Znojmo – Salzburg 5:2 (kon.)
konec
HC LERAM Orli Znojmo
5:2 (2:1, 1:1, 2:0)
EC Red Bull Salzburg
Pátek 01.02.2019, 19:15 • Nevoga aréna • bet-at-home ICE Hockey League • 43. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:42
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo pojišťuje vítězství! ALAN MCPHERSON se dostal k puku ve středním pásmu, odkud nemohl prázdnou bránu netrefit. Asistence: Anthony Luciani.
     
    52:41
    Orli právě vstřelili branku!
    PETR MRÁZEK zvyšuje vedení Znojma! Po vhazování se puk dostal až na hůl znojemského útočníka, který úplně osamocen z kruhu prostřelil Herzoga pod ruku! Asistence: Jakub Stehlík a Patrik Novák.
     
    39:37
    Orli právě vstřelili branku!
    Nakonec platí! Sudí zřejmě žádné pochybení nenašli, autorem branky je tak NICOLAS HLAVA.
     
    21:45
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Takový gól bude Orly mrzet. Hosté se snažili vyhodit puk z vlastního pásma, ale na modré jej zastavil McPherson. Srážku s pukem ale neustál, upadl a kotouč ztratil. V tu chvíli vysprintoval FLORIAN BALTRAM, který se v samostatném úniku střelou mezi betony nemýlil. Bez asistence.
     
    19:21
    Orli právě vstřelili branku!
    ANTHONY LUCIANI se dostal do samostatného úniku a nemýlil se! Střelou mezi betony udává nový směr utkání, ve kterém domácí tým vede! Asistence: Alan McPherson.
     
    13:25
    Orli právě vstřelili branku!
    Blesk z čistého nebe! Hosté byli dlouhou dobu na koni a měli více ze hry, ale pak přišel druhý znojemský útok a je vyrovnáno! Matuš vybojoval na mantinelu puk, posunul jej na modrou čáru Lucianimu, který přihrál najíždějícímu ALANU MCPHERSONOVI, který prostřelil Herzoga mezi betony! Asistence: Anthony Luciani a Radim Matuš.
     
    00:55
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Špatné vyhození puku ze středního pásma v podání jednoho ze znojemských obránců se podařilo zachytit soupeři, čehož hned Red Bull využil k úniku dvou na jednoho. Toho po skvělé přihrávce využil THOMAS RAFFL, který střelou k tyči nedal Lassilovi šanci. Asistence: Alexandr Rauchenwald a Mario Huber.

    Vojta Pojer

    Branky a nahrávky: 14. McPherson (Luciani, Matuš), 20. Luciani (McPherson), 40. Hlava, 53. Mrázek (Stehlík, Novák), 58. McPherson (Luciani) – 1. Raffl (Rauchenwald, Huber), 22. Baltram


    HC LERAM Orli Znojmo: Lassila (Halász) – Vainonen, Tejnor, Sedlák, Lattner, Parkkonen, Stehlík, Kruckovyč – Mrázek, Stretch, Kalus – Luciani, Matuš, McPherson – Němec, Bartoš, Hlava – Bulín, Špaček, Novák – Oščádal.
    EC Red Bull Salzburg: Herzog (Michalek) – Heinrich, O'Neill, Raymond, Štajnoch, Regner, Jakubitzka, Pallestrang – Herburger, Duncan, Hughes – Raffl, Rauchenwald, Huber – Gazley, VandeVelde, Harris – Cijan, Baltram, Schiechl – Hochkofler.

    Rozhodčí: Fichtner, Stolc – Neméth, Soos

    Diváci: 2250
    thejrc.org