Vítkovice – Kometa Brno 4:5 (kon.) | Jihlava – Č. Budějovice 6:1 (kon.) | Plzeň – Mountfield HK 1:4 (kon.)
Zlín – Třinec 1:4 (kon.) | Technika Brno – Vsetín 9:3 (kon.) | HC Litvínov – Kladno 2:4 (kon.)
Havířov – Pardubice 2:0 (kon.) | Sparta – PZ Kladno 12:2 (kon.) | Třemošná – K. Vary 1:5 (kon.)
Mladá Boleslav – Tábor 4:1 (kon.) | Chomutov – Kobra 2:4 (kon.) | Olomouc – HK MD Šumperk 2:7 (kon.)
Slavia – Liberec 6:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Žďár n/S 8:0 (kon.) | Přerov – Warriors Brno 6:0 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
2:4 (0:2, 2:1, 0:1 - N 0:1)
HC Kobra Praha
Čtvrtek 31.01.2019, 17:40 • ROCKNET ARÉNA • Extraliga dorostu • Nadstavba C
Partner:
     
    S konstatováním, že outsider překvapil favorita a odpoutal se od poledního místa tabulky, se s vámi loučím a přeji vám příjemný zbytek čtvrtečního dne. (19:44:33)
     
    Konec zápasu.
     
    60:28
    Kobra právě vstřelila branku!
    Také čtvrtý bod berou Pražená, kteří na sebe poskákali jako naši hokejisté v Naganu! Pirátům se nepodařilo rozehrál podél mantinelu a puk zachytil Stanislav Tichý. Ten okamžitě přihrál před branku, kde si Lukáše Malanta vychutnal FILIP SEKULA. Asistence: Stanislav Tichý.
     
    Začala nadstavba.
     
    Hráči Kobry opouští poslední místo tabulky a zcela zaslouženě se radují ze získaných tří bodů. Chomutovští dnes nebyli ve své kůži a musejí se před soupeřem sklonit. Za malou chvíli odstartuje nadstavba, kde si to celky rozdají o bonusový bod.
     
    Konec zápasu.
     
    59:23
    Chomutovská akce opět končí, když Ondřej Príhoda nepřekonal modrou čáru. Následně se Piráti dostali do ofsajdového postavení.
     
    57:58
    Po chybě za chomutovskou brankou se před brankou zjevil osamocený Matěj Kvasnička, který se bekhendem po ledě snažil překonat Lukáše Malanta, ale trefil jen jeho beton.
     
    56:57
    Domácí celek výborně napadal rozehrávku soupeře, ale ke kotouči se nedostal. Následně Kobra uklidňuje hru za svou brankou a oba celky střídají.
     
    55:38
    Chomutovští se pokusili o dlouhou rozehrávku, jenže černá guma končí jen na zakázaném uvolnění.
     
    55:07
    Zpoza branky do předbrankového prostoru přihrával Ondřej Čech, jenž našel pouze soupeře. Kobra posunula hru do neutrální zóny, ale Piráti se do pásma rychle vracejí.
     
    54:14
    Jan Lederer přebruslil domácího obránce a zadovkou přihrál na zcela volného Jakuba Strnada! Autor posledního gólu potáhl černou gumu a mířil mezi ruku a tělo brankáře, ovšem Lukáš Malant mezeru rychle utěsnil.
     
    53:20
    Po zákroku na Daniela Krále se hra raději přerušuje. Hostující hráč ze doprovodu spoluhráčů a lékařky odjíždí v předklonu na střídačku. Hra se přesune do středního pásma.
     
    52:15
    Kobra právě vstřelila branku!
    Na chomutovské straně střílel od modré čáry David Martínek, jehož pokus brankáři vypadl. K dorážce se dostal Jan Ekrt, který nepřehodil beton. Protiakce Kobry ale už brankou Končí. Jakub Tůma přihrál před branku, kde se nacházel osamocený LUKÁŠ STRNAD, který posílá Pražany zpátky do dvoubrankového vedení. Asistence: Jakub Tůma.
     
    51:12
    Od modré čáry se napřáhl Dominik Perný, který dělovkou trefil jen hruď brankáře Kobry. Ten se s přihrávkou přes celou šíři ledové plochy výborně přesunul.
     
    50:30
    Opět z pravé strany střílel aktivní Jiří Kulich, jemuž se tentokrát kotouč nabalil na čepel hole, a tak chomutovský útočník zamířil jen nad branku.
     
    50:16
    Do takzvaného teploměru zamířil z pravé strany Jiří Kulich, jehož pokus brankář se štěstím na dvakrát pokryl. Filip Tuček chytá výborné utkání a drží naději na vítězství.
     
    49:32
    Chomutovskému souboru se zatím hra v početní výhodě vůbec nedaří. Piráti ani napodruhé nepřešli přes útočnou modrou čáru.
    Marken.cz

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 34. Kulich (Príhoda, Martínek), 39. Čech (Spudich, T. Svoboda) – 12. Valenta (J. Svoboda), 17. Sekula (Bucek), 34. Rajilič (Kvasnička, Strnad), 53. Strnad (Tůma), 61. Sekula (Tichý)


    Piráti Chomutov: Malant (Ciple) – Němec, Frollo, Perný, Martínek – Spudich, L. Koblížek, Iljuk, Príhoda, Kulich, T. Svoboda, Čech, Vostiňák, Kalčík, Döring, Ekrt
    HC Kobra Praha: Tuček (Černý) – Stejskal, Šesták, Mašek, Bartoň, Bucek – Tůma, J. Svoboda, Král, Rajilič, Tichý, Sekula, Valenta, Halfar, Strnad, Lederer, Kvasnička

    Rozhodčí: Místecký – Holada, Domský
    thejrc.org