Olomouc – Mountfield HK 0:3 (kon.) | Jihlava – Mladá Boleslav 2:3 (po pr.) | Chomutov – Zlín 3:2 (kon.)
Č. Budějovice – HC Litvínov 7:1 (kon.) | Žďár n/S – Kladno 2:5 (kon.) | Vsetín – Třinec 3:4 (2:4 po s.n.)
K. Vary – Přerov 5:1 (kon.) | Havířov – Havlíčkův Brod 4:1 (kon.) | Slavia – Sparta 1:2 (po pr.)
po s.n. (2:4)
VHK ROBE Vsetín
3:4 (2:2, 1:0, 0:1 - 0:0)
HC Oceláři Třinec
Pátek 01.02.2019, 17:30 • Zimní stadion Na Lapači • DHL Extraliga juniorů • O pořadí v play-off
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
     
    Zdravím všechny fanoušky mládežnického hokeje! Dnes se proti sobě postaví juniorské týmy VHK ROBE Vsetín a HC Oceláři Třinec, a to v rámci 17. kola skupiny "O pořadí v play-off".
     
    VHK ROBE Vsetín

    Poslední ligový zápas odehráli Valaši ve středu na ledě brněnské Komety. K tomuto utkání se vinou zranění a nemocí vydali v oslabené sestavě, obě stálice z brankoviště navíc zůstaly na vsetínském Lapači, aby plnily službu u A-týmu. I přes všechny tyto komplikace se Valaši dostali do vedení, které drželi ještě i po první třetině. Pak ale přišel zlom a Vsetín padl poměrem 2:9.

    Nejproduktivnějším útočník je Daniel Klímek (25+23), kterého však vyřadilo zranění. Z obránců má nejvíce bodů Šimon Jenáček (11+20). Vsetín je s 20 body na 12. místě tabulky a naposledy vyhrál 18.1. proti Litvínovu.
     
    HC Oceláři Třinec

    Oceláři odehráli své minulé utkání o den dříve než Valaši, tedy v úterý. Jednalo se o derby, Třinec vyzval Vítkovice a v zápase mohl těžit z domácího prostředí. Oceláři se vždy dokázali dostat do vedení, a to ať už o jednu nebo ve druhé třetině i o dvě branky, ale soupeř se jej houževnatě držel. Uprostřed třetí třetiny vyrovnaly Vítkovice naposledy, a to z trestného střílení. A šlo se do prodloužení, ve kterém dostali duel na svou stranu právě domácí. Utkání skončilo výsledkem 6:5p.

    Nejvíce kanadských bodů má na kontě útočník Filip Indrst (9+27), z obránců je to pak Jakub Michálek (11+13). Třinec je s 37 body na 2. místě tabulky a na svém kontě nyní sérii 4 výher (naopak Vsetín má 4 prohry).
     
    Vzájemná utkání dnešních soupeřů v sezóně:
    21. 9. Vsetín – Třinec 4:5
    6. 10. Třinec – Vsetín 2:5
    2. 11. Vsetín – Třinec 2:5
    24. 11. Třinec – Vsetín 1:4
    19. 12. Třinec – Vsetín 5:2
     
    Úvodní sestavy:

    VHK ROBE Vsetín: Málek (Chrástecký) – Ondračka, Zeman, Jenáček, Pernický, Kožený, Houser, Kočí – Půček, Jindra, Klímek, Pospíšil, Lukačka, Krupa, Adámek, Vašenka, Frimel, Frydrych, Zemánek.

    HC Oceláři Třinec: Švehlák (Švančara) – Radzienciak, Krzak, Bulava, Šulák, Michálek, Homola – Havránek, Krč, Tománek, Indrst, Pastor, Geidl, Raška, Čmiel, Przybyla, Plandor, Matěj, Macháček.

    Rozhodčí: Goňa – Kučera, Pospíšil.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:28
    Hosté zavezli kotouč do pásma, ale jejich prvotní nátlak úspěšný nebyl. Hra je následně po odpískaném ofsajdu přerušena.
     
    00:46
    Matějovi se nepodařilo poslat puk až na útočnou modrou čáru, a tak se druhé vsetínské formaci podařilo dostat na kotouč. Vašenka vypálil z vrcholu pravého kruhu a byla to spíš nabídka na teč pro Frimela.
     
    01:54
    Valaši jsou stále v útočném pásmu. Frimel mířil nad a další pokus skončil v Švehlákově lapačce. Vsetín se tlačí do brankoviště.
     
    02:28
    Oceláři se na chvíli dostali do pásma, ale za pár sekund už zase neměli puk pod kontrolou. Nakonec se ale iniciativy chopil Tománek a z mezikruží vystřelil na Málkovu levou tyč.
     
    02:52
    Vašenkovu střelu opět mohl zužitkovat jeden z jeho spoluhráčů. Byl to Lukačka, kdo stál u levé tyčky. Puk však netrefil.
     
    03:32
    Plandor pouze nahodil na vsetínskou bránu. Zatím se hraje bez větších gólových příležitostí.
     
    04:03
    Plandorovu střelu od modré vyrazil Málek hokejkou nad sebe. Kotouč skončil v ochranné síti.
     
    04:58
    Koženého střelu od modré vyrazil Švehlák pouze před sebe, kde stál připravený Vašenka. Jeho pokus z první zablokova Macháček. K další střele se z pravého křídla dostal i Lukačka.
     
    05:53
    Adámek byl v útočném pásmu obrán o kotouč a Třinec míří na druhou stranu.
     
    06:10
    Třinec právě vstřelil branku!
    A hosté se také dostávají do vedení. V přečíslení dva na jednoho nejprve zakončil Pastor, jeho střelu vyrazil Málek betonem do mezikruží, kde Krzak promáchl. Nemýlil se ale MATOUŠ ČMIEL, jenž poslal puk za brankovou čáru dříve, než se vsetínský gólman stačil dostat zpět do svého postavení. Asistence: David Pastor, Filip Krzak.
     
    06:47
    Vsetín právě vstřelil branku!
    ŠIMON JENÁČEK svou ranou vyrovnává Vsetínský obránce nastřelil z pravého kruhu levou tyčku, od kterého se puk dostal za Švehláka. Asistence: Daniel Klímek, Lukáš Frydrych.
     
    07:18
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Před minutou Valaši prohrávali, nyní jsou ve vedení oni. Během krátké chvíle dokázali domácí otočit. Po dobré práci před brankovištěm se po Lukačkově přihrávce prosadil JAN VAŠENKA. Asistence: Marco Lukačka, Jan Půček.
     
    08:11
    Vsetín si svou aktivitou na puku vysloužil přesilovou hru. Na trestnou lavici jde za faul loktem Bulava.
     
    08:47
    Třinec právě vstřelil branku!
    Utkání se v polovině první třetiny vyvíjí opravdu zajímavě, protože je znovu vyrovnáno. Ve vlastním oslabení ujela dvojice třineckých hokejistů, přičemž JIŘÍ PLANDOR z pozice na pravém křídle vypálil do vzdálenějšího horního rohu Málkovy branky. Asistence: Adam Raška, Jakub Michálek.
     
    10:11
    Hosté v plném počtu. Valaši se v přesilovce snažili o vstřelení v pořadí již třetí branky, Švehlák byl ale v této chvíli úspěšnější.
     
    11:15
    Šulák obral Koženého o puk a dostal se s ním i do útočného pásma. Třinec je v dobrém rozestavení a může začít kombinovat.
     
    11:28
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Zeman – 2 min., podrážení).
     
    11:52
    Michálkovu střelu od modré Málek vůbec neviděl, ale dokázal si s ní poradit. Vyraženou střelu nedokázal nikdo zpracovat, a tak se jí na modré čáře chopil Lukačka, pro kterého nebylo nic jednoduššího než vyjet z pásma. Proti Švehlákovi ale v nájezdu neuspěl.
     
    13:10
    Třinečtí střílí ze všech možných pozic. Nejvíce ohrozil Málka Geidl, když na jeho branku zamířil z hranice brankoviště.
     
    13:28
    Domácí v plném počtu.
     
    14:07
    Przybyla se vydal do útočného pásma sám i proti přesile třech vsetínských hráčů. Zvolil proto zadovku na Indrsta, který trefil před ním stojícího Jenáčka. Hosté zůstávají v pásmu, míří především od modré a snaží se tečovat.
     
    15:57
    Valaši se protlačili do útočného pásma, nepřesné přihrávky však způsobily, že se kotouč ocitl na hokejkách hostujících. Třinec samozřejmě na nic nečeká a jde dopředu, to se mu dnes už jednou vyplatilo.
     
    16:58
    Opět se hraje bez šancí. Geidl puk do třetiny pouze protečoval, dál už se přes obranu Vsetína nedostal. Ta zakládá protiútok.
     
    17:28
    Vašenka se uvolnil na pravém křídle a pokusil se o individuální zakončení. Nakonec však v Švehlákově bráně skončil on sám a hra je přerušena.
     
    18:13
    Kotouč si ve skupince hráčů na vrcholu levého kruhu útočného pásma vybojoval Klímek a najel si do mezikruží. Hostující obránce Homola se jej pokoušel dostihnout, a tak domácí kapitán se střelou neotálel. Puk se zastavil o Švehláka.
     
    18:46
    Vsetínští fanoušci můžou obdivovat zákrok gólmana Málka proti prudké střele od modré čáry, zatímco na trestnou lavici už se za krosček odebírá Kožený.
     
    19:23
    Havránek už po teči svého spoluhráče v předbrankovém prostoru zvedal ruce nad hlavu. Vše ale zastavil Málek svými betony.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina utkání mezi Vsetínem a Třincem je za námi. Stav je vyrovnaný, viděli jsme po dvou brankách na každé straně, přičemž je od sebe nedělily ani tři minuty. Nejprve se prosadili hosté, a to z rychlého přečíslení. Je totiž pravdou, že v této chvíli měli domácí herně mírně navrch. Možná právě proto se jim podařilo bleskově otočit, načež se ale ve vlastní přesilovce dopustili chyby a Třinec skóroval v oslabení. Stav 2:2 zůstal i po dalších přesilových hrách, které si vyzkoušely obě strany. A necelé dvě minuty před koncem prvního dějství se na trestnou lavici vydal Kožený, takže Oceláři si do úvodu druhé třetiny ponesou krátkou výhodu.
    Druhá třetina začne cca v 18:16.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:17
    Oceláři se po krátkém zaváhání dostali do pásma. Se založením přesilovkové kombinace to však mají složité.
     
    20:44
    Ondračka dostal ve středním pásmu přihrávku od Frydrycha a pokusil se prorvat mezi dvěma hráči soupeře. Před Švehláka se nedostal, ale zamezil Třinci v založení dalšího útoku.
     
    20:46
    Domácí v plném počtu.
     
    21:53
    Geidlovi se nepodařilo zpracovat vlastní nahození, a tak se příležitosti chopili Frimel s Houserem. Tato dvojice udržela puk pro Vsetín, jenže v následných okamžicích se právě domácí provinili zakázaným uvolněním. Vhazovat se bude po Málkově levici.
     
    22:29
    I na druhé straně je pískáno a na rychlou ofenzivní akci ihned po buly bude mít šanci Vsetín.
     
    23:19
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Kombinace Valachů byla nejprve zastavena na modré čáře, ale na druhou vlnu útoku už Oceláři nestačili. Byl to DANIEL KLÍMEK, kdo nabruslil na pravý kruh a poslal kotouč do horních pater Švehlákovy branky. Asistence: Tomáš Ondračka, Lukáš Jindra.
     
    24:39
    Valaši jsou po Klímkově brance opět ve vedení, a to samozřejmě k nelibosti jejich soupeře z Třince. Oceláři jsou aktivní na puku a vše začíná na modré u Michálka, který vybojoval pásmo a nyní rozesílá přihrávky.
     
    25:50
    Domácí rozehrávali od vlastní branky. Ondračka nahrál na Jenáčka, a ten vyzval Lukačku. Do vsetínské souhry se přimotal Krzak, pro jehož střele musel být v pohotovosti gólman Málek.
     
    26:33
    Vsetín vypálil okamžitě po buly ve svém útočném pásmu. Švehlák byl na tuto variantu dobře připraven a zasáhl betonem.
     
    27:15
    Třinec se drží v útočném pásmu. Rozhodčí před malou chvíli zvedl paži a bude se vylučovat. Bude to opět na straně Vsetína.
     
    27:36
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Lukačka – 2 min., hákování).
     
    27:47
    Michálek od modré přihrál Indrstovi, který z vrcholu levého kruhu vypálil. Jeho střelu má své moci domácí gólman Málek a hra je přerušena.
     
    28:21
    Vsetínu se nedaří vyhodit, nicméně drží svého soupeře okolo mantinelu a Třinci se nedaří zakončit.
     
    29:00
    Valaši se osvobodili a spolu s opětovným třineckým protiútokem přišlo i další nebezpečí. Velmi rychle se do pásma dostal Macháček a v individuální akci zakončoval. Pro Málka to nebyl jednoduchý zákrok, ale vsetínské vedení se mu podařilo ubránit.
     
    29:30
    Krzakovu střelu vytěsňuje Málek za branku.
     
    29:36
    Domácí v plném počtu.
     
    30:43
    Lukačka, který naskočil na led z trestné lavice, se mohl dostat do zakončení, ale nakonec se rozhodl počkat v útočném pásmu na své spoluhráče. Z této ofenzivní akce domácího celku žádná šance nevzešla, naopak na druhé straně musel zasahovat Málek.
     
    31:38
    Pernický při střele od modré zlomil hokejku a trefil Indrsta, který se spolu s Przybylou vydal do přečíslení. Hostující kapitán nastřelil Málkovy betony, od kterých se puk odrazil na Przybylu. Ten nezakončil.
     
    32:45
    Havránkovu rychlou a prudkou střelu má Málek ve své moci.
     
    33:02
    Frydrych nahrál z levého kruhu Klímkovi, který už u pravé tyčky nebyl v ideální pozici. Rozhodl se proto poslat přihrávku napříč brankovištěm, kde však nikdo z jeho spoluhráč nečekal.
     
    33:26
    Lukačka se uvolnil na útočné modré čáře a z vrcholu levého kruhu vypálil. Švehlák na tuto střelu dobře viděl a bez větších problémů ji kryje.
     
    34:30
    V brankovišti se však musí ohánět také Málek, protože Třinec si snaží vytvořit tlak a cpe se do jeho blízkosti.
     
    35:38
    Lukačka předal kotouč do tandemu Ondračkovi, který ještě mohl před brankou nabíjet Jenáčkovi. Nakonec se rozhodl pro vlastní zakončení. Kolem pravé tyčky, a ani následně mezi betony, se netrefil.
     
    36:25
    Krčovu střelu ztečoval do bezpečí Jenáček. Málek zasahovat nemusí.
     
    37:49
    Hraje se především ve středním pásmu. Každý hráč na ledě si důsledně hlídá jednoho hráče soupeře a týmy se navzájem nepouští do větších šancí.
     
    38:23
    Vsetínský brankář Málek si už podruhé v utkání vysloužil ovace fanoušků, když nyní vychytal přečíslení Geidla s Macháčkem. Druhý jmenovaný zakončoval po přihrávce z první. Málek se stačil proti jeho pokusu rychle a hlavně včas přemístit.
     
    38:38
    Domácí brankář má však také štěstí, jelikož Pastor tečoval Tománkovu střelu a trefil tyčku.
     
    39:59
    Branková konstrukce zvoní i na druhé straně. Vsetín si v poslední minutě dokázal vytvořit tlak, který střelou z vrcholu pravého kruhu zakončil Jindra.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Úplný závěr druhé třetiny nám přinesl atraktivní podívanou a o tu nebyla nouze ani po většinu tohoto dějství. Valaši z něj vyšli vítězně, jelikož se jako jediný dokázal prosadit jejich kapitán. Do třetí třetiny tak půjdou domácí s jednobrankovým náskokem, hra je ale vyrovnaná a vše se ještě může změnit.
    Třetí třetina začne cca v 18:58.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:29
    Třetí třetina začíná v pozvolném tempu. Jako první se chopili kotouče domácí a obrana rozehrála z vlastního pásma. Ke střele se na levém kruhu dostal Jindra a Švehlák zasahuje.
     
    41:22
    Koženému se nepodařilo projít středním pásmem přes obranu soupeře a nepodařilo se to ani Půčkovi. Vsetín je zatlačen do své třetiny.
     
    42:30
    Adámek zavezl puk do pásma, ale Frimel prohrál souboj s Homolou u mantinelu. Vypadalo to, že Třinec rychle obrátí hru na druhou stranu, jenže tento plán hostujícího mužstva zhatilo odpískané zakázané uvolnění.
     
    43:19
    Jindra vyzval při přechodu modré čáry ke střele Frydrycha. Ten mu ještě kotouč vrátil, Jindra však přes tři obětavě bránící hráče nezakončil.
     
    43:49
    Na druhé straně zakončoval přečíslení dva na jednoho Pastor. Málek v tuto chvíli zasahovat nemusel, protože hostující útoční mířil vedle. Při další třinecké akci už ale musel Málek předvést své dovednosti proti několika nepříjemným dorážkám a tlaku do brankoviště.
     
    44:56
    Oceláři se stále drží okolo vsetínské branky.
     
    45:55
    Vsetín ztratil puk v útočném pásmu a opět jsme tak byli svědky přečíslení dva na jednoho. Przybyla nezvolil přihrávku na Indrsta, nýbrž střelu a puk končí v Málkově náruči.
     
    46:30
    Hra je opět přerušena u vsetínského brankoviště. Pastor tentokrát přizvedl kotouč nad Málka a snažil se jej poslat do pravého horního rohu. To se mu nepovedlo a puk končí na brance.
     
    46:55
    Frimel dostal přihrávku zpoza brány od Krupy a pálil z první. Jeho střelu zastavil třinecký útočník Pastor.
     
    47:39
    Valaši drží puk pouze ve svém pásmu. Přes střední třetinu se ne a ne dostat.
     
    48:23
    Oceláři v útočném pásmu kombinují. Puk putoval od Šuláka na modré přes Macháčka v mezikruží až k Matějovi, který čekal z levé tyčky. Jeho nepříliš razantní střela skončila u Málka.
     
    48:59
    Hostům se i nadále daří kombinovat a vysílat nebezpečné střely. Svou hrou jdou čím dál tím víc k vyrovnání.
     
    49:23
    Michálek poslal na vsetínskou skrytou střelu od modré. Domácí brankář zasahuje.
     
    49:23
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Frimel – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec (Krč – 2 min., hrubost).
     
    49:47
    Vsetín kotouč vyvezl, ale ne na dlouho. Krzak při návratu nastřelil pouze Jenáčkovy brusle.
     
    50:14
    Klímek nikým nebráněn poslal přihrávku na Jenáčka, který měl před sebou odkrytou branku. Vsetínský obránce ale puk nezpracoval ideálně a bekhendová střela se mu nepovedla.
     
    50:38
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři znovu vyrovnávají necelých deset minut před koncem základní hrací doby, a to v době, kdy se hraje 4 na 4. Herní převahu využil ADAM RAŠKA, který střelou z pravého kruhu našel skulinku v Málkově bráně. Asistence: Vojtěch Šulák.
     
    51:14
    Třinec pokračuje v tlaku. Vsetínské drží gólman Málek, který opět zneškodnil jednu jasnou gólovou šanci hostujícího kapitána Indrsta.
     
    51:23
    Obě mužstva v plném počtu.
     
    52:06
    Málek přes bránící hráče nic neviděl, a tak si nebyl jist ani proti střele z vrcholu levého kruhu, kterou Třinečtí vyslali.
     
    53:09
    Po pravém křídle se do útočného pásma dostal Vašenka. Jeho první přihrávka po přechodu do ofenzivy byla zblokována a Třinec opět přebírá iniciativu.
     
    53:45
    Málek musel hasit přečíslení. Zopakovala se však situace z první třetiny, kdy místo puku skončil v bráně Vašenka. Tentokrát se role obrátily a byl to hostující obránce, kdo zavezl do branky kromě kotouče také sebe. V tomto případě nemůže být gól pro postavení útočícího hráče v brankovišti uznán.
     
    55:05
    Hra se zklidnila. Třinečtí pomalu rozehrávají.
     
    55:20
    Indrst se dostal spolu se svými dvěma spoluhráči do těsné Málkovy blízkosti. Svého brankáře ale střežila celá pětice Vsetína, a tak třinecký útočník nezakončil.
     
    56:45
    Švehlák v této třetině nemá vůbec žádnou práci, ale musel být ve střehu, když Jindra tečoval střelu Lukačky. Na druhé straně nezužitkoval Michálkovu přihrávku Geidl.
     
    57:56
    Kožený s Jindrou založili útok zpoza vlastní branky. Druhý jmenovaný byl ve středním pásmu zastaven a před soupeřova brankáře se nastěhoval Třinec.
     
    59:19
    Przybylova střela z první končí u Málka. Hosté cítí velkou šanci na zisk tří bodů.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    Po dvou vyrovnaných třetinách přišla třetí, která patřila hostujícímu celku. Třinec nepouštěl Vsetín do zakončení a Valaši dnes nepřišli o body hlavně díky výkonu brankáře Málka, který ze záplavy střel ve třetím dějství pustil do brány pouze jednu. Nyní nás za stavu 3:3 čeká prodloužení. To začne za necelé dvě minuty.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:08
    Úvodní buly prodloužení vyhráli Valaši. Ondračka si bere kotouč k sobě a chystá se rozehrát zpoza vlastní branky.
     
    60:49
    Vsetínští nikam nespěchají, mají puk na svých hokejkách a konají s rozvahou.
     
    61:27
    Jenáčkovi vypíchl kotouč při přechodu středním pásmem Krzak, i tak se ale Valaši do pásma dostávají.
     
    61:51
    Lukačka nemohl najít volné místo, kudy by kotouč do brány dostal, a tak poslal přihrávku zpoza branky skrz brankoviště. Jeho dva spolubojovníci to však nečekali a puk končí u mantinelu.
     
    62:16
    Po pravém křídle unikl Przybyla a snažil se procpat puk mezi Málkovy betony. Neuspěl.
     
    62:43
    Tak tohle byla druhá tyčka, kterou vsetínský útočník Jindra v dnešním utkání trefil. Forvard se sedmičkou na zádech se v této situaci uvolnil na modré čáře a jel na Švehláka sám.
     
    63:21
    Vsetín je v prodloužení výrazně lepší. Jenáček při poslední šanci mířil nad.
     
    63:53
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Lukačka – 2 min., hákování).
     
    63:53
    Oddechový čas pro hosty.
     
    64:23
    Hosté se usadili v pásmu stále kombinují. Jejich střely jsou nepřesné. Sedí jim spíše individuální zakončení jako v případě před vyloučením Lukačky, kdy Geidlovi puk vypíchl až Málek.
     
    65:00
    Prodloužení skončilo.
     
    Ani prodloužení nerozhodlo a my uvidíme samostatné nájezdy. Těch se nebude moci zúčastnit domácí útočník Lukačka, který se minutu před koncem nestaveného času dostal na trestnou lavici.
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    Jako první pojede tým Třince.
     
    1. série
    0:0
    Havránek hledal mezeru mezi betony, ale neuspěl.
     
    1. série
    1:0
    To Jindra byl daleko úspěšnější, když před gólmanem zpomalil a lehce poslal puk mezi Švehlákovy betony.
     
    2. série
    1:1
    Michálek se prosazuje rychlou a prudkou střelou pod pravou ruku.
     
    2. série
    1:1
    Klímek volil střelu mezi betony, která měla podobný průběh jako ta Jindrova. Kotouč se však zastavil těsně před brankovou čarou.
     
    3. série
    1:2
    Przybylovo zakončení mezi betony bylo úspěšné.
     
    3. série
    2:2
    Jenáček vymíchal Švehláka a zasadil kotouč k pravé tyčce.
     
    4. série
    2:3
    Šulák ukazuje, jak mají třinečtí hokejisté šikovné ruce a pohotovu střelou se prosazuje mezi betony.
     
    4. série
    2:3
    Ondračka střelou na vyrážečku nerozhoduje.
     
    5. série
    2:4
    Raška si po vyrovnávacím gólu na 3:3 připisuje i úspěšný nájezd a je rozhodnuto.
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Oceláři Třinec.
    Autorem vítězné branky je ADAM RAŠKA.
     
    Konec zápasu.
     
    V samostatných nájezdech byli nakonec úspěšnější hosté z Třince. Ti si taky domů berou dva body, na Lapači zůstává jeden.
    Ode mě je to pro dnešek vše, ze Vsetína Vám přeji příjemný zbytek pátečního večera. (20:34:46)
    Marken.cz

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 7. Jenáček (Klímek, Frydrych), 8. Vašenka (Lukačka, Půček), 24. Klímek (Ondračka, Jindra) – 7. Čmiel (Pastor, Krzak), 9. Plandor (Raška, Michálek), 51. Raška (Šulák), rozh. náj. Raška

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Havránek (TRI)
    1:0   Jindra (VSE)
    2. série:
    1:1   Michálek (TRI)
    1:1   Klímek (VSE)
    3. série:
    1:2   Przybyla (TRI)
    2:2   Jenáček (VSE)
    4. série:
    2:3   Šulák (TRI)
    2:3   Ondračka (VSE)
    5. série:
    2:4   Raška (TRI)


    VHK ROBE Vsetín: Málek (Chrástecký) – Ondračka, Zeman, Jenáček, Pernický, Kožený, Houser, Kočí – Půček, Jindra, Klímek, Pospíšil, Lukačka, Krupa, Adámek, Vašenka, Frimel, Frydrych, Zemánek.
    HC Oceláři Třinec: Švehlák (Švančara) – Radzienciak, Krzak, Bulava, Šulák, Michálek, Homola – Havránek, Krč, Tománek, Indrst, Pastor, Geidl, Raška, Čmiel, Przybyla, Plandor, Matěj, Macháček.

    Rozhodčí: Goňa – Kučera, Pospíšil
    thejrc.org