VŠB-TU Ostrava – Helas Brno 4:3 (kon.) | Interobal Plzeň – Sparta 4:5 (kon.) | Uherské Hradiště – FTZS Liberec 2:4 (kon.)
Česká Lípa – Chrudim 2:7 (kon.) | Svarog Teplice – Slavia 5:0 (kon.)
konec
SK Interobal Plzeň
4:5 (2:3)
Sparta Praha
Pátek 25.01.2019, 20:00 • SH Lokomotiva Plzeň • 1. Futsal liga • 15. kolo
Předzápasové kurzy
     
    40
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    LUKÁŠ REŠETÁR se otočil v pravé části vápna a pod víko zadělal na pořádné drama.
     
    32
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta rozebrala obranu soupeře a po nahrávce zprava na střed měl WILDE před sebou prázdnou bránu.
     
    32
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Kovács přihrál na pravou stranu LUKÁŠI REŠETÁROVI, ten sám před Gerčákem nezaváhal střelou na druhou tyč. Asistence: Michal Kovács.
     
    30
    Sparta právě vstřelila branku!
    Nedáš-dostaneš. Křemen zachytil míč na šestce a při jeho sólu mu vypíchl balón poslední obránce. Z protiútoku si Cupák narazil zleva s MICHALEM SEIDLER na ose hřiště a sparťanský kapitán zakončil do prázdné branky za bezmocného Luhového. Asistence: David Cupák.
     
    20
    Sparta právě vstřelila branku!
    Wilde nahrál v levé části vápna pod sebe ANGELLOTOVI, ten měl jasnou šanci. Luhový jí zlikvidoval skokem ze svého pohledu k levé tyči, ale balón mu poté (zřejmě) mezi rukou a tělem propadl těsně za čáru. Asistence: Wilde.
     
    18
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Křemen posunul míč ze středu na pravou stranu a MICHAL HOLÝ z jedničky a z druhé vlny po zemi překonal Gerčáka k tyči. Asistence: Jan Křemen.
     
    17
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta vede 2:1. TOMÁŠ DRAHOVSKÝ byl na pravé straně rychlejší než Abrham a jeho zakončení po zemi propadl mezi nohama brankáře ke vzdálenější tyči. Asistence: David Cupák.
     
    16
    Sparta právě vstřelila branku!
    Angellot přihrál na levou stranu a Seidler poslal balón na zadní tyč, kde TOMÁŠ DRAHOVSKÝ ve skluzu trefil prázdnou bránu. Asistence: Michal Seidler.
     
    9
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Jeden z domácích hráčů nahrál dlouhým pasem za obranu Sparty a LUKÁŠ REŠETÁR zhruba ze sedmi metrů vyhrál souboj s Gerčákem obstřelem kolem ruky.

    Vít Muzikář

    Branky: 9. Rešetár, 18. Holý (Křemen), 32. Rešetár (Kovács), 40. Rešetár – 16. Drahovský (Seidler), 17. Drahovský (D. Cupák), 20. Angellot (Wilde), 30. Seidler (D. Cupák), 32. Wilde

    Karty:   31. Wilde (SPA)


    SK Interobal Plzeň: Luhový (Bartůněk) – Rešetár (C), Křemen, Kovács, Holý – Slavík, Künstner, Abrham, Havel – Sklenář, Sláma, Turek, Buchta
    Sparta Praha: Gerčák (Bezstarosti, Vahala) – Amrani, Angellot, Novak, Wilde, Drahovský, Grbeša, D. Cupák, Hora, Seidler (C), Vnuk

    Rozhodčí: Rygl, Petr – Kliner

    Diváci: 550
    bahis siteleri