Ústí n/L – Slavia 5:4 (kon.) | Kladno – Motor ČB 4:2 (kon.) | Frýdek-M. – Vsetín 4:3 (kon.)
Litoměřice – Benátky n/J 6:2 (kon.) | Kadaň – Prostějov 2:7 (kon.) | Třebíč – Jihlava 3:6 (kon.)
Havířov – Přerov 1:2 (kon.)
konec
HC Stadion Litoměřice
6:2 (1:0, 2:0, 3:2)
HC Benátky nad Jizerou
Sobota 02.02.2019, 17:00 • Kalich Arena, Litoměřice • Chance liga • 53. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:19 Václav BURDA - 6:2
     
    56:19
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Přesto ještě Benátky zvládly poslat Marcela dříve na led! O to se postaral VÁCLAV BURDA, který našel volnou skulinu u levé tyče branky Krále, kam také zkušeně kotouč zavěsil. Asistence: Patrik Maier, Adam Dlouhý.
    55:53 Martin KADLEC - 6:1
     
    55:53
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Naproti tomu kališníci zahrozili další gólovou trefou! Po několikerém pokusu o vystřelení se z těsné blízkosti dostal ke kotouči MARTIN KADLEC, který zvyšuje na rozdíl pěti branek. Asistence: Ondřej Smetana, Markus Korkiakoski.
    48:16 Vojtěch KROPÁČEK - 5:1
     
    48:16
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Své snažení ale nakonec v úspěšnou gólovou trefu proměnili! VOJTĚCH KROPÁČEK se otočil s kotoučem na holi přesně uprostřed mezikruží a připisuje se svou první trefu v kališnickém dresu. Asistence: Jiří Jebavý, Jan Dluhoš.
    46:10 Markus KORKIAKOSKI - 4:1
     
    46:10
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Nebylo třeba dlouho čekat, domácí velmi rychle opět zvýšili svůj náskok! Po vhazování se velmi rychle zformovali v útočném pásmu, odkud se již podruhé gólově prosadil MARKUS KORKIAKOSKI. Asistence: Jan Dluhoš, Jiří Jebavý.
    45:25 Václav BURDA - 3:1
     
    45:25
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Je sníženo! VÁCLAV BURDA se dostal těsně před brankoviště, odkud také zavěsil Bittnerovu nahrávku zleva přímo do zcela odkrytého prostoru u pravé tyče Královy branky. Asistence: Ladislav Bittner, Adam Klapka.
    27:56 Markus KORKIAKOSKI - 3:0
     
    27:56
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Následné akci Litoměřic už ale odolat nedokázal. Těsně před brankovištěm se zjevil MARKUS KORKIAKOSKI, který využil povedené kombinace své formace a zavěsil kotouč přímo za Schwarzova záda. Asistence: Martin Kadlec, Jan Strejček.
    21:19 Daniel VOŽENÍLEK - 2:0
     
    21:19
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Stadion krátce poté přidává další branku! S naprostou lehkostí si sjel do mezikruží DANIEL VOŽENÍLEK a s elegancí sobě vlastní vypustil kotouč za záda Schwarze. Asistence: Otakar Šik.
    09:50 Jiří PRŮŽEK - 1:0
     
    09:50
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Přesto to jsou Litoměřičtí, kdo jde jako první do vedení! Dvořákovu nahrávku z rohu kluziště ještě nasměroval Otakar Šik přímo na JIŘÍHO PRŮŽKA, který z první vymetl naprosto volný prostor u pravé tyčky svého někdejšího spoluhráče z doby nedávné. Asistence: Otakar Šik, Jaroslav Dvořák.
    Marken.cz

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 10. Průžek (Šik, J. Dvořák), 22. Voženílek (Šik), 28. Korkiakoski (M. Kadlec, Strejček), 47. Korkiakoski (Dluhoš, Jebavý), 49. Kropáček (Jebavý, Dluhoš), 56. M. Kadlec (Smetana, Korkiakoski) – 46. Burda (Bittner, Klapka), 57. Burda (Maier, A. Dlouhý)


    HC Stadion Litoměřice: Tomáš Král (Michajlov) – Pavlas, Marcel, Smetana, Strejček, Jebavý, Dluhoš, Klejna – Ščegolkov, Korkiakoski, M. Kadlec – Voženílek, Svoboda, Jánský – J. Dvořák, Šik, Průžek – Kropáček, Sklenář, Jirásek.
    HC Benátky nad Jizerou: Schwarz (Žajdlík) – Kunst, Hampl, Maier, Kovář, Aubrecht, Ira – Bittner, Chrtek, Wiencek – D. Špaček, Šír, A. Dlouhý – Klapka, Burda, Žemba – Klimo.

    Rozhodčí: Čech, Skopal – Podrazil, Bosák
    thejrc.org