Banská Bystrica – Poprad 3:2 (kon.) | Nitra – Detva 8:2 (kon.) | Žilina – Zvolen 0:5 (kon.)
Trenčín – Nové Zámky 1:2 (kon.) | MAC Budapešť – Miskolc 0:2 (kon.)
konec
MAC Budapešť
0:2 (0:0, 0:0, 0:2)
DVTK Jegesmedvék Miškovec
Neděle 27.01.2019, 17:30Tipos Extraliga (SR) • 44. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Skončil se zápas, v němž šlo hlavně o lepší taktiku. V té vyhráli hosté, kteří si nakonec připsali dva góly a jeden jim ještě nebyl uznán. O všem se rozhodlo ve třetí třetině. V zápase jsme viděli minimum šancí. Vay odchází z dnešního zápasu s čistým štítem, za což mu gratulujeme. Děkuji vám za pozornost. Nashledanou. (19:53:19)
     
    Konec zápasu.
     
    58:38
    Velká šance domácího celku, který se pustil do útoku se dvěma hráči, ale stopku domácím vystavil brankář Vay, který se pohotově hodil na zem a střelu vyrazil do rohu.
     
    57:33
    Domácí se pustili do útoku i v oslabení, který podpořili všichni hráči, ale šance z toho nebyla. Přihrávka před bránu nikoho nenašla a Miškovec se zmocnil puku.
     
    56:39
    Vyloučení v týmu MAC Budapešť (Ray Dudás – 2 min., hákování).
     
    55:34
    Galanisz se z ničeho nic dostal do šance, když všichni střídali a on měl před sebou otevřený prostor. Rozhodl se pro tvrdou střelu, ale trefil jen hruď brankáře.
     
    54:23
    Vay si po dlouhé době připsal zákrok, který nebyl až tak vážný. Nikdo mu neclonil, a tak si zákrok vychutnal. Puk zachytil do své lapačky.
     
    53:19
    Hosté přešli do úsporného módu a nechávají hrát domácí mužstvo.
     
    52:24
    Kulmala se rozjel s pukem vedle mantinelu, avšak jeho počínání rychle skončilo. Domácí obránce pěkně zakročil se svou hokejkou.
     
    51:13
    Terbócs měl před sebou otevřený prostor a téměř to dokázal využít. Jeho zakončení skončilo mimo brány.
     
    50:44
    Hosté si téměř nadělali problémy v defenzivě, když nedokázali vyhodit puk do středního pásma a přišla šance, avšak bez lepšího zakončení.
    48:04 János Vas (MIS) - 0:2
     
    48:04
    Miskolc právě vstřelil branku!
    O tomto gólu už nikdo pochybovat nebude. JÁNOS VAS dostal puk jako na podnose a před sebou měl už jen bránu. Svou střelu nasměroval nesmírně přesně. Bálizs nedokázal zareagovat. Asistence: Rasmus Kulmala.
     
    47:35
    Celá situace se přehodnocuje u videorozhodčího.
     
    47:35
    Puk se dostal do branky domácích i podruhé, ale hlavní rozhodčí ho neuznal a ukazuje, že se bude vhazovat v obranném pásmu MAC Budapešť.
     
    46:38
    Hosté pokračují ve své aktivitě a snaží se přidat další gól. Domácí celek se také snažil, ale puk ztratil.
    45:14 Bálint Magosi (MIS) - 0:1
     
    45:14
    Miskolc právě vstřelil branku!
    BÁLINT MAGOS dostal dostatek prostoru před bránou, kde se s pukem otočil a okamžitě zakončil přesně k tyčce. Asistence: Ryan Harrison, Alexis Loiseau.
     
    44:31
    Útok hostí zavání ofsajdem, podle mě i byl, ale čárový rozhodčí nechal pokračovat. Miškovec nakonec ztratil puk v prostoru před brankou.

    DS

    Branky a nahrávky: 46. Magos (Harrison, Loiseau), 49. Vas (Kulmala)


    MAC Budapešť: Bálizs (Rajna) – Pozsgai, Macaulay, Negrin, Dudás, Garay, Burt – Orban, Langkow, Bodó – Klempa, Brown, Dansereau – Odnoga, Nagy, Terbócs – Pápa, Majoross, Szigeti.
    DVTK Jegesmedvék Miškovec: Vay (Adorján) – Crawford, Kiss, Szirányi, lada, Göz, Milam – Pance, Vas, Kulmala – Harrison, Loiseau, Magos – Miskolczi, Galanisz, Somogyi – Vojtko.

    Rozhodčí: Stano, Novák – Kacej, výletní – Macko
    thejrc.org