Kladno – Mladá Boleslav 7:3 (kon.) | Č. Budějovice – Salzburg 6:3 (kon.) | Sparta – Pardubice 7:4 (kon.)
Slavia – Liberec 5:4 (kon.) | Havlíčkův Brod – Mountfield HK 2:5 (kon.) | Třinec – Vítkovice 6:5 (po pr.)
Žďár n/S – Jihlava 6:7 (0:2 po s.n.)
konec
BK Havlíčkův Brod
2:5 (0:1, 0:3, 2:1 - N 0:1)
Mountfield HK
Úterý 29.01.2019, 18:00 • Zimní stadion Kotlina • DHL Extraliga juniorů • Skupina o 13. - 24. místo
Partner:
     
    61:38
    Hradec právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto, Bruslaři vyšli bodově naprázdno, zatímco Východočeši slaví i bonusový bod! TADEÁŠ PINKAS vyhrál osobní souboj s obráncem Dudychou, i když to vypadalo, že si v souboji pomohl vysokou holí. Sudí nechal pokračovat ve hře, hradecký útočník si sjel před bránu, položil si gólmana Krále na led a skóroval přízemní střelou! Bez asistence.
     
    61:18
    Hrabčák dostal skvělou přihrávku za obranu a položil si brankáře Krále na led, ale gólman Bruslařů koncem lapačky skvěle vytěsnil puk před sebe a nenechal se překonat ani z následné dorážky!
     
    57:04
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (Kynčl – 2 min., krosček).
     
    55:33
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (P. Vacík – 2 min., vysoká hůl).
     
    54:47
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Dudycha – 2 min., nedovolené bránění).
     
    53:12
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Mladí Bruslaři však sympaticky neskládají zbraně a jsou za to odměněni další přesnou trefou! Snižují tak na 2:5! Marek Tecl posunul puk Richardu Cachnínovi, jenž posunul kotouč na MARTINA NEPOKOJE. Havlíčkobrodský útočník se s tím vůbec nepáral a z voleje vykouzlil úchvatnou ránu, jež zapadla přesně do horního růžku Dvořákovy svatyně! Asistence: Richard Cachnín, Marek Tecl.
     
    49:37
    Kulhánek si řekl o přihrávku, rozkmital své rychlé nohy, natlačil se za soupeřovu obranu a dostal se až před bránu, ale na brankáře Dvořáka si nepřišel!
     
    48:57
    Naar vypustil od modré čáry z voleje razantní dělovku, kterou ještě tečoval před bránou clonící Janda, ale brankář Král puk skvěle vyrazil betonem do ochranné sítě!
     
    47:15
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Vaňous – 2 min., nedovolené bránění).
     
    45:10
    Hosté pokračují v přesilovce a pokračují v náporu! Tvrdou ránu od modré čáry schytal mezi kruhy v obětavém pádu obránce D. Vacík a zůstal ležet otřesený na ledě. Brankář Král pak skvěle zlikvidoval střelu Langa zblízka!
     
    43:54
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    PAVEL VAŇOUS to provedl naprosto parádně, když nevymýšlel zbytečně nic složitého, sjel si až před bránu do dobré palebné pozice a krásnou ranou skóroval přesně pod víko!
     
    43:54
    To provede sám faulovaný Pavel Vaňous!
     
    43:54
    Vaňous ujel soupeřově obraně a hradecký kapitán Kukla ho ve vyložené gólové pozici fauloval, za což sudí Ondráček nařídil trestné střílení!
     
    43:29
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Kulhánek – 2 min., podrážení).
     
    41:52
    Hradec právě vstřelil branku!
    No, a je z toho pětka, kterou symbolicky dává hradecká pětka! Královéhradecký kapitán MIROSLAV KUKLA dostal na modrou čáru nabito od Petra Poppela a opřel se do puku, který doletěl až za záda brankáře Krále, který zřejmě hrací předmět přes hradbu těl před sebou vůbec neviděl! Asistence: Petr Poppel, Tadeáš Pinkas.
     
    40:50
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Cachnín – 2 min., sekání).
     
    38:15
    V. Síla dnes hraje velmi dobrý zápas, je takřka u všeho podstatného. Teď se dostal ke střele z pravého kruhu, když gólman Král ležel. Naštěstí pro domácí však netrefil zcela odkrytou branku!
     
    37:21
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácí inkasují už počtvrté a s jejich vyhlídkami na zdramatizování zápasu to teď vypadá dost černě! Kotouč získal DOMINIK ŠEDIVÝ, který se protáhl brodskou obranou jako nůž máslem, položil si brankáře Krále a i když z první střely trefil maskovanou oporu Bruslařů, z dorážky už se nemýlil! Obrana Bruslařů byla teď hodně málo důrazná. Bez asistence.
     
    32:52
    Hosté už se znovu radovali, ale naštěstí pro Bruslaře branka neplatí! Bylo jí totiž dosaženo vysokou holí.
     
    32:17
    Kulhánek našel Nepokoje, který ze záklonu zblízka o kousek minul bránu, a vzápětí přihrál Cachnín zpoza brány Teclovi, jenž z předbrankového prostoru vyprášil Dvořákovy betony!
     
    30:17
    Poppel vypálil z levého kruhu zápěstím a vypadalo to, že jeho dělovka dokonce zacinkala na Královu tyčku! Domácí vzápětí vyhodili puk do bezpečí.
     
    29:22
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Dudycha – 2 min., zásah do hlavy nebo krku + 10 min. osobní trest, zásah do hlavy nebo krku).
     
    28:00
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tohle už je pro brodské barvy hodně zlé, Východočeši vedou už o tři branky! Samuel Hrabčák získal puk a nahrál Daliboru Ďurišovi, jehož přesný pas zpoza brány našel nepokrytého DOMINIKA ŠEDIVÉHO, jehož svižná rána z první zapadla za bezmocného gólmana Krále! Asistence: Dalibor Ďuriš, Samuel Hrabčák.
     
    26:57
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácím nakonec není zlepšený herní projev nic platný, Východočeši využívají přesilovku a vedou už o dvě branky! Martin Štohanzl nabil na modrou čáru Miroslavu Kuklovi, jenž vypálil z voleje. Mezi kruhy se skvěle zorientoval clonící VOJTĚCH SÍLA, jemně tečoval puk mimo Králův dosah a vstřelil tak dnes svůj druhý gól! Asistence: Miroslav Kukla, Martin Štohanzl.
     
    25:53
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (D. Vacík – 2 min., podrážení).
     
    22:19
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (Lang – 2 min., pozdní dohrání).
     
    20:15
    Kulhánek pálil z dobré pozice před hradeckým brankovištěm, jenže nesešteloval si dobře mířidla a poslal kotouč jen těsně vedle levé Dvořákovy tyčky!
     
    18:48
    Tohle byla obrovská šance! Petržilka s Holendou zblízka ztroskotali na gólmanu Dvořákovi a puk se z nepřehledné skrumáže před bránou odrazil na modrou čáru k obránci Kerberovi, jehož ránu však brankář Dvořák skvělým zákrokem zneškodnil!
     
    08:55
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (Kašpar – 2 min., podrážení).
     
    05:25
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak to j studená sprcha pro Bruslaře, hosté jdou do poměrně rychlého vedení! Martin Štohanzl táhl útok po pravém křídle, sjel si až k bráně a předložil puk na druhou stranu brankoviště osamocenému VOJTĚCHU SÍLOVI, jenž z voleje prostřelil přesouvajícího se brankáře Krále! Asistence: Martin Štohanzl.
     
    04:55
    Tohle bylo nebezpečné! V. Síla bekhendem trefil ze strany Králův beton a ze vzduchu se snažil dorážet zblízka Poppel, jenže netrefil hrací předmět!
    Marken.cz

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 44. Vaňous (TS), 54. Nepokoj (Cachnín, Tecl) – 6. V. Síla (Štohanzl), 27. V. Síla (Kukla, Štohanzl), 28. Dominik Šedivý (Ďuriš, Hrabčák), 38. Dominik Šedivý, 42. Kukla (Poppel, T. Pinkas), 62. T. Pinkas


    BK Havlíčkův Brod: Král (Nedvěd) – Dudycha, D. Vacík, Horák, Nepokoj, Škareda, Kerber – Tecl (A), Cachnín (C), Kulhánek – Holenda, Vaňous, Petržilka – Švec, Hromádka, Najman – Pártl, P. Vacík, Fiala
    Mountfield HK: Dvořák (Vacek) – Kukla (C), M. Pinkas, Naar, Perička, Pěnčík, Kynčl – Dominik Šedivý (A), Štohanzl (A), Ďuriš, T. Pinkas, Hrabčák, Kašpar, V. Síla, Lang, Janda, Daniel Šedivý, Poppel

    Rozhodčí: Jiří Ondráček – Tomáš Kotrba, Jiří Roupec
    thejrc.org