Chabarovsk – Kunlun 3:2 (po pr.) | Novosibirsk – Jokerit 3:4 (po pr.) | Barys – Petrohrad 2:3 (kon.)
CSKA Moskva – Kazaň 5:4 (kon.) | Minsk – Vladivostok 2:3 (0:2 po s.n.) | Dynamo Moskva – Magnitogorsk 4:2 (kon.)
Riga – Spartak Moskva 2:1 (po pr.) | HC Slovan – Soči 3:2 (po pr.)
konec
Dynamo Moskva
4:2 (1:0, 1:0, 2:2)
Metallurg Magnitogorsk
Čtvrtek 31.01.2019, 17:30 • Megasport Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro tuto chvíli vše. Děkuji za pozornost a přeji hezký zbytek dne. (20:08:55)
     
    Československá stopa v utkání

    Dynamo Moskva
    Michal Čajkovský
    (bez bodu, čas na ledě – 15:05)

    Metallurg Magnitogorsk
    Michal Bulíř
    (bez bodu, čas na ledě – 14:34)
     
    Je dobojováno! Dlouho to vypadalo na snadné vítězství domácích, vždyť Magnitogorsk se za padesát minut hry nedostal do žádné vážnější příležitosti. Hosté následně udeřili v přesilové hře, na nejtěsnější rozdíl ve skóre snížili ve hře bez brankáře. Svěřenci trenéra Jandače pokračovali v šesti, vítězství Dynama pak v úplném závěru potvrdil střelou do prázdné branky Indrašis.
     
    Konec zápasu.
    59:44 Miks INDRAŠIS - 4:2
     
    59:44
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto! K puku se ve vlastní třetině dostal MIKS INDRAŠIS, který ho poslal přes celé hřiště do prázdné branky! Asistence: Dmitrij Kagarlickij.
     
    59:22
    Hostující hokejisté se usadili v útočném pásmu a kombinují. Průběh nenapovídal tomu, že se Dynamo ještě bude obávat o výsledek!
     
    58:49
    Kotouč za domácí brankou! Košečkin dostal pokyn, aby opět zamířil na střídačku, Metallurg tak zase hraje v šesti!
    58:10 Ivan VEREŠČAGIN - 3:2
     
    58:10
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Máme zaděláno na drama! Od modré čáry vystřelil IVAN VEREŠČAGIN, před Bočarovem bylo několik hráčů, domácí gólman toho asi moc neviděl! Asistence: Sergej Mozjakin a Iiro Pakarinen.
     
    57:52
    Zakončení ze středního pásma teď netrefilo prázdnou branku Magnitogorsku, za malou chvíli se rozeběhnou závěrečné dvě minuty!
     
    57:23
    Hosté se zatím nemohou usadit před Bočarovem. Naopak zahrozili domácí, kteří raději sbírali cenné vteřinky v útočném pásmu soupeře.
     
    56:35
    Trenér Jandač si vyžádal čas na poradu, Magnitogorsk už nemá co ztratit, Košečkin zůstává na střídačce, hosté to zkusí v šesti!
     
    56:35
    Mozjakin hledal Rasmussena. Kotouč se odrazil přesně na hůl Kuljomina, na kterého zívala odkrytá branka. Hostující hokejista však k překvapení všech zamířil jen do tyče!
     
    55:31
    Domácí v plném počtu.
     
    55:09
    Další vyhození až ke Košečkinovi. To se líbí domácím příznivcům, kteří teď hlasitě skandují, do konce třetí třetiny zbývá necelých pět minut.
     
    54:25
    Polovina přesilové hry Magnitogorsku je téměř za námi, domácí se brání na jedničku, v tuto chvíli puk posílají přes všechny čáry.
     
    53:31
    Vyloučení v týmu Dynamo Moskva (Semjon Pankratov – 2 min., sekání).
     
    52:44
    Rozhodčí signalizuje faul domácích. Magnitogorsk dostal výhodu, hosté hrají v šesti, Košečkin je dávno na střídačce.

    Štěpán Slovák

    Branky a nahrávky: 17. Kagarlickij (Šipačov, Hietanen), 38. Rajsov (Karlin), 41. Indrašis (Hietanen, Kagarlickij), 60. Indrašis (Kagarlickij) – 51. Rasmussen (Matuškin, Ellison), 59. Vereščagin (Mozjakin, Pakarinen)


    Dynamo Moskva: Bočarov (Jerjomenko) – I. Nikulin (C), Volkov, Hietanen, Čajkovský, J. Zajcev, Mironov, Menšikov, Pepeljajev – Indrašis, Šipačov (A), Kagarlickij – I. Makarov (A), Igumnov, Brjukvin – Michajlov, Jefremov, Mojsejev – Pankratov, Karlin, Rajsov.
    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Zagidulin) – Matuškin, Vereščagin, Olšanskij, Běreglazov, V. Vasiljev, Rylov, Zajcev – Ellison, N. Kuljomin (A), Mozjakin (C) – Bulíř, Rasmussen (A), Pakarinen – Čibisov, N. Shore, Varfolomejev – Timkin, Několenko, Ljubimov – Dorofejev.

    Rozhodčí: Ansons, Belov – Šeljanin, Šišlo
    bahis siteleri