K. Vary – Chomutov 4:2 (kon.) | Kometa Brno – Vsetín 9:2 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
9:2 (1:2, 6:0, 2:0 - N1:0)
VHK ROBE Vsetín
Středa 30.01.2019, 18:00 • DRFG arena • DHL Extraliga juniorů • O pořadí v play-off
Partner:
     
    60:57
    Kometa právě vstřelila branku!
    Napodruhé už to však KARLU PLÁŠKOVI vyšlo, když se prosadil přesnou střelou tentokrát z levého kruhu a zajistil Brnu i čtvrtý bod.
     
    54:37
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa využívá přesilovou hru a přidává do sítě Vsetína devátou branku. Meluzin povedenou zadovkou zpoza branky našel dobře postaveného MICHALA KUNCE, jenž střelou z voleje prostřelil Chrásteckého. Asistence: Erik Meluzin.
     
    47:01
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa se ihned po vhazování ve vlastním pásmu dostala do rychlého protiútoku. Malý dokázal přečíslení dva na jednoho vyřešit přesnou přihrávkou na DANIELA KOWALCZYKA, jenž posílá Kometu už do šestibrankového náskoku. Asistence: Jakub Malý, Michal Kunc.
     
    39:29
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa pokračuje v kanonádě! Holemý nejprve pukem trefil bránícího Zemana, jenž se skácel k ledu, následně Holemý vypálil podruhé, Chrástecký kotouč pouze vyrazil a z úspěšné dorážky se radoval SEBASTIAN BARTES. Asistence: Jan Holemý, Jan Mlčák.
     
    37:26
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brněnský útok si nyní doslova vyťukal vsetínskou obranu. Vše začalo u Krejčího, jenž poslal do výhodné střelecké pozice Meluzina, ten se však neukvapil a ještě vyšperkoval pozici pro STANISLAVA SVOZILA, jenž už neměl problém úspěšně zakončit povedenou souhru domácí Komety. Asistence: Erik Meluzin, Petr Krejčí.
     
    33:23
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa zvyšuje své vedení na rozdíl tří branek! Nyní se vsetínskou obranou prohnal KAREL PLÁŠEK, jenž uplatnil své zkušenosti z Tipsport extraligy a ač byl obtěžován vsetínskými obránci, dokázal kotouč zavěsit pod horní tyč Chrásteckého svatyně. Asistence: Jan Holemý, Marek Škvrně.
     
    25:27
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa udeřila ve vlastním oslabení! Vsetínskou kombinaci v útočném pásmu vystihl Minárik a před brankou Vsetína předložil kotouč PETRU KREJČÍMU, jenž neměl problém uklidit puk do hostující branky. Asistence: Marek Minárik.
     
    24:07
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa otáčí skóre zápasu! Opět se opakovala spolupráce brněnských útočníků z vyrovnávací branky. Kadlic zpoza branky poslal kotouč na vrcholek kruhu MICHALU KUNCOVI a ten svižnou střelou zápěstím otáčí stav utkání ve prospěch brněnské Komety. Asistence: Vojtěch Kadlic, Jakub Malý.
     
    22:14
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí dokázali Valachy sevřít ve vlastním obranném pásmu a z náporu těží vyrovnávací trefu. Nejprve se do slibné střelecké pozice dostal Kadlic, ale trefil pouze boční síť. Kadlic si však odražený kotouč dobruslil a poslal jej před branku, kde byl připraven přesně zakončovat MICHAL KUNC a obnovuje vyrovnaný stav utkání. Asistence: Vojtěch Kadlic.
     
    13:11
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši využívají přesilovou hru a berou si zpět jednobrankový náskok! Frydrych dokázal přihrávkou přes šíři pásma najíte dobře postaveného ŠIMONA JENÁČKA, jenž si ještě vylepšil svou střeleckou pozici a zavěsil kotouč pod víko brněnské branky. Asistence: Lukáš Frydrych, Tomáš Ondračka.
     
    06:18
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí srovnávají stav utkání! Nyní si vsetínská obrana nedala pozor na zcela volného MICHALA KUNCE, jenž přijal přihrávku zpoza branky od Kadlice a přesnou střelou z voleje nedal brankáři Chrásteckému šanci. Asistence: Vojtěch Kadlic.
     
    03:11
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši se dostávají z nenápadné akce do vedení! TOMÁŠ KRUPA se po pravém křídle dostal k zakončení, které brankář Micka nejprve dokázal vyrazit, tentýž hráč se ovšem dostal k dorážce a brněnský strážce svatyně si kotouč srazil do vlastní brány. Bez asistence.
    Marken.cz

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 7. Kunc (Kadlic), 23. Kunc (Kadlic), 25. Kunc (Kadlic, Malý), 26. Krejčí (Minárik), 34. Plášek (Holemý, Škvrně), 38. Svozil (Meluzin, Krejčí), 40. Bartes (Holemý, Mlčák), 48. Kowalczyk (Malý, Kunc), 55. Kunc (Meluzin), 61. Plášek – 4. Krupa, 14. Jenáček (Frydrych, Ondračka)


    HC Kometa Brno: Micka (Rachůnek) – Holemý, Kučeřík, Mlčák, sedláček, Studený, Svozil, Kowalczyk – Popelka, Plášek, Snášel, Minárik, Meluzin, Škvrně, Krejčí, Malý, Kadlic, Kunc, Bartes.
    VHK ROBE Vsetín: Chrástecký (Krňa) – Kunst, Ondračka, Zeman, Jenáček, Kožený, Houser – Jindra, Vrána, Pospíšil, Krupa, Adámek, Petriska, Frimel, Frydrych, Zemánek, Půček.

    Rozhodčí: Maršálek – Bernard, Husák.
    thejrc.org