kon.) | Real Madrid – Girona 4:2 (kon.)
konec
Real Madrid
4:2 (2:1)
Girona FC
Čtvrtek 24.01.2019, 21:30 • Estadio Santiago Bernabéu (Madrid) • Španělský pohár • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 10:2. Střely mimo: 8:3. Rohy: 13:1. Ofsajdy: 5:2. Fauly: 17:16. (23:28:59)
     
    Tři nastavené minuty jsou minulostí a první čtvrtfinále mezi Realem Madrid a Gironou končí. Madridský celek si to odvety, která se hraje v příštím týdnu, přináší nadějné vedení 4:2!

    První pětačtyřicetiminutovka nabídla pořádně výživnou podívanou. Real vstoupil do utkání aktivně, ale ve středu pole ztratil balon Modrić, následně se Raúl García prohnal kolem Odrziozoly a parádním centrem vyzval ke skórování Anthonyho Lozana. Madridský celek následně ještě více přidal v útočné snaze a byl odměněn! Na Odriozolovu nahrávku si naběhl Lucas Vázquez a z blízkosti propálil Iraizoza. Těsně před poločasem upadl ve vápně Modrić, ale po spolupráci s videem se penalta nepískala. Ta přišla na řadu až po faulu na Viníciuse, nařízený pokutový kop následně proměnil po vzoru Antonína Panenky Sergio Ramos.

    Ani po změně stran se fanoušci fotbalu nenudili. Real i nadále bušil do obrany Girony, ale ne a ne přidat pojišťovací branku. Hostující tým se dostal po dlouhé době na útočnou polovinu a ihned rozehrával rohový kop. Po něm zahrál v šestnáctce nešikovně rukou střídající Marcos Llorente. Girona se tak po proměněné penaltě Álexe Granella dostala k vyrovnání jako slepý k houslím. Po srovnání stavu ale "bílý balet" ještě více přidal v ofenzivě. Sergio Ramos razantní hlavičkou poslal domácí do vedení a o dvě minuty později zakončil parádní akci lehkým doklepnutím do prázdné branky Karim Benzema. Závěrečnou desetiminutovku si již Real pohlídal a do odvety tak vstoupí s náskokem.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Po dlouhém výkopu Gorky Iraizoze se dostal k balonu Granell. Ten si dal ale míč příliš daleko od nohy a toho využil k zisku Toni Kroos. Domácí už do útoku nespěchají a chtějí dohrát zápas s míčem pod kontrolou.
     
    90+2
    Girona chce ještě zmírnit konečné skóre. Už v nastaveném čase zavařil svým spoluhráčům v obraně pomalou přihrávkou Isco. Doumbia ale v nadějném postavení nepřetlačil Ramose a následně navíc zatáhl za dres Odriozolu.
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje ve druhém poločase tři minuty.
     
    90
    A další faul, tentokrát hrál mimo pravidla Toni Kroos. Německý záložník se postavil do cesty unikajícímu Luizovi. Následně je po rychlé rozehrávce přistižen u faulu také Nacho.
     
    89
    Vázquezovo napadání zisk pro madridský tým nepřineslo. Útočník Realu si navíc pomohl nedovoleně v souboji s Muniesem a hosté mohou rozehrávat z vlastního vápna z klidové pozice.
     
    88
    Seydou Doumbia byl sice v obležení hned několikrát hráči Realu, ale i tak zkoušel skvělou přihrávkou uvolnit Portua. Střídajícímu hráči chyběly centimetry, aby byl u balon dříve než Courtois.
     
    87
    Hlavní rozhodčí si ještě nechal potvrdit, že Kroosova střela neskočila na ruce bránícího hráče. Následně se rozehrával rohový kop po kterém upadl Marcelo, ale ani nyní se nepíská.
     
    86
    Spolupráce Viníciuse s Marcelem opět klapla na jedničku. Mladší z brazilského dua poslal míč Benzemovi, který ale vybojoval jen rohový kop.
     
    85
    Madridští fotbalisté pokračují v aktivní hře směrem dopředu. Tentokrát se pokoušel Isco o průnikovou přihrávku na Viníciuse, nakonec pálil Kroos do stojícího protihráče.
     
    84
    Vázquez pořádně zavařil Garcíovi, který musel pod tlakem přihrávat až k vlastnímu brankáři. Ani Gorka Iraizoz to neměl jednoduché a poslal míč za postranní lajnu.
     
    83
    Domácí nemají stále dost. Ihned po rozehrávce se přesouval s balonem blíže k brance Karim Benzema. Tentokrát ale z nepřipravené pozice pálil jen vysoko nad.
    81. Karim BENZEMA - 4:2
     
    81
    Real Madrid právě vstřelil branku!
    Madridský tým navyšuje své vedení! Po dlouhém výkopu propadl míč k Vázquezovi, následně Isco našel Viníciuse. Ten měl soustu prostoru a času k přihrávce na zadní tyč, kde byl zcela osamocený KARIM BENZEMA, který posílá počtvrté míč za bezmocného Iraizoze.
     
    81
    Odriozola měl na pravém kraji co dělat s nabíhajícím Granellem, ale ve spolupráci s Nachem dokázal získat balon pro sebe. Při napadání vypíchl balon za brankovou lajnu.
     
    80
    Střídání v týmu Girona FC: ze hřiště odchází Lozano, přichází Portu.
    79. Sergio RAMOS - 3:2

    Vít Schück

    Branky: 19. Vázquez, 43. Ramos (pen.), 79. Ramos, 81. Benzema – 9. Lozano, 68. Granell (pen.)

    Karty:   45+3. Nacho (REA), 64. Ramos (REA), 67. Llorente (REA) – 38. Alcalá (GIR)


    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 10:2. Střely mimo: 8:3. Rohy: 13:1. Ofsajdy: 5:2. Fauly: 17:16.
    Real Madrid: Courtois – Odriozola, Ramos (C), Nacho, Marcelo – Ceballos (70. Isco), Casemiro (60. Llorente), Modrić (64. Kroos) – Vázquez, Benzema, Vinícius
    Náhradníci: Zidane – Varane, Kroos, Llorente, Díaz, Isco, Reguilón

    Girona FC: Iraizoz – Ramalho, Alcalá (46. Espinoza), Juanpe, Muniesa, R. García – Luiz, B. García (61. Paik), Granell (C) – Lozano (80. Portu), Doumbia
    Náhradníci: Bounou – Espinoza, Stuani, Pons, Portu, Valery, Paik

    Rozhodčí: Undiano – Canaňero, Matías
    Čtvrtek 31.01.2019
    Girona - Real Madrid 1:3

    Branky: 71. Porro – 27. Benzema, 43. Benzema, 76. Llorente

    Karty:   49. Stuani (GIR), 72. Lozano (GIR) – 66. Carvajal (REA)

    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 5:7. Střely mimo: 8:5. Rohy: 2:4. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 15:12.
    bahis siteleri