EC-KAC – Znojmo 5:0 (kon.)
konec
KAC Klagenfurt
5:0 (0:0, 2:0, 3:0)
HC LERAM Orli Znojmo
Neděle 27.01.2019, 17:40 • Stadthalle Klagenfurt • bet-at-home ICE Hockey League • 42. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:48
    Klagenfurt právě vstřelil branku!
    Domácí fanoušci jásají, dočkali se ještě jednoho gólu. SAM LIIVIK najel zpoza branky k pravé tyčce a protlačil kotouč za brankovou čáru. Asistence: Marcel Wittnig, Nikolaus Kraus.
     
    53:19
    Klagenfurt právě vstřelil branku!
    Rychlé přečíslení Klagenfurtu končí čtvrtou brankou v síti Orlů. Strong pohotově přihrál na NIKOLAUSE KRAUSE, který z první propálil gólmana. Asistence: Steven Strong.
     
    50:50
    Přesilovka domácích bude pokračovat, protože Tejnor ihned po vstřelené brance vystartoval po jednom z útočníku KACu a dostává dvě minuty za hrubost.
     
    50:50
    Klagenfurt právě vstřelil branku!
    Klagenfurt bleskově využívá přesilovku. Jeden z obránců vystřelil od modré, přičemž puk se odrazil od betonu na hůl MATTA NEALA, který už jen dorazil do odkryté branky. Bez asistence.
     
    50:00
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Kalus – 2 min., sekání).
     
    49:57
    Matuš to udělal skvěle, když si od mantinelu najel až mezi kruhy, naznačil střelu a až následně vypálil, ovšem Haugen betonem střelu reflexivně vyrazil!
     
    46:05
    Znovu skvělý Halász! Koch už zvedal ruce po střele z pravého kruhu do poloodkryté branky, znojemský gólman však skočil do střely a chytil kotouč. Povalující se puk pak už obrana Orlů odpálila.
     
    45:29
    Chybu znojemské obrany Neal nepotrestal, když jeden z obránců nezpracoval kotouč. Neal stál sám před Halászem, ten však předvedl parádní zákrok a zamezil gólu.
     
    39:57
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (McPherson – 2 min., nedovolené bránění).
     
    38:05
    Mrázek si narazil s Němcem a poté vystřelil, trefil však jen betony gólmana. Velmi pěkná kombinace v podání Orlů.
     
    34:42
    Vyloučení v týmu KAC Klagenfurt (Bischofberger – 2 min., sekání).
     
    32:32
    Petersen byl faulován při samostatném úniku Stehlíkem. Ten míří na trestnou. Tady se však rozhodčí slitoval, mohlo se klidně jet trestné střílení.
     
    28:04
    Klagenfurt právě vstřelil branku!
    Domácí využívají přesilovku a zvyšují svůj náskok na rozdíl dvou branek. Haugen bleskově rozehrál a poslal kotouč do jízdy Hundertpfundovi při střídání Znojma, ten našel mezi kruhy JOHANNESE BISCHOFBERGERA, jenž sám před gólmanem tečoval puk do sítě. Asistence: Thomas Hundertpfund, Lars Haugen.
     
    27:27
    Stretch se sice už vrátil z trestné lavice, Novák však ihned poté hákoval a Orli se opět budou muset bránit ve čtyřech hráčích v poli.
     
    24:56
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Stretch – 2 min., podrážení).
     
    23:12
    Klagenfurt právě vstřelil branku!
    Tak tohle byla úplně zbytečná chyba. Jeden ze znojemských beků namazal při rozehrávce kotouč na hůl Richtera, který jej okamžitě poslal na osamoceného MATTA NEALA, jenž jel sám na Halásze a vymíchal si ho. Asistence: Marco Richter.
     
    18:27
    Matuš se dostal do velmi dobré šance, když se po několika odrazech ocitl naprosto osamocený u pravé tyče branky Haugena. Z otočky však gólmana nepřekonal.
     
    15:00
    Mrázek nebezpečně vystřelil z pravé strany po rychlé souhře ve středním pásmu, Haugen jeho prudkou střelu ke vzdálenější tyči vyrazil, byť měl s pukem hodně starostí.
     
    10:30
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Sedlák – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    03:30
    Vyloučení v týmu KAC Klagenfurt (Duller – 2 min., podrážení).
     
    02:05
    Kozek nebezpečně tečoval ránu od modré čáry a Halász se musel hodně natahovat, aby dokázal puk vytěsnit do bezpečí. Znojemský gólman teď předvedl velmi pohotový zákrok.

    Jakub Prchal

    Branky a nahrávky: 24. Neal (Richter), 29. Bischofberger (Hundertpfund, Haugen), 51. Neal, 54. Kraus (Strong), 56. Liivik (Wittnig, Kraus)


    KAC Klagenfurt: Haugen (Madlener) – Comrie, Fischer, Gartner, Schumnig, Strong, Harand, Unterweger, Duller – Geier, Koch, Petersen – Bischofberger, Wahl, Hundertpfund – Richter, Neal, Kozek – Kraus, Liivik, Witting.
    HC LERAM Orli Znojmo: Halász (Lassila) – Parkkonen, Sedlák, Vainonen, Tejnor, Lattner, Stehlík, Kruckovyč – Luciani, Stretch, McPherson – Kalus, Matuš, Hlava – Němec, Bartoš, Mrázek – Špaček, Bulín, Novák – Oščádal.

    Rozhodčí: Berneker, K. Nikolić – Hribar, Rezek
    thejrc.org