Marseille – Lille 1:2 (kon.)
konec
Olympique Marseille
1:2 (0:1)
Lille OSC
Pátek 25.01.2019, 20:45 • Stade Vélodrome, Marseille • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 22. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 5:5. Rohy: 9:6. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 14:7. (23:26:25)
     
    Je konec! Dnešní utkání nabídlo celou řadu zajímavých momentů, nakonec se ale z vítězství raduje Lille, jenž zvítězilo poměrem 2:1. Marseille se sice v prvním poločase dočkala branky, avšak hlavní sudí ji nakonec neuznal. V koncovce prvního dějství bylo podruhé použito video, které přisoudilo pokutový kop hostům, který zužitkoval kanonýr Pépé. Úvod druhého poločasu nám přinesl neplechu jednoho z fanoušků, který vhodil dělobuch před domácí hráče, na což sudí reagoval přerušením zápasu. Nehrálo se více než třicet minut, posléze jsme sledovali celou řadu osobních soubojů, na což doplatil domácí Thauvin, jenž vyfasoval přímou červenou kartu. Závěr zápasu nám přinesl menší tlak Marseille, nicméně druhou branku vstřelil soupeř. Aby toho nebylo málo, tak v šesté minutě nastaveného času vstřelil kontaktní branku Balotelli, pro kterého to byl první start za OM.
     
    90+6
    Konec zápasu.
    90+6. Mario BALOTELLI - 1:2
     
    90+6
    Marseille právě vstřelilo branku!
    V šesté minutě nastaveného času přichází kontaktní branka! Na rohový kop z levé strany si naskočil MARIO BALOTELLI, jehož hlavička ze záklonu byla velice přesná, Pied na ní u brankové konstrukce nedoskočil. Na vyrovnání ale nezbývá moc času.
     
    90+5
    Střídání v týmu Lille OSC: ze hřiště odchází Nicolas Pépé, přichází Loïc Rémy.
    90+4. Nicolas PÉPÉ - 0:2
     
    90+4
    Lille právě vstřelilo branku!
    Tak přeci jenom tu máme druhou branku! Lille podniklo rychlý protiútok, Soumaré oslovil Ikoného, který ještě v pokutovém území našel NICOLASE PÉPÉHO, jehož přízemní rána skončila až za brankářem Mandandou.
     
    90+3
    Ou! Balotelli se při prvním startu za Marseille mohl uvést brankou, jeho rána pravou nohou prosvištěla kousek vedle branky.
     
    90+2
    K rozehrávce se postavil Mendes, který kroutil míč daleko od branky soupeře. Mandanda záhy rozehrál přihrávkou k postranní lajně.
     
    90+1
    Rolandovi se verdikt sudího vůbec nelíbil, avšak opakovaný záběr skutečně potvrdil faul zkušeného obránce. Budeme sledovat slibnou standardku pro Lille OSC.
     
    90
    Bamba se prohnal kolem Rolanda, který ale sáhl k nedovolenému zákroku. Nejen, že si domácí zadák vykoledoval žlutou kartu, navíc tu bude přímý kop.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven čtyři minuty.
     
    88
    Střídání v týmu Olympique Marseille: ze hřiště odchází Jordan Amavi, přichází Christopher Rocchia.
     
    87
    Střídání v týmu Lille OSC: ze hřiště odchází Rafael Leao, přichází Boubakary Soumaré.
     
    87
    Pépému se nyní nepovedlo zpracovat padající míč, který se odrazil do moci domácích. Následný centr z pravé strany skončil v náruči Maignana.
     
    86
    Lille rozehrálo rohový kop nakrátko, následně se hosté dostali až na vlastní polovinu, což jim ale stačí. Stále totiž vedou o jednu branku.
     
    85
    Posléze si málem vlastní branku vstřelil Gustavo, jenž tak trochu neohrabaně zasáhl míč, který skončil vedle brankové konstrukce.
     
    85
    Leao se na levém křídle dokázal uvolnit, avšak jeho rána levačkou skončila daleko vedle branky. Mandanda mu ale výborně zmenšil střelecký úhel.

    David Suchý

    Branky: 90+6. Balotelli (Strootman) – 45+3. Pépé (pen.), 90+4. Pépé (Ikoné)

    Karty:   18. Kamara (OMA), 45+1. Gustavo (OMA), 45+2. Strootman (OMA), 73. Radonjić (OMA), 90. Rolando (OMA) – 51. Soumaoro (LIL), 66. Leao (LIL), 70. Xeka (LIL)   67. Thauvin (OMA)


    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 5:5. Rohy: 9:6. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 14:7.
    Olympique Marseille: Mandanda – B. Sarr, Kamara (74. Balotelli), Rolando, Amavi (88. Rocchia) – Maxime López, Strootman, Gustavo (C) – Thauvin, Mitroglu (74. N'Jie), Radonjić.
    Náhradníci: Pelé – Ćaleta-Car, Germain, N'Jie, Balotelli, Rocchia, Sertic.

    Lille OSC: Maignan – Celik (49. Pied), Fonte, Soumaoro (C), Y. Koné – Mendes, Xeka – Pépé (90+5. Rémy), Ikoné, Bamba – Leao (87. Soumaré).
    Náhradníci: Jakubech – Dabila, Araújo, Pied, Gabriel, Rémy, Soumaré.

    Rozhodčí: Delerue – Danos, Jouannaud
    bahis siteleri