EC-KAC – Znojmo 5:0 (kon.)
konec
KAC Klagenfurt
5:0 (0:0, 2:0, 3:0)
HC LERAM Orli Znojmo
Neděle 27.01.2019, 17:40 • Stadthalle Klagenfurt • bet-at-home ICE Hockey League • 42. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:48
    Klagenfurt právě vstřelil branku!
    Domácí fanoušci jásají, dočkali se ještě jednoho gólu. SAM LIIVIK najel zpoza branky k pravé tyčce a protlačil kotouč za brankovou čáru. Asistence: Marcel Wittnig, Nikolaus Kraus.
     
    53:19
    Klagenfurt právě vstřelil branku!
    Rychlé přečíslení Klagenfurtu končí čtvrtou brankou v síti Orlů. Strong pohotově přihrál na NIKOLAUSE KRAUSE, který z první propálil gólmana. Asistence: Steven Strong.
     
    50:50
    Klagenfurt právě vstřelil branku!
    Klagenfurt bleskově využívá přesilovku. Jeden z obránců vystřelil od modré, přičemž puk se odrazil od betonu na hůl MATTA NEALA, který už jen dorazil do odkryté branky. Bez asistence.
     
    28:04
    Klagenfurt právě vstřelil branku!
    Domácí využívají přesilovku a zvyšují svůj náskok na rozdíl dvou branek. Haugen bleskově rozehrál a poslal kotouč do jízdy Hundertpfundovi při střídání Znojma, ten našel mezi kruhy JOHANNESE BISCHOFBERGERA, jenž sám před gólmanem tečoval puk do sítě. Asistence: Thomas Hundertpfund, Lars Haugen.
     
    23:12
    Klagenfurt právě vstřelil branku!
    Tak tohle byla úplně zbytečná chyba. Jeden ze znojemských beků namazal při rozehrávce kotouč na hůl Richtera, který jej okamžitě poslal na osamoceného MATTA NEALA, jenž jel sám na Halásze a vymíchal si ho. Asistence: Marco Richter.

    Jakub Prchal

    Branky a nahrávky: 24. Neal (Richter), 29. Bischofberger (Hundertpfund, Haugen), 51. Neal, 54. Kraus (Strong), 56. Liivik (Wittnig, Kraus)


    KAC Klagenfurt: Haugen (Madlener) – Comrie, Fischer, Gartner, Schumnig, Strong, Harand, Unterweger, Duller – Geier, Koch, Petersen – Bischofberger, Wahl, Hundertpfund – Richter, Neal, Kozek – Kraus, Liivik, Witting.
    HC LERAM Orli Znojmo: Halász (Lassila) – Parkkonen, Sedlák, Vainonen, Tejnor, Lattner, Stehlík, Kruckovyč – Luciani, Stretch, McPherson – Kalus, Matuš, Hlava – Němec, Bartoš, Mrázek – Špaček, Bulín, Novák – Oščádal.

    Rozhodčí: Berneker, K. Nikolić – Hribar, Rezek
    bahis siteleri