Řisuty – Trutnov 3:4 (po pr.) | Bílina – Dvůr Králové n. L. 7:3 (kon.) | Mostečtí Lvi – Letňany 5:0 (kon.)
Klatovy – Nymburk 2:5 (kon.) | Sokolov – Vrchlabí 0:1 (kon.) | Děčín – Kolín 0:4 (kon.)
Kobra – Jablonec n/N 2:5 (kon.)
po prodl.
HC Řisuty
3:4 (1:0, 1:0, 1:3 - 0:1)
HC Trutnov
Sobota 02.02.2019, 14:30 • Zimní stadion Slaný • 2. liga - Sever a Střed (ČR) • 36. kolo
Partner:
     
    63:29
    Trutnov právě vstřelil branku!
    Je dobojováno! DANIEL SVOBODA dostal až příliš mnoho prostoru mezi kruhy a narovnal si puk na střelu. Vystřelil a od tyče se puk dostal za záda Ilašenka. Svoboda tak dokonal svůj hattrick! Asistence: Jaroslav Kalla.
     
    54:26
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Domácí vyrovnávají skóre! MICHAIL POTĚCHIN se dostal k odraženému puku a z velkého úhlu prostřelil Ašenbrennera! Asistence: Petr Patyk a Tomáš Rod.
     
    43:35
    Trutnov právě vstřelil branku!
    A rázem se vedení překlopilo na stranu Trutnova! Puk se odrazil před branku, kde byl volný JAKUB MARTINEC, který bez problémů zakončil! Asistence: Vojtěch Kubinčák a Daniel Svoboda.
     
    42:09
    Trutnov právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Petr Patyk ve vlastním pásmu trestuhodně nahrál a do mohli útočit hosté. Od modré čáry přihrával DANIEL SVOBODA a puk prošel přes všechno, co mu stálo v cestě až do branky! Asistence: Pavel Fedulov a Jaroslav Kalla.
     
    41:01
    Trutnov právě vstřelil branku!
    Hosté do třetí třetiny vlétli ve velkém stylu a hned po minutě snižují náskok Řisut! DANIEL SVOBODA dostal přihrávku před branku a z velké blízkosti neměl problém s překonáním Ilašenka! Asistence: Lukáš Vácha a Pavel Fedulov.
     
    35:22
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Je tu druhý gól utkání! Václav Kolářík vedl protiútok po levé straně a posunul puk na ONDŘEJE KRPATU. Ten si ho zpracoval a bekhendem překonal Ašenbrennera! Asistence: Václav Kolářík.
     
    08:46
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Máme tu první branku utkání! Pavel Řepka v rohu vybojoval kotouč a převzal si ho Michal Fortelka. Jeho přesná přihrávka našla ŠIMONA NÁPRSTKA, jehož střela z prvního dotyku končí za zády brankáře! Asistence: Michal Fortelka a Pavel Řepka.

    David Klier

    Branky a nahrávky: 9. Náprstek (Fortelka, Řepka), 36. Krpata (Kolářík), 55. Potěchin (Patyk, Rod) – 42. Svoboda (Fedulov, Vácha), 43. Svoboda (Fedulov, Kalla), 44. Martinec (Kubinčák, Svoboda), 64. Svoboda (Kalla)


    HC Řisuty: Ilašenko (Matuna) – Kučera J., Kolářík, Chládek, Šíma, Potěchin, Kašák – Krpata (A), Kos (C), Vyskočil – Rod, Patyk, Kučera M. – Náprstek, Řepka, Fortelka – Keszi
    HC Trutnov: Ašenbrenner (Pivrnec) – Vácha (A), Pražák, Leder, Suvorov, Suk, Kynčl – Chytráček, Kmošek, Martinec, Fedulov, Ukhin, Kalla, Svoboda, Semorád (C), Kubinčák (A), Smékal, Janoušek

    Rozhodčí: Battěk – Kettner, Horažďovský
    thejrc.org