Mountfield HK – Žďár n/S 5:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Jihlava 0:6 (kon.) | Přerov – Olomouc 1:4 (kon.)
Kladno – Chomutov 3:1 (kon.) | Vítkovice – Č. Budějovice 3:2 (3:2 po s.n.) | Třinec – Salzburg 7:4 (kon.)
Sparta – Kometa Brno 4:3 (2:1 po s.n.) | Plzeň – Slavia 4:3 (kon.) | Zlín – Havířov 5:3 (kon.)
Pardubice – Vsetín 5:1 (kon.) | HC Litvínov – Liberec 4:2 (kon.)
konec
Mountfield HK
5:3 (3:2, 2:0, 0:1 – N 0:0 – 0:1)
SKLH Žďár nad Sázavou
Sobota 26.01.2019, 12:00 • ČPP Aréna, Hradec Králové • DHL Extraliga juniorů • Skupina o 13. - 24. místo
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým SKLH Žďár nad Sázavou.
    Rozhodující pokus proměnil na půdě svého bývalého klubu obránce JAN KLODNER.
     
    49:43
    Žďár právě vstřelil branku!
    No a zbytečný faul hosté trestají! Chvíli kombinovali, načež Klodner vybídl v levém kruhu DOMINICKA VAŠÍČKA. Ten zvolil střelu k bližší tyčce, kde našel místo v postoji Daniela Dvořáka a oživil šance Žďáru na body – 5:3! Asistence: Jan Klodner, Martin Nagy.
     
    33:26
    Hradec právě vstřelil branku!
    Poslední tým extraligy přece jenom vyrábí na obranné polovině příliš mnoho chyb a teď prohrává v Hradci už o tři góly! Daniel Šedivý se na levé straně dostal dopředu a dobře věděl, co musí udělat – napálit puk o brankáře Kulicha přímo na hokejku DALIBORA ĎURIŠE, jenž to měl před odkrytou svatyní snadné – 5:2! Asistence: Daniel Šedivý, Šimon Marha.
     
    28:30
    Hradec právě vstřelil branku!
    Místo vyrovnání přichází čtvrtá radost domácích, a tu už jim nic nevezme! Po rychlém přejezdu do pásma se kotouč odrazil před prázdnou klec na hokejku MARTINA JANDY, který i přes zákrok obránce splnil svůj úkol, a je to 4:2! Asistence: Martin Pěnčík.
     
    14:34
    Žďár právě vstřelil branku!
    Naprosto nesmyslná snaha domácího obránce, který se místo nahrávky pustil do přesily hráčů, končí kontaktní trefou borců z Vysočiny! Dlužno říct, že to sehráli parádně. Lukáš Gergel v přečíslení krásně vybídl JAKUBA FILIPA, který z první zakončil přesně k tyčce – 3:2! Asistence: Lukáš Gergel, Dominick Vašíček.
     
    10:22
    Hradec právě vstřelil branku!
    No podívejme, v posledních minutách je to obrana Žďáru, která má den otevřených dveří! Samostatný únik ještě nevyužil Šimon Marha, ale po chvíli vrátil puk před brankoviště DALIBORU ĎURIŠOVI, který ho nabral na bekhend a povedeně zvedl do bližšího růžku. Hradec vede už 3:1! Asistence: Šimon Marha, Daniel Šedivý.
     
    08:24
    Hradec právě vstřelil branku!
    Další rychlý brejk Mountfieldu už ale končí brankou a domácí otáčejí vývoj zápasu! Veškerý kredit teď patří VOJTĚCHU SÍLOVI, který se zachoval podle svého příjmení a nebojácně se natlačil až do brankoviště. První střelu vyrazil Kulich před sebe, na dorážku do odkryté klece už ale nestačil – 2:1! Bez asistence.
     
    03:21
    Hradec právě vstřelil branku!
    Rychle nabyl, rychle pozbyl, Hradec ani ne za minutu vyrovnává! Dalibor Ďuriš narýsoval od zadního mantinelu chytrý pas ŠIMONU MARHOVI, který ho z první doručil ke vzdálěnější tyčce a potěšil svého otce, legendárního Josefa Marhu, jenž stojí přímo nad brankou – 1:1. Asistence: Dalibor Ďuriš.
     
    02:37
    Žďár právě vstřelil branku!
    Aktivnější Plameny se bleskově ujímají vedení! Sekundu po buly to tedy rozhodně nebylo a časoměřič trochu zaspal, nic to ale nemění na tom, že gól padl hodně rychle. Slavomír Kadleček vyhrál vhazování na MARTINA NAGYE, který vystřelil a díky parádní cloně propálil nic netušícího Dvořáka – 0:1! Asistence: Slavomír Kadleček.
    GSA

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 4. Marha (Ďuriš), 9. Síla, 11. Ďuriš (Marha, Daniel Šedivý), 29. Janda (Pěnčík), 34. Ďuriš (Daniel Šedivý, Marha) – 3. Nagy (Kadleček), 15. Filip (Gergel, Vašíček), 50. Vašíček (Klodner, Nagy), rozh. náj. Klodner

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Gergel (ZNS)
    0:0   Ďuriš (HKM)
    2. série:
    0:0   J. Filip (ZNS)
    0:0   Marha (HKM)
    3. série:
    0:1   Poizl (ZNS)
    1:1   Lang (HKM)
    4. série:
    1:2   Klodner (ZNS)
    1:2   Pajer (HKM)
    5. série:
    1:2   Vašíček (ZNS)
    1:2   Kašpar (HKM)


    Mountfield HK: Dvořák (Vacek) – Kukla (C), M. Pinkas, Naar, Perička, Pěnčík, Kynčl – Dominik Šedivý (A), Ďuriš, T. Pinkas, Kašpar, Síla, Havelec, Pajer, Lang, Janda, Daniel Šedivý, Marha, Poppel. Trenér: Aleš Krátoška.
    SKLH Žďár nad Sázavou: Kulich (34. Radosta) – Černohorský (C), Mikulík, Klodner, Poizl, M. Filip, Budín – J. Filip, Vojinovič, Kouba, Polodna, Pětník, Bačo, Kadleček, Gergel (A), Puczek, Nagy (A), Nikolič, Vašíček. Trenér: Jaromír Pytlík.

    Rozhodčí: Müller – Štěpánek, Dědek, 24. Horák.
    thejrc.org