Třinec – Mladá Boleslav 2:5 (kon.) | Sparta – Liberec 1:2 (kon.) | Litvínov – Vítkovice 5:1 (kon.)
K. Vary – Plzeň 1:5 (kon.) | Kometa Brno – Zlín 4:2 (kon.) | Olomouc – Chomutov 3:1 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
2:5 (0:1, 1:2, 1:2)
BK Mladá Boleslav
Neděle 27.01.2019, 15:00 • WERK ARENA, Třinec (kapacita: 5 400) • Tipsport extraliga • 39. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:24 Martin RŮŽIČKA - 2:5
     
    54:24
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři využívají přesilovku a snižují své manko na tři branky. Jiří Polanský vybojoval kotouč proti Michalu Vondrkovi, Polanský jej pak posunul na Ethana Wereka, který přesným pasem našel zcela nehlídaného MARTINA RŮŽIČKU! Ten z blízka překonal přesunujícího se Jana Růžičku. Asistence: Ethan Werek, Jiří Polanský.
    50:12 Pavol SKALICKÝ - 1:5
     
    50:12
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Pátá branka v třinecké síti! Jakub Klepiš dlouho držel puk v útočném pásmu, zkušený hostující útočník nakonec objel celou třineckou třetinu a namazal na modré stojícímu Ondřeji Dlapovi. Jeho nahození před Hrubcem ještě šikovně tečoval PAVOL SKALICKÝ! Asistence: Ondřej Dlapa, Jakub Klepiš.
    40:15 David NĚMEČEK - 1:4
     
    40:15
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Studená sprcha pro domácí! Oceláři se po úvodním buly sice dostali do útočného pásma, po vyražené střele Ethana Wereka se ale hosté dostali do přečíslení tří proti dvěma, které po přihrávce Jakuba Klepiše nekompromisně využil DAVID NĚMEČEK! Asistence: Jakub Klepiš, Michal Vondrka.
    37:42 Pavel KOUSAL - 1:3
     
    37:42
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté přeci jen využívají zlepšený pohyb a znovu odskakují do dvoubrankového vedení! Oscar Flynn z rohu kluziště poslal přesný pas na vrchol kruhu pro vhazování, odkud pálil PAVEL KOUSAL! Hostující útočník poslal puk k pravé tyčce Hrubcovy branky! Asistence: Oscar Flynn.
    35:36 Aron CHMIELEWSKI - 1:2
     
    35:36
    Třinec právě vstřelil branku!
    Další rychlá akce domácích již končí v síti, Oceláři korigují své manko! Michal Kovařčík dostal kotouč do rohu útočného pásma, odkud poslal na milimetry přesný pas do brankoviště, kde číhal nehlídaný ARON CHMIELEWSKI! Polský útočník v poklidu zametl kotouč do mladoboleslavské branky! Asistence: Michal Kovařčík, Ondřej Kovařčík.
    24:00 Lukáš ŽEJDL - 0:2
     
    24:00
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté ubránili oslabení a hned po jeho konci přidávají druhou branku! Martin Látal vyvezl kotouč z vlastního pásma až do útočné třetiny, na modré se k němu připojil LUKÁŠ ŽEJDL, který se zrovna vrátil z trestné lavice. ŽEJDL procedil kotouč mezi Hrubcovými betony! Asistence: Martin Látal, Pavel Musil.
    17:02 Martin LÁTAL - 0:1
     
    17:02
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté přečkali dvojici oslabení a poté sami udeřili! Mladoboleslavští drželi kotouč v útočném pásmu, načež od modré na Hrubce nahazoval Martin Pláněk. Před třineckým brankářem stál zaparkován MARTIN LÁTAL, který usměrnil puk přesně mezi betony domácího gólmana! Asistence: Martin Pláněk, Pavel Musil.
    Marken.cz

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 36. Chmielewski (M. Kovařčík, O. Kovařčík), 55. Martin Růžička (Werek, Polanský) – 18. Látal (Pláněk, P. Musil), 24. Žejdl (Látal, P. Musil), 38. P. Kousal (Flynn), 41. Němeček (Klepiš, Vondrka), 51. Skalický (Dlapa, Klepiš)


    HC Oceláři Třinec: Hrubec (51. L. Daneček) – Gernát, M. Doudera, D. Musil, M. Adámek, Zahradníček, Matyáš – Werek, Marcinko (C), Chmielewski – Dravecký (A), P. Vrána, Martin Růžička (A) – Svačina, Polanský, Hrňa – Hladonik, M. Kovařčík, O. Kovařčík.
    BK Mladá Boleslav: J. Růžička (Krošelj) – Bernad, Němeček, Kotvan, Kurka, Dlapa, Pláněk, Hrdinka – Skalický, Klepiš (A), Vondrka (C) – Pabiška, Žejdl, Šťastný – R. Zohorna, P. Musil, Látal – Flynn, T. Knotek, P. Kousal.

    Rozhodčí: Hribik, Veselý – Gebauer, Lučan
    thejrc.org