Slavia – Kadaň 5:2 (kon.) | Benátky n/J – Havířov 2:3 (kon.) | Poruba 2011 – Třebíč 3:4 (0:1 po s.n.)
Přerov – Prostějov 4:2 (kon.) | Frýdek-M. – Litoměřice 5:2 (kon.) | Jihlava – Kladno 5:4 (2:0 po s.n.)
Vsetín – Ústí n/L 10:1 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
4:2 (1:1, 3:1, 0:0)
LHK Jestřábi Prostějov
Sobota 26.01.2019, 17:00 • MEO Aréna, Přerov • Chance liga • 50. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    39:33 Lukáš ŽÁLČÍK - 4:2
     
    39:33
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Prostějov se ale přece jen do útočné třetiny vrátil a snižuje! Zubrům se nepodařilo vyhodit, čehož využil nahozením ex-přerovský obránce Čáp. Jeho střelu následně za záda Klimeše protečoval LUKÁŠ ŽÁLČÍK. Asistence: Zdeněk Čáp, Jan Starý.
    34:43 Tomáš SÝKORA - 4:1
     
    34:43
    Přerov právě vstřelil branku!
    Rychlý průnik TOMÁŠE SÝKORY doplněný špetkou štěstí posílá domácí už do třígólového vedení! Kapitán Zubrů hledal z levého křídla najíždějícího Sikoru, puk se ovšem od brusle obránce hostů odrazil za záda Jakuba Neužila! Asistence: Radomír Pala.
    23:04 Radomír PALA - 3:1
     
    23:04
    Přerov právě vstřelil branku!
    Pšurný zavezl puk za modrou čáru a přenechal jej Tomimu, od něhož kotouč směřoval k RADOMÍRU PALOVI. Ten se s ničím vůbec nemazlil, nečekal na clonící spoluhráče a tvrdou pumelicí mezi beton a vyrážečku propálil Neužila. Přerov rychle odskakuje na dvoubrankový rozdíl! Asistence: Vojtěch Tomi, Roman Pšurný.
    20:29 Roman PŠURNÝ - 2:1
     
    20:29
    Přerov právě vstřelil branku!
    Střelecky dlouhou dobu mlčel, teď se ale ROMAN PŠURNÝ prosazuje podruhé v zápase! Navrátil střelce s číslem 91 našel od levého mantinelu, Pšurný stojící v mezikruží se poté z nevelké vzdálenosti zcela sám nemýlil! Asistence: Jakub Navrátil.
    06:21 Marek RAČUK - 1:1
     
    06:21
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Tak to byla urychlená odpověď Jestřábů, dámy a pánové! Ti rovněž využívají přesilovou hru po krásné kombinaci až "do kuchyně"! Po vyhraném buly rychle našel Nouzu Čáp, který na zlatém podnose naservíroval gól MARKU RAČUKOVI. Asistence: Tomáš Nouza, Zdeněk Čáp.
    05:56 Roman PŠURNÝ - 1:0
     
    05:56
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři rychle využívají přesilovou hru! Krislova tvrdá rána z velké vzdálenosti už k Neužilovi došla, avšak ten ji vyrazil pouze k nejproduktivnějšímu hráči Přerova ROMANOVI PŠURNÉMU. Hráč s číslem 91 stojící u pravé tyče pak rychle usměrnil puk do odkryté části branky. Asistence: Jiří Krisl, Tomáš Doležal.
    Marken.cz

    Daniel Doležal

    Branky a nahrávky: 6. Pšurný (Krisl, T. Doležal), 21. Pšurný (Navrátil), 24. Pala (Tomi, Pšurný), 35. T. Sýkora (Pala) – 7. Račuk (Nouza, Čáp), 40. Žálčík (Čáp, Starý)


    HC ZUBR Přerov: Klimeš (Šurý) – Krisl, R. Černý, Pala (A), Zbořil, M. Novotný, Malina – T. Doležal, Pšurný, Navrátil – Sikora, T. Sýkora (C), M. Kratochvíl – Goiš, Hejcman, Moučka (A) – Tomi, F. Dvořák, Š. Kratochvíl.
    LHK Jestřábi Prostějov: Neužil (Huf) – Mikliš, Žovinec, D. Kolář, Čáp, Husa, P. Krejčí, J. Zdráhal – Nouza, V. Meidl, L. Luňák – Starý, Račuk, Žálčík – Dvořáček, Pšenička, Matýs – Krejčiřík, Prokeš, Venkrbec.

    Rozhodčí: Kopeček, Vokřál – Měkýš, Otáhal

    Diváci: 2590
    thejrc.org