Vladivostok – Chabarovsk 0:7 (kon.) | Kunlun – Omsk 5:2 (kon.) | Čerepovec – Viťaz 2:1 (2:0 po s.n.)
CSKA Moskva – Minsk 3:2 (po pr.) | Dynamo Moskva – Riga 3:2 (kon.)
po prodl.
CSKA Moskva
3:2 (0:0, 0:2, 2:0 - 1:0)
HC Dinamo Minsk
Pondělí 28.01.2019, 17:30 • CSKA Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    S konstatováním, že Dinamo Minsk ještě po dvou třetinách vedlo na ledě jednoho z nejlepších týmů soutěže CSKA Moskvy 2:0, ale ve třetí třetině vedení běloruský tým neudržel, domácí srovnali a nakonec se radovali z vítězství 3:2 po prodloužení, se s Vámi loučí a hezký den přeje Tomáš Lysý. (19:57:01)
     
    Statistiky zápasu:
    Góly: 3-2
    Střely na branku: 29-11
    Zásahy gólmanů: 9-26
    Vyloučení: 2-5
    Bez využití
    Vyhraná buly: 29-15
    Hity: 11-8.
     
    Prodloužení skončilo poměrně záhy – po minutě a půl. Nejprve měl šanci Těreščenko, ale tváří v tvář před Sorokinem neuspěl. Následovaly dvě slušné akce, nejprve u domácích, poté u hostů. A když druhou z nich nedokázal lépe zakončit Lisovec, podnikl tým CSKA rozhodující útok, ve kterém si Kirill Kaprizov krásně vyměnil puk i místo s Veyem a rozhodl zápas – 3:2 po prodloužení.
     
    Konec zápasu.
    61:34 Kirill KAPRIZOV - 3:2
     
    61:34
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Lisovcovi v rychlém útoku nevyšlo zakončení, což byla voda na mlýn pro domácí. KIRILL KAPRIZOV zavezl puk do útočného pásma, nechal ho na pravé straně pro Veye a mezitím si najel přesně před branku, kde ho Vey také naprosto přesně našel. Proti tomuhle nemohl dělat Enroth vůbec nic. Asistence: Linden Vey.
     
    61:01
    Dvě šance, každá na jedné straně. Hraje se hokej nahoru – dolu, přesně tak, jak to je kolikrát v prodloužení tři na tři vidět.
     
    60:09
    Hned na začátku prodloužení zavezl Stěpanov puk po pravé straně do útočného pásma a předložil jej před branku na volného Těreščenka, který ale u pravé tyče nedokázal překonat brankáře.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Třetí třetina je u konce. Pro domácí začala dobře, když se ve 44. minutě prosadil po krásné Veyově přihrávce Kirill Kaprizov, který si za svůj dnešní výkon branku určitě zasloužil. Následovaly šance na obou stranách, rozhodně to nebylo tak, že by Minsk jen bezhlavě bránil hubený náskok. Ale 153 sekund před koncem bylo srovnáno, když Grigorenko vypálil od modré a nejprve Vey a poté Michail Naumenkov tečoval puk do sítě – 2:2. Jdeme tak do prodloužení.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:00
    Do konce základní hrací doby chybí přesně 60 sekund.
     
    58:14
    Další závar před Enrothem, který si tentokrát věděl rady a puk za záda nepustil. To by bylo pro Minsk opravdu kruté.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:27
    Branka platí, o postavení útočícího hráče v brankovišti se nejednalo, a hraje se tak dvě a půl minuty prakticky od znova.
     
    57:27
    Ale pozor, rozhodčí ještě zkoumá, zda se nejednalo o postavení Naumenkova v brankovišti, hosté si totiž vzali Challenge.
    57:27 Michail NAUMENKOV - 2:2
     
    57:27
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Tak přece jen máme vyrovnáno. Dvě minuty před koncem se prosazuje MICHAIL NAUMENKOV, který v předbrankovém prostoru úspěšně tečoval nápřah Grigorenka od modré, nehledě na to, že Vey ještě lehce změnil směr puku před Naumenkovou tečí. Asistence: Linden Vey, Michail Grigorenko.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 44. Kaprizov (Vey, Grigorenko), 58. Naumenkov (Vey, Grigorenko), 62. Kaprizov (Vey) – 27. Lisovec (A. Těreščenko), 35. Kovyršin (An. Stěpanov, Parfejevec)


    CSKA Moskva: I. Sorokin (L. Johansson) – Marčenko, Blažijevskij, Dahlbeck, M. Robinson (A), Pašnin, Naumenkov, Romanov – Vey, Grigorenko, Kaprizov – Hansen, P. Karnauchov, Kalinin – Al. Popov (C), Okulov, Šalunov – Tělegin (A), Slepyšev, Světlakov.
    HC Dinamo Minsk: Enroth (M. Karnauchov) – Chenkel, Lisovec, Blum, Bokun, Jevenko, Wiercioch, Znacharenko – A. Těreščenko (C), Kogaljov, S. Kosticyn – Q. Howden, Pulkkinen, Drozdov – Kovyršin, An. Stěpanov, Parfejevec – Kitarov (A), Litvinov, A. Volkov.

    Rozhodčí: Ščenov, Cyplakov – Susujev, Gordenko
    bahis siteleri