Motor ČB – Kadaň 4:1 (kon.) | Jihlava – Ústí n/L 7:1 (kon.) | Benátky n/J – Třebíč 3:4 (po pr.)
Vsetín – Litoměřice 3:6 (kon.) | Poruba 2011 – Frýdek-M. 2:5 (kon.) | Přerov – Kladno 6:2 (kon.)
Slavia – Havířov 4:5 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
6:2 (3:1, 2:1, 1:0)
Rytíři Kladno
Středa 30.01.2019, 18:00 • MEO Aréna, Přerov • Chance liga • 52. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    50:15 Vojtěch TOMI - 6:2
     
    50:15
    Přerov právě vstřelil branku!
    Tvrdá rána Maliny nabrala na levém kruhu teč takovým způsobem, že puk zamířil do skrumáže před Brízgalou. Tam hostující brankář chyboval a puk se rázem dostal na brankovou čáru. Pro VOJTĚCHA TOMIHO už nebylo těžké přetavit takovou situaci v gól. Asistence: Marek Sikora, Martin Novotný.
    32:52 Tomáš SÝKORA - 5:2
     
    32:52
    Přerov právě vstřelil branku!
    Trestné střílení TOMÁŠ SÝKORA zkušeně proměňuje! K přesnému zakončení ani nepotřeboval nabrat převelikou rychlost. Brízgalu zmátl nataženou holí a přesnou střelou nad vyrážečku obstaral pátý gól Zubrů!
    29:58 Ladislav ZIKMUND - 4:2
     
    29:58
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Zubrům se nepodařilo dostat puk ven z obranného pásma a jsou potrestání snižovací brankou na 2:4. Zpoza branky našel hůl LADISLAVA ZIKMUNDA povedenou zadovkou Šimon Jelínek, který se pokusem na bližší tyč nemýlil. Asistence: Šimon Jelínek, Patrik Machač.
    26:40 Jiří KRISL - 4:1
     
    26:40
    Přerov právě vstřelil branku!
    Tak nakonec to je třetí využitá přesilovka domácích tohoto večera! Pšurný shodil puk z levého kruhu na modrou čáru Černému a ten jej rychle předal JIŘÍMU KRISLOVI! Jeho tvrdá rána od modré čáry propálila vše, co jí stálo v cestě pět vteřin před skončením trestu Brízgaly, potažmo Redlicha! Asistence: Robert Černý, Roman Pšurný.
    14:32 Jiří GOIŠ - 3:1
     
    14:32
    Přerov právě vstřelil branku!
    Tak tohle si zřejmě brankář Brízgala za rámeček nedá! Rychlý protiútok Zubrů řídil od modré čáry JIŘÍ GOIŠ, který se snažil nahrávat spoluhráči ke vzdálenější tyči. Hostující brankář ovšem zasáhl do trajektorie puku špičkou brusle a od ní se puk pomalu došoural za brankovou čáru! Bez asistence.
    13:21 Roman PŠURNÝ - 2:1
     
    13:21
    Přerov právě vstřelil branku!
    Druhá využitá přesilová hra Zubrů! ROMAN PŠURNÝ z pravého kruhu nádherně vymetl pravou šibenici, Brízgala proti povedené střele tahem neměl mnoho šancí zasáhnout! Asistence: Robert Černý, Jakub Navrátil.
    09:58 Ladislav ZIKMUND - 1:1
     
    09:58
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Rychlý protiútok jim však tyto záměry kazí, Rytíři srovnávají! Skvělou práci předvedl Jelínek, jenž dokázal i v těžkých momentech udržet puk na své holi a následně jej předložit LADISLAVU ZIKMUNDOVI, který najíždějíc ze strany oklamal Klimeše rychlou kličkou! Asistence: Šimon Jelínek.
     
    01:53
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři rychle využívají přesilovou hru a ve druhé minutě zápasu jdou do vedení! Domácím se povedlo vyhrát vhazování a poté si prohodit mezi sebou pár přihrávek. Poslední nahrávajícím byl v rohu kluziště Pšurný, jenž našel u levé tyče TOMÁŠE DOLEŽALA a jeho rána Brízgalovi propadla za brankovou čáru! Asistence: Roman Pšurný, Jakub Navrátil.
    01:53 Tomáš DOLEŽAL - 1:0
    Marken.cz

    Daniel Doležal

    Branky a nahrávky: 2. T. Doležal (Pšurný, Navrátil), 14. Pšurný (R. Černý, Navrátil), 15. Goiš, 27. Krisl (R. Černý, Pšurný), 33. T. Sýkora (TS), 51. Tomi (Sikora, M. Novotný) – 10. Zikmund (Jelínek), 30. Zikmund (Jelínek, Machač)


    HC ZUBR Přerov: Klimeš (Šurý) – Krisl, R. Černý, Pala, Zbořil, Malina, M. Novotný, Weinhold – T. Doležal, Pšurný, Navrátil – Sikora, T. Sýkora, Tomi – Goiš, Hejcman, Moučka – Indrák, Davídek, Š. Kratochvíl.
    Rytíři Kladno: Brízgala (Stahl) – Nash, Zajíc, Svedlund, Zelingr, Kehar, Veber – Zikmund, Machač, Jelínek – Kubík, Vampola, Melka – Redlich, T. Kaut, Kružík – Š. Bláha, Hajný.

    Rozhodčí: Čech, Fiala – Bartek, Bubela

    Diváci: 2223
    thejrc.org