K. Vary – Chomutov 4:2 (kon.) | Kometa Brno – Vsetín 9:2 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
9:2 (1:2, 6:0, 2:0 - N1:0)
VHK ROBE Vsetín
Středa 30.01.2019, 18:00 • DRFG arena • DHL Extraliga juniorů • O pořadí v play-off
Partner:
     
    Kometa nakonec získala kompletní čtyři body, čímž vsetínskému konkurentovi v tabulce utekla na sedmibodový rozdíl. Dnešní vítězství domácích bylo zcela zasloužené, ovšem je třeba ocenit i bojovnost Valachů, kteří do Brna přicestovali v improvizované sestavě. To je pro dnešek vše, děkuji vám za pozornost při sledování přenosu a z Brna přeji příjemný zbytek večera. (20:33:45)
     
    Konec zápasu.
     
    60:57
    Kometa právě vstřelila branku!
    Napodruhé už to však KARLU PLÁŠKOVI vyšlo, když se prosadil přesnou střelou tentokrát z levého kruhu a zajistil Brnu i čtvrtý bod.
     
    60:24
    Plášek se po individuální akci dostal ke střele z pravého kruhu, Chrástecký jeho střelu úspěšně zneškodnil.
     
    60:11
    Prodloužení bylo zahájeno, Kometa s pukem za vlastní brankou.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Základní část je minulostí. Domácí Kometa až na první třetinu zcela ovládla průběh utkání a připisuje si plný tříbodový zisk. Nyní se bude muset ještě rozhodnout o zbývajícím čtvrtém bodu. Následovat bude pětiminutové prodloužení tři na tři, pokud se ani v něm nerozhodně, budou po krátké úpravě ledu probíhat samostatné nájezdy.
     
    Konec zápasu.
     
    59:50
    Vsetín drží kotouč daleko od své branky, desítku už domácím nepovolí.
     
    59:02
    Kadlicovo nahození bekhendem Chrástecký vyrazil, Brňané jsou stále na kotouči.
     
    58:10
    Oba celky kompletní.
     
    58:05
    Vsetínští nyní statečně brání, odzbrojen byl nadvakrát Minárik.
     
    57:08
    Chrástecký nyní vyrazil střelu Holemého, k dorážce se dostal Popelka, jehož vsetínský brankář vychytal, Popelku to evidentně štve, Kometa nadále hledá cesty ke kýžené desítce.
     
    56:10
    Současné vyloučení, za Vsetín odjíždí na trestnou lavici Patrik Zeman, dvě minuty hrubost. Viníkem z brněnské Komety je Sebastian Bartes, jenž se provinil stejným prohřeškem. Oba celky hrají ve čtyrech.
     
    55:57
    Vsetín se nyní ocitl v tutové příležitosti, Ondračka našel v mezikruží Jindru, jenž se opřel do puku, trefil však pouze připraveného brankáře Micku!
     
    55:27
    Kometa usiluje o desátou branku, útočnou kombinaci nyní zakončil prudkou střelou Mlčák.
     
    54:37
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa využívá přesilovou hru a přidává do sítě Vsetína devátou branku. Meluzin povedenou zadovkou zpoza branky našel dobře postaveného MICHALA KUNCE, jenž střelou z voleje prostřelil Chrásteckého. Asistence: Erik Meluzin.
     
    53:32
    Kometa hraje v plném počtu.
     
    53:06
    Poměr sil na ledě se srovná, tedy na dobu dvaceti vteřin které zbývají do návratu Mlčáka na led. Za Vsetín je potrestán menším trestem za držení hole Šimon Jenáček
    Marken.cz

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 7. Kunc (Kadlic), 23. Kunc (Kadlic), 25. Kunc (Kadlic, Malý), 26. Krejčí (Minárik), 34. Plášek (Holemý, Škvrně), 38. Svozil (Meluzin, Krejčí), 40. Bartes (Holemý, Mlčák), 48. Kowalczyk (Malý, Kunc), 55. Kunc (Meluzin), 61. Plášek – 4. Krupa, 14. Jenáček (Frydrych, Ondračka)


    HC Kometa Brno: Micka (Rachůnek) – Holemý, Kučeřík, Mlčák, sedláček, Studený, Svozil, Kowalczyk – Popelka, Plášek, Snášel, Minárik, Meluzin, Škvrně, Krejčí, Malý, Kadlic, Kunc, Bartes.
    VHK ROBE Vsetín: Chrástecký (Krňa) – Kunst, Ondračka, Zeman, Jenáček, Kožený, Houser – Jindra, Vrána, Pospíšil, Krupa, Adámek, Petriska, Frimel, Frydrych, Zemánek, Půček.

    Rozhodčí: Maršálek – Bernard, Husák.
    thejrc.org