Salzburg – HC Litvínov 9:7 (kon.) | Jihlava – Kladno 2:5 (kon.) | K. Vary – Zlín 5:2 (kon.)
Olomouc – Havlíčkův Brod 6:1 (kon.) | Kometa Brno – Třinec 5:2 (kon.) | Chomutov – Přerov 3:4 (kon.)
Č. Budějovice – Plzeň 5:9 (kon.) | Havířov – Mountfield HK 0:6 (kon.) | Liberec – Sparta 3:4 (kon.)
Vsetín – Vítkovice 5:6 (po pr.) | Slavia – Pardubice 3:9 (kon.)
po prodl.
VHK ROBE Vsetín
5:6 (1:1, 1:3, 3:1 - 0:1)
HC Vítkovice Ridera
Sobota 02.02.2019, 16:00 • Zimní stadion Na Lapači • DHL Extraliga juniorů • O pořadí v play-off
Partner:
     
    64:49
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Jedenáct sekund před koncem nastaveného času se z levého kruhu trefuje do horního rohu vsetínské branky DOMINIK VĚNTUS. Asistence: Adam Beránek, Matěj Potočný.
     
    54:54
    Vsetín právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Pět minut před koncem základní hrací doby dává pátou branku Vsetína MARCO LUKAČKA. Také on dostal puk do branky po teči střely svého spoluhráče, kterou nasměroval přesně mezi gólmanovy betony. Asistence: Jan Vašenka, Patrik Zeman.
     
    54:38
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Autorem branky na 4:5 je ten hráč, který si to dnes zaslouží opravdu nejvíc. Není to nikdo jiný než LUKÁŠ JINDRA, který se do útoku tlačí po celou dobu zápasu a nyní tečoval těsně před Mrázkem střelu Jenáčka. Asistence: Šimon Jenáček, Lukáš Frydrych.
     
    52:26
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Do branky Mrázka prošla střela obránce VOJTĚCHA PERNICKÉHO, pro něhož je to třetí branka v sezóně a zároveň taky třetí branka proti Vítkovicím. Asistence: Tomáš Krupa, Ján Petriska.
     
    51:42
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté rychle přesměrovali hru a druhou stranu a JAKUB LEWANDOWSKI to udělal tak, jak už to dnes několikrát zkoušel. Po pravém křídle se dostal před gólmana, který byl u levé tyčky. A jelikož v okolí jeho brankoviště stáli další hráči, rozhodl se jej jen obhodit, což mu tentokrát vyšlo. Asistence: Viktor Konečný.
     
    35:06
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Jindra zavezl kotouč do pásma a jeho tři střely směřující na branku zablokoval Mrva. Vítkovice vsetínskou aktivitu brzdily, ale při jejich rozehrávce získal kotouč LUKÁŠ FRYDRYCH, objel branku a zasadil puk k levé tyčce. Asistence: Lukáš Jindra, Tomáš Ondračka.
     
    31:27
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovice přidávají čtvrtou branku. Hosté se ve středním pásmu dostali k puku a na Chrásteckého se vydali ve třech. Pro domácího brankáře to byla složitá situace, čehož využil VIKTOR KONEČNÝ, který poslal puk mezi tyčku a levou brusli gólmana. Asistence: Bez asistence.
     
    30:34
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Skórují však hosté, a to ve vlastním oslabení. Chybnou vsetínskou rozehrávku totiž získal Fridrich, který skvěle našel JANA BERNOVSKÉHO. Hostující kapitán poslal puk bekhendem pod horní tyčku. Asistence: Petr Fridrich.
     
    25:00
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Valaši se tlačili do branky, snažili se využít přesilové hry, která jim byla nabídnuta, ale je tu branka pro hostující celek. Ostravané se do útoku vydali v přečíslení tři na dva, které střelou okolo pravé tyčky zakončil MATĚJ POTOČNÝ. Asistence: Jan Bernovský, Dominik Věntus.
     
    16:48
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Podobně se mezi hráči na pravém křídle prosmýkl i JAN VAŠENKA, který našel místo mezi betony brankáře Mrázka. Tímto Vsetín využívá přesilovou hru a srovnává. Asistence: Martin Kožený, Ján Petriska.
     
    04:00
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté svou přesilovou hru přeci jen využívají. Semkli se kolem vsetínského brankoviště, kde rychlou kombinací dostali puk až na hokejku JAKUBA MRVY. Ten poslal puk z první do horních pater odkryté branky. Asistence: Petr Fridrich, Jan Bernovský.
    Marken.cz

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 17. Vašenka (Kožený, Petriska), 36. Frydrych (Jindra, Ondračka), 53. Pernický (Krupa, Petriska), 55. Jindra (Jenáček, Frydrych), 55. Lukačka (Vašenka, Zeman) – 4. Mrva (Fridrich, Bernovský), 25. Potočný (Bernovský, Věntus), 31. Bernovský (Fridrich), 32. Konečný, 52. Lewandowski (Konečný), 65. Věntus (Beránek, Potočný)


    VHK ROBE Vsetín: Chrástecký (Krňa) – Ondračka, Zeman, Jenáček, Pernický, Kožený, Houser – Jindra, Klímek, Vrána, Pospíšil, Lukačka, Krupa, Adámek, Vašenka, Petriska, Frimel, Frydrych.
    HC Vítkovice Ridera: Mrázek (Dolíška) – Kunc, Bílý, Smička, Zapletal, Vacula, Machů, Věntus – Konečný, Fridrich, Bernovský, Krška, Lednický, Lewandowski, Beránek, Mrva, Potočný, Gebauer, Ivan.

    Rozhodčí: Šudoma – Čelechovský, Blažek

    Diváci: 156
    thejrc.org